Najnowsze oferty pracy

  • Szef Kuchni w Restauracji Pracowniczej

    Sodexo Polska Spółka z o. o.   Ameryka (pow. olsztyński, gm. Olsztynek), Restauracja Pracownicza w Centrum Logistycznym Zalando    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    4 dni
    Opis stanowiska Organizacja pracy podległemu zespołowi, Planowanie menu, dbanie o poziom kosztów żywności; Przygotowywanie posiłków na podstawie receptur, Dbanie o wygląd i smak dań; Wdrażanie nowych pracowników w obowiązki, Udział w inwentaryzacji;
  • Kucharz / Kucharka

    GastroAgency s.r.o.   warmińsko-mazurskie  
    relokacja do: Oferta pojawiła się w wynikach wyszukiwania ponieważ pracodawca zapewnia pomoc w relokacji do miejsca pracy. Jeśli nie chcesz widzieć ofert z relokacją, zaznacz w filtrach tryb pracy jaki Cię interesuje. Austria
    pracownik fizyczny  umowa o pracę  pełny etat   8 000 - 10 600 zł brutto/mies.  rekrutacja online  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    1 dni
    Jesteś kucharzem / kucharką z wieloletnim doświadczeniem lub świeżo wyszkolonym? Poszukujemy kilku nowych pracowników do schronisk górskich i hoteli w całej Austrii. Dla absolwentów mamy stanowiska zespołowe kierowane przez bardziej doświadczonych kolegów. Możemy również zaoferować...
  • Kucharz

    In-Serv Team Sp. z o.o.   warmińsko-mazurskie  
    relokacja do: Oferta pojawiła się w wynikach wyszukiwania ponieważ pracodawca zapewnia pomoc w relokacji do miejsca pracy. Jeśli nie chcesz widzieć ofert z relokacją, zaznacz w filtrach tryb pracy jaki Cię interesuje. Szwecja
    pracownik fizyczny  umowa o pracę  pełny etat  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    4 dni
    Do Twoich najważniejszych obowiązków należeć będzie: Przygotowywanie wysokiej jakości potraw zgodnie z menu; Zarządzanie zapasami kuchennymi; Utrzymywanie standardów higieny i bezpieczeństwa; Nasze oczekiwania: Doświadczenie na stanowisku kucharza min. 5 lat; Znajomość j. angielskiego -...
  • Szef Kuchni (K/M)

    Novotel Poznań Malta   Poznań    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator
    15 godz.
    Twoja misja Będziesz nadzorować działanie kuchni, kierować podległym zespołem, zarządzać menu, aby goście mogli cieszyć się znakomitymi smakami, które dodadzą ich pobytowi kulinarnych wrażeń.
  • Szef kuchni (stołówka pracownicza)

    Dussmann Polska Sp.z o.o.   Gorzyczki    praca stacjonarna
    pracownik fizyczny / kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat   8 000 - 12 000 zł brutto/mies.
    20 godz.
    Do Twoich obowiązków będzie należało: Praca na samodzielnym stanowisku, podejmowanie odpowiedzialnych decyzji, Zarządzanie podległym personelem, Układanie atrakcyjnego menu przy jednoczesnej kontroli kosztów produktu, Przygotowanie potraw zgodnie ze standardami firmy, Dbanie o wysoką...
  • Szef Kuchni / żywienie zbiorowe

    Dussmann Polska Sp.z o.o.   Świebodzin    praca stacjonarna
    pracownik fizyczny / kierownik/koordynator  umowa o pracę / zlecenie  pełny etat
    1 dni
    Zakres obowiązków: Zarządzanie podległym personelem oraz tworzenie grafików obecności. Układanie menu atrakcyjnego dla pracowników obiektu przy jednoczesnej kontroli kosztów produktów. Przygotowanie potraw zgodnie ze standardami firmy. Dbanie o wysoką jakość serwowanych produktów,...
  • Szef kuchni (stołówka pracownicza)

    Dussmann Polska Sp.z o.o.   Jastrzębie-Zdrój    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator / pracownik fizyczny  umowa o pracę  pełny etat   12 000 - 15 000 zł brutto/mies.
    4 dni
    Do Twoich obowiązków będzie należało: Praca na samodzielnym stanowisku, podejmowanie odpowiedzialnych decyzji, Zarządzanie podległym personelem, Układanie atrakcyjnego menu przy jednoczesnej kontroli kosztów produktu, Przygotowanie potraw zgodnie ze standardami firmy, Dbanie o wysoką...
  • Szef kuchni (stołówka pracownicza)

    Dussmann Polska Sp.z o.o.   Rybnik    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator / pracownik fizyczny  umowa o pracę  pełny etat   12 000 - 15 000 zł brutto/mies.
    4 dni
    Do Twoich obowiązków będzie należało: Praca na samodzielnym stanowisku, podejmowanie odpowiedzialnych decyzji, Zarządzanie podległym personelem, Układanie atrakcyjnego menu przy jednoczesnej kontroli kosztów produktu, Przygotowanie potraw zgodnie ze standardami firmy, Dbanie o wysoką...
  • Szef kuchni (stołówka pracownicza)

    Dussmann Polska Sp.z o.o.   Gliwice    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator / pracownik fizyczny  umowa o pracę  pełny etat   12 000 - 15 000 zł brutto/mies.
    4 dni
    Do Twoich obowiązków będzie należało: Praca na samodzielnym stanowisku, podejmowanie odpowiedzialnych decyzji, Zarządzanie podległym personelem, Układanie atrakcyjnego menu przy jednoczesnej kontroli kosztów produktu, Przygotowanie potraw zgodnie ze standardami firmy, Dbanie o wysoką...
  • Szef Kuchni / żywienie zbiorowe

    Dussmann Polska Sp.z o.o.   Szczecin    praca stacjonarna
    pracownik fizyczny / kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat
    4 dni
    Zakres obowiązków: Zarządzanie podległym personelem oraz tworzenie grafików obecności. Układanie menu atrakcyjnego dla pracowników obiektu przy jednoczesnej kontroli kosztów produktów. Przygotowanie potraw zgodnie ze standardami firmy. Dbanie o wysoką jakość serwowanych produktów,...
Zobacz więcej ofert pracy

Szefowa / Szef Zmiany Kuchni

Masuria Hotel & SPA
warmińsko-mazurskie, Łukta - Worliny 33
praca stacjonarna
1140 dni temu

Kim jesteśmy?


Masuria Hotel & SPA to miejsce, w którym Goście zapominają o codzienności, odpoczywają w cudownych okolicznościach przyrody i spędzają czas na wielu przyjemnościach, w tym w Mazurskim SPA – miejscu, w którym dbamy o odprężenie i fantastyczny relaks naszych Gości. Bliskość natury, lokalizacja nad cichym jeziorem Isąg i cudowna, rodzinna atmosfera sprawiają, że Goście do nas wracają, a i polecają Masurię swoim najbliższym i znajomym. Dlatego tak ważny jest Zespół, do którego chcemy aby dołączyła kolejna, wyjątkowa osoba.

 

Kogo szukamy?

Szefowa / Szef Zmiany Kuchni
Miejsce pracy: Łukta - Worliny 33
Jak będzie wyglądała Twoja praca?
  • podstawą będzie dbałość o jakość serwowanych przez Restaurację Natura dań i samodzielne ich przygotowywanie (dania a'la carte, bufety śniadaniowe oraz obiadokolacje, a także obsługa gastronomiczna konferencji i imprez okolicznościowych)
  • aby tworzyć pyszne dania dla naszych Gości, istotne będzie zaopatrzenie – od planowania po odbiór i odpowiednie zabezpieczenie wszystkich towarów
  • zmieniamy menu co pół roku i przygotowanie nowego, będzie kolejnym wyzwaniem
  • ponadto ważna będzie organizacja pracy Zespołu kuchni w Restauracji Natura, a także nadzorowanie prawidłowego funkcjonowania kuchni
  • i na pewno, wraz z działem sprzedaży, nieraz poprosimy o przygotowywanie ofert gastronomicznych
  • zaprosimy Cię do współpracy z Dyrekcją, a także Pracownikami z innych działów
Co oferujemy?
  • pracę w hotelu ze SPA, w samym sercu Mazur (Worliny, Łukta, nad jeziorem Isąg)
  • możliwość realizacji kulinarnych ambicji, a także rozwój i szansę na awans
  • rodzinną atmosferę, dzięki której tworzymy zgrany Zespół
  • umowę o pracę (po okresie próbnym), zlecenie, dzieło, bądź umowę o współpracy – w zależności od preferencji kandydata.
Czego oczekujemy?
  • przede wszystkim miłości do gotowania i chęci do działania
  • entuzjazmu w codziennej pracy, zaangażowania i pozytywnej energii
  • no i doświadczenia oraz znajomości przepisów sanitarnych i systemu HACCP, bo praca na tym stanowisku wymaga wiedzy i fachowości w gotowaniu oraz zarządzaniu Zespołem.

Prosimy o zawarcie w CV klauzuli: „Wyrażam zgodę na przetwarzanie danych osobowych zawartych w mojej ofercie pracy dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji prowadzonego przez Central Fund of Immovables Sp. z o.o. z siedzibą w 90-312 Łódź, Pl. Zwycięstwa 2, zgodnie z ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych (t.j. Dz. U. z 2016 r., poz. 922)”.

Wysyłając zgłoszenie rekrutacyjne do firmy Central Fund of Immovables Sp. z o.o. z siedzibą w 90-312 Łódź, Pl. Zwycięstwa 2 (Pracodawca), zgadzasz się na przetwarzanie przez Pracodawcę danych Twoich danych osobowych zawartych w zgłoszeniu rekrutacyjnym w celu przeprowadzenia rekrutacji na stanowisko wskazane w ogłoszeniu.

Zgodnie z art. 13 ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r. (Dz. Urz. UE L 119 z 04.05.2016) informuję, iż:
1) administratorem Pani/Pana danych osobowych jest Central Fund of Immovables Sp. z o.o. z siedzibą w 90-312 Łódź, Pl. Zwycięstwa 2
2) Pani/Pana dane osobowe przetwarzane będą w celu rekrutacji na stanowisko wskazane w ogłoszeniu. - na podstawie Art. 6 ust. 1 lit. a ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r. oraz Kodeksu Pracy z dnia 26 czerwca 1974 r.
3) Pani/Pana dane osobowe przechowywane będą przez okres trwania rekrutacji na stanowisko wskazane w ogłoszeniu.
4) Posiada Pani/Pan prawo do żądania od administratora dostępu do danych osobowych, prawo do ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania, prawo do cofnięcia zgody.
5) Ma Pani/Pan prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
6) Podanie danych osobowych jest obligatoryjne w oparciu o przepisy prawa a w pozostałym zakresie jest dobrowolne.

 

Podobne oferty

  • Szef Kuchni w Restauracji Pracowniczej

    Sodexo Polska Spółka z o. o.   Ameryka (pow. olsztyński, gm. Olsztynek), Restauracja Pracownicza w Centrum Logistycznym Zalando    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    4 dni
    Opis stanowiska Organizacja pracy podległemu zespołowi, Planowanie menu, dbanie o poziom kosztów żywności; Przygotowywanie posiłków na podstawie receptur, Dbanie o wygląd i smak dań; Wdrażanie nowych pracowników w obowiązki, Udział w inwentaryzacji;
  • Kucharz / Kucharka

    GastroAgency s.r.o.   warmińsko-mazurskie  
    relokacja do: Oferta pojawiła się w wynikach wyszukiwania ponieważ pracodawca zapewnia pomoc w relokacji do miejsca pracy. Jeśli nie chcesz widzieć ofert z relokacją, zaznacz w filtrach tryb pracy jaki Cię interesuje. Austria
    pracownik fizyczny  umowa o pracę  pełny etat   8 000 - 10 600 zł brutto/mies.  rekrutacja online  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    1 dni
    Jesteś kucharzem / kucharką z wieloletnim doświadczeniem lub świeżo wyszkolonym? Poszukujemy kilku nowych pracowników do schronisk górskich i hoteli w całej Austrii. Dla absolwentów mamy stanowiska zespołowe kierowane przez bardziej doświadczonych kolegów. Możemy również zaoferować...
  • Kucharz

    In-Serv Team Sp. z o.o.   warmińsko-mazurskie  
    relokacja do: Oferta pojawiła się w wynikach wyszukiwania ponieważ pracodawca zapewnia pomoc w relokacji do miejsca pracy. Jeśli nie chcesz widzieć ofert z relokacją, zaznacz w filtrach tryb pracy jaki Cię interesuje. Szwecja
    pracownik fizyczny  umowa o pracę  pełny etat  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    4 dni
    Do Twoich najważniejszych obowiązków należeć będzie: Przygotowywanie wysokiej jakości potraw zgodnie z menu; Zarządzanie zapasami kuchennymi; Utrzymywanie standardów higieny i bezpieczeństwa; Nasze oczekiwania: Doświadczenie na stanowisku kucharza min. 5 lat; Znajomość j. angielskiego -...
  • Szef Kuchni (K/M)

    Novotel Poznań Malta   Poznań    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator
    15 godz.
    Twoja misja Będziesz nadzorować działanie kuchni, kierować podległym zespołem, zarządzać menu, aby goście mogli cieszyć się znakomitymi smakami, które dodadzą ich pobytowi kulinarnych wrażeń.
  • Szef kuchni (stołówka pracownicza)

    Dussmann Polska Sp.z o.o.   Gorzyczki    praca stacjonarna
    pracownik fizyczny / kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat   8 000 - 12 000 zł brutto/mies.
    20 godz.
    Do Twoich obowiązków będzie należało: Praca na samodzielnym stanowisku, podejmowanie odpowiedzialnych decyzji, Zarządzanie podległym personelem, Układanie atrakcyjnego menu przy jednoczesnej kontroli kosztów produktu, Przygotowanie potraw zgodnie ze standardami firmy, Dbanie o wysoką...
  • Szef Kuchni / żywienie zbiorowe

    Dussmann Polska Sp.z o.o.   Świebodzin    praca stacjonarna
    pracownik fizyczny / kierownik/koordynator  umowa o pracę / zlecenie  pełny etat
    1 dni
    Zakres obowiązków: Zarządzanie podległym personelem oraz tworzenie grafików obecności. Układanie menu atrakcyjnego dla pracowników obiektu przy jednoczesnej kontroli kosztów produktów. Przygotowanie potraw zgodnie ze standardami firmy. Dbanie o wysoką jakość serwowanych produktów,...
  • Szef kuchni (stołówka pracownicza)

    Dussmann Polska Sp.z o.o.   Jastrzębie-Zdrój    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator / pracownik fizyczny  umowa o pracę  pełny etat   12 000 - 15 000 zł brutto/mies.
    4 dni
    Do Twoich obowiązków będzie należało: Praca na samodzielnym stanowisku, podejmowanie odpowiedzialnych decyzji, Zarządzanie podległym personelem, Układanie atrakcyjnego menu przy jednoczesnej kontroli kosztów produktu, Przygotowanie potraw zgodnie ze standardami firmy, Dbanie o wysoką...
  • Szef kuchni (stołówka pracownicza)

    Dussmann Polska Sp.z o.o.   Rybnik    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator / pracownik fizyczny  umowa o pracę  pełny etat   12 000 - 15 000 zł brutto/mies.
    4 dni
    Do Twoich obowiązków będzie należało: Praca na samodzielnym stanowisku, podejmowanie odpowiedzialnych decyzji, Zarządzanie podległym personelem, Układanie atrakcyjnego menu przy jednoczesnej kontroli kosztów produktu, Przygotowanie potraw zgodnie ze standardami firmy, Dbanie o wysoką...
  • Szef kuchni (stołówka pracownicza)

    Dussmann Polska Sp.z o.o.   Gliwice    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator / pracownik fizyczny  umowa o pracę  pełny etat   12 000 - 15 000 zł brutto/mies.
    4 dni
    Do Twoich obowiązków będzie należało: Praca na samodzielnym stanowisku, podejmowanie odpowiedzialnych decyzji, Zarządzanie podległym personelem, Układanie atrakcyjnego menu przy jednoczesnej kontroli kosztów produktu, Przygotowanie potraw zgodnie ze standardami firmy, Dbanie o wysoką...
  • Szef Kuchni / żywienie zbiorowe

    Dussmann Polska Sp.z o.o.   Szczecin    praca stacjonarna
    pracownik fizyczny / kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat
    4 dni
    Zakres obowiązków: Zarządzanie podległym personelem oraz tworzenie grafików obecności. Układanie menu atrakcyjnego dla pracowników obiektu przy jednoczesnej kontroli kosztów produktów. Przygotowanie potraw zgodnie ze standardami firmy. Dbanie o wysoką jakość serwowanych produktów,...