Zakład produkcyjny Dijo to prężnie rozwijająca się dolnośląska firma branży spożywczej o międzynarodowym zasięgu, lider w produkcji tortilli w Europie Centralnej i Wschodniej oraz laureat nagrody Forbes. W związku z rozwojem swojej działalności poszukujemy osoby na stanowisko:
- Odpowiedzialność za bezpieczeństwo zespołu, przestrzegania zasad BHP. Natychmiastowe zgłaszanie wszelkich nieprawidłowości
- Odpowiedzialność za dostarczenie produktu zgodnie ze standardami i wymaganymi parametrami.
- Optymalizacja składu pracowników
- Odpowiada za rzetelną ewidencję odpadów
- Nadzór i raportowanie realizacji planu produkcyjnego, awaryjności linii, inwentaryzację materiałów oraz opakowań
- Prowadzenie oraz uzupełnianie matrycy kompetencji, nadzoruje proces premiowania, awansów, ocen okresowych.
- Kontrola procesu onboardingu nowych pracowników
- Ścisła współpraca z działem Technicznym, Logistyką oraz działami Planowania oraz Kontroli Jakości
- Wyznacza pracownikom cele indywidualne oraz nadzoruje proces ich wykonywania.
- Podnoszenie kompetencji w zespole poprzez dzielenie się wiedzą, instruktaże oraz szkolenia.
- Budowanie pozytywnej atmosfery w pracy, dawanie przykładu zaangażowania oraz wykonywania zadań z optymizmem i nakierunkowaniem na pracę zespołową.
- Wykształcenie techniczne
- Minimum 2 lata doświadczenia na stanowisku liderskim w firmie produkcyjnej
- mile widziana praktyczna znajomość narzędzi lean management (5S, Kaizen, Kanban, SMED, TPM, VSA, Six Sigma, Poka-yoke
- MS Office
- Umiejętność szkolenia, przekazywania informacji
- Nastawienie na pracę zespołową
- Umiejętność delegowania zadań
- Stabilne zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę
- Stałe wynagrodzenie + system premiowy
- Prywatną opiekę medyczną w LuxMed
- Dofinansowanie do karty MultiSport
- Dofinansowanie do ubezpieczenia grupowego Open Life
- Dodatkowe premie za polecenie pracowników
- Zakładowy Fundusz Świadczeń Socjalnych
- Możliwość rozwoju zawodowego
- Szkolenia podnoszące kwalifikacje
- Imprezy integracyjne
Poznaj
Dijo Baking Sp. z o.o.
FIRMA DIJO to lider w produkcji tortilli (wrapów) w Europie Centralnej i Wschodniej, lider polskiego rynku sosów do lodów oraz znaczący producent dekoracji cukierniczych, owoców w żelu i słonych przekąsek. Jesteśmy zdobywcą prestiżowej nagrody Diamenty Forbesa 2015 dla najszybciej rozwijających się firm w Polsce. Jako uznana marka, ekspert branży B2B w Polsce, działamy według najwyższych światowych standardów.Nasz zespół tworzy ponad 500 świetnie wykwalifikowanych fachowców. Oni są największym kapitałem firmy, dzień po dniu dbają o najwyższą jakość produktów, na każdym etapie ich przygotowania. Za sukcesem DIJO stoi najnowocześniejszy park maszynowy i imponujące zaplecze technologiczne, w które nieustannie inwestujemy. 14 nowoczesnych linii produkcyjnych (m.in. do tortilli i słonych przekąsek) czyni z nas przedsiębiorstwo o dużych możliwościach wytwórczych. Obecnie produkujemy do 60 tys. ton wyrobów rocznie i wciąż się rozwijamy, by w przyszłości wytwarzać jeszcze więcej.