Sodexo Polska Spółka z o. o.Ameryka (pow. olsztyński, gm. Olsztynek), Restauracja Pracownicza w Centrum Logistycznym Zalando
praca stacjonarna
kierownik/koordynator umowa o pracę pełny etat aplikuj szybkoaplikuj bez CV
4 dni
Opis stanowiska Organizacja pracy podległemu zespołowi, Planowanie menu, dbanie o poziom kosztów żywności; Przygotowywanie posiłków na podstawie receptur, Dbanie o wygląd i smak dań; Wdrażanie nowych pracowników w obowiązki, Udział w inwentaryzacji;
relokacja do:
Oferta pojawiła się w wynikach wyszukiwania ponieważ pracodawca zapewnia pomoc w relokacji
do miejsca pracy. Jeśli nie chcesz widzieć ofert z relokacją, zaznacz w filtrach tryb pracy
jaki Cię interesuje.
Austria
pracownik fizyczny umowa o pracę pełny etat 8 000 - 10 600 zł brutto/mies. rekrutacja online aplikuj szybkoaplikuj bez CV
1 dni
Jesteś kucharzem / kucharką z wieloletnim doświadczeniem lub świeżo wyszkolonym? Poszukujemy kilku nowych pracowników do schronisk górskich i hoteli w całej Austrii. Dla absolwentów mamy stanowiska zespołowe kierowane przez bardziej doświadczonych kolegów. Możemy również zaoferować...
relokacja do:
Oferta pojawiła się w wynikach wyszukiwania ponieważ pracodawca zapewnia pomoc w relokacji
do miejsca pracy. Jeśli nie chcesz widzieć ofert z relokacją, zaznacz w filtrach tryb pracy
jaki Cię interesuje.
Szwecja
pracownik fizyczny umowa o pracę pełny etat aplikuj szybkoaplikuj bez CV
4 dni
Do Twoich najważniejszych obowiązków należeć będzie: Przygotowywanie wysokiej jakości potraw zgodnie z menu; Zarządzanie zapasami kuchennymi; Utrzymywanie standardów higieny i bezpieczeństwa; Nasze oczekiwania: Doświadczenie na stanowisku kucharza min. 5 lat; Znajomość j. angielskiego -...
Twoja misja Będziesz nadzorować działanie kuchni, kierować podległym zespołem, zarządzać menu, aby goście mogli cieszyć się znakomitymi smakami, które dodadzą ich pobytowi kulinarnych wrażeń.
pracownik fizyczny / kierownik/koordynator umowa o pracę pełny etat 8 000 - 12 000 zł brutto/mies.
20 godz.
Do Twoich obowiązków będzie należało: Praca na samodzielnym stanowisku, podejmowanie odpowiedzialnych decyzji, Zarządzanie podległym personelem, Układanie atrakcyjnego menu przy jednoczesnej kontroli kosztów produktu, Przygotowanie potraw zgodnie ze standardami firmy, Dbanie o wysoką...
pracownik fizyczny / kierownik/koordynator umowa o pracę / zlecenie pełny etat
1 dni
Zakres obowiązków: Zarządzanie podległym personelem oraz tworzenie grafików obecności. Układanie menu atrakcyjnego dla pracowników obiektu przy jednoczesnej kontroli kosztów produktów. Przygotowanie potraw zgodnie ze standardami firmy. Dbanie o wysoką jakość serwowanych produktów,...
kierownik/koordynator / pracownik fizyczny umowa o pracę pełny etat 12 000 - 15 000 zł brutto/mies.
4 dni
Do Twoich obowiązków będzie należało: Praca na samodzielnym stanowisku, podejmowanie odpowiedzialnych decyzji, Zarządzanie podległym personelem, Układanie atrakcyjnego menu przy jednoczesnej kontroli kosztów produktu, Przygotowanie potraw zgodnie ze standardami firmy, Dbanie o wysoką...
kierownik/koordynator / pracownik fizyczny umowa o pracę pełny etat 12 000 - 15 000 zł brutto/mies.
4 dni
Do Twoich obowiązków będzie należało: Praca na samodzielnym stanowisku, podejmowanie odpowiedzialnych decyzji, Zarządzanie podległym personelem, Układanie atrakcyjnego menu przy jednoczesnej kontroli kosztów produktu, Przygotowanie potraw zgodnie ze standardami firmy, Dbanie o wysoką...
kierownik/koordynator / pracownik fizyczny umowa o pracę pełny etat 12 000 - 15 000 zł brutto/mies.
4 dni
Do Twoich obowiązków będzie należało: Praca na samodzielnym stanowisku, podejmowanie odpowiedzialnych decyzji, Zarządzanie podległym personelem, Układanie atrakcyjnego menu przy jednoczesnej kontroli kosztów produktu, Przygotowanie potraw zgodnie ze standardami firmy, Dbanie o wysoką...
pracownik fizyczny / kierownik/koordynator umowa o pracę pełny etat
4 dni
Zakres obowiązków: Zarządzanie podległym personelem oraz tworzenie grafików obecności. Układanie menu atrakcyjnego dla pracowników obiektu przy jednoczesnej kontroli kosztów produktów. Przygotowanie potraw zgodnie ze standardami firmy. Dbanie o wysoką jakość serwowanych produktów,...
Masuria Hotel & SPA to miejsce, w którym Goście zapominają o codzienności, odpoczywają w cudownych okolicznościach przyrody i spędzają czas na wielu przyjemnościach, w tym w Mazurskim SPA – miejscu, w którym dbamy o odprężenie i fantastyczny relaks naszych Gości. Bliskość natury, lokalizacja nad cichym jeziorem Isąg i cudowna, rodzinna atmosfera sprawiają, że Goście do nas wracają, a i polecają Masurię swoim najbliższym i znajomym. Dlatego tak ważny jest Zespół, do którego chcemy aby dołączyła kolejna, wyjątkowa osoba.
Kogo szukamy?
Szefowa / Szef Zmiany Kuchni
Miejsce pracy: Łukta - Worliny 33
Jak będzie wyglądała Twoja praca?
podstawą będzie dbałość o jakość serwowanych przez Restaurację Natura dań i samodzielne ich przygotowywanie (dania a'la carte, bufety śniadaniowe oraz obiadokolacje, a także obsługa gastronomiczna konferencji i imprez okolicznościowych)
aby tworzyć pyszne dania dla naszych Gości, istotne będzie zaopatrzenie – od planowania po odbiór i odpowiednie zabezpieczenie wszystkich towarów
zmieniamy menu co pół roku i przygotowanie nowego, będzie kolejnym wyzwaniem
ponadto ważna będzie organizacja pracy Zespołu kuchni w Restauracji Natura, a także nadzorowanie prawidłowego funkcjonowania kuchni
i na pewno, wraz z działem sprzedaży, nieraz poprosimy o przygotowywanie ofert gastronomicznych
zaprosimy Cię do współpracy z Dyrekcją, a także Pracownikami z innych działów
Co oferujemy?
pracę w hotelu ze SPA, w samym sercu Mazur (Worliny, Łukta, nad jeziorem Isąg)
możliwość realizacji kulinarnych ambicji, a także rozwój i szansę na awans
rodzinną atmosferę, dzięki której tworzymy zgrany Zespół
umowę o pracę (po okresie próbnym), zlecenie, dzieło, bądź umowę o współpracy – w zależności od preferencji kandydata.
Czego oczekujemy?
przede wszystkim miłości do gotowania i chęci do działania
entuzjazmu w codziennej pracy, zaangażowania i pozytywnej energii
no i doświadczenia oraz znajomości przepisów sanitarnych i systemu HACCP, bo praca na tym stanowisku wymaga wiedzy i fachowości w gotowaniu oraz zarządzaniu Zespołem.
Sodexo Polska Spółka z o. o.Ameryka (pow. olsztyński, gm. Olsztynek), Restauracja Pracownicza w Centrum Logistycznym Zalando
praca stacjonarna
kierownik/koordynator umowa o pracę pełny etat aplikuj szybkoaplikuj bez CV
4 dni
Opis stanowiska Organizacja pracy podległemu zespołowi, Planowanie menu, dbanie o poziom kosztów żywności; Przygotowywanie posiłków na podstawie receptur, Dbanie o wygląd i smak dań; Wdrażanie nowych pracowników w obowiązki, Udział w inwentaryzacji;
relokacja do:
Oferta pojawiła się w wynikach wyszukiwania ponieważ pracodawca zapewnia pomoc w relokacji
do miejsca pracy. Jeśli nie chcesz widzieć ofert z relokacją, zaznacz w filtrach tryb pracy
jaki Cię interesuje.
Austria
pracownik fizyczny umowa o pracę pełny etat 8 000 - 10 600 zł brutto/mies. rekrutacja online aplikuj szybkoaplikuj bez CV
1 dni
Jesteś kucharzem / kucharką z wieloletnim doświadczeniem lub świeżo wyszkolonym? Poszukujemy kilku nowych pracowników do schronisk górskich i hoteli w całej Austrii. Dla absolwentów mamy stanowiska zespołowe kierowane przez bardziej doświadczonych kolegów. Możemy również zaoferować...
relokacja do:
Oferta pojawiła się w wynikach wyszukiwania ponieważ pracodawca zapewnia pomoc w relokacji
do miejsca pracy. Jeśli nie chcesz widzieć ofert z relokacją, zaznacz w filtrach tryb pracy
jaki Cię interesuje.
Szwecja
pracownik fizyczny umowa o pracę pełny etat aplikuj szybkoaplikuj bez CV
4 dni
Do Twoich najważniejszych obowiązków należeć będzie: Przygotowywanie wysokiej jakości potraw zgodnie z menu; Zarządzanie zapasami kuchennymi; Utrzymywanie standardów higieny i bezpieczeństwa; Nasze oczekiwania: Doświadczenie na stanowisku kucharza min. 5 lat; Znajomość j. angielskiego -...
Twoja misja Będziesz nadzorować działanie kuchni, kierować podległym zespołem, zarządzać menu, aby goście mogli cieszyć się znakomitymi smakami, które dodadzą ich pobytowi kulinarnych wrażeń.
pracownik fizyczny / kierownik/koordynator umowa o pracę pełny etat 8 000 - 12 000 zł brutto/mies.
20 godz.
Do Twoich obowiązków będzie należało: Praca na samodzielnym stanowisku, podejmowanie odpowiedzialnych decyzji, Zarządzanie podległym personelem, Układanie atrakcyjnego menu przy jednoczesnej kontroli kosztów produktu, Przygotowanie potraw zgodnie ze standardami firmy, Dbanie o wysoką...
pracownik fizyczny / kierownik/koordynator umowa o pracę / zlecenie pełny etat
1 dni
Zakres obowiązków: Zarządzanie podległym personelem oraz tworzenie grafików obecności. Układanie menu atrakcyjnego dla pracowników obiektu przy jednoczesnej kontroli kosztów produktów. Przygotowanie potraw zgodnie ze standardami firmy. Dbanie o wysoką jakość serwowanych produktów,...
kierownik/koordynator / pracownik fizyczny umowa o pracę pełny etat 12 000 - 15 000 zł brutto/mies.
4 dni
Do Twoich obowiązków będzie należało: Praca na samodzielnym stanowisku, podejmowanie odpowiedzialnych decyzji, Zarządzanie podległym personelem, Układanie atrakcyjnego menu przy jednoczesnej kontroli kosztów produktu, Przygotowanie potraw zgodnie ze standardami firmy, Dbanie o wysoką...
kierownik/koordynator / pracownik fizyczny umowa o pracę pełny etat 12 000 - 15 000 zł brutto/mies.
4 dni
Do Twoich obowiązków będzie należało: Praca na samodzielnym stanowisku, podejmowanie odpowiedzialnych decyzji, Zarządzanie podległym personelem, Układanie atrakcyjnego menu przy jednoczesnej kontroli kosztów produktu, Przygotowanie potraw zgodnie ze standardami firmy, Dbanie o wysoką...
kierownik/koordynator / pracownik fizyczny umowa o pracę pełny etat 12 000 - 15 000 zł brutto/mies.
4 dni
Do Twoich obowiązków będzie należało: Praca na samodzielnym stanowisku, podejmowanie odpowiedzialnych decyzji, Zarządzanie podległym personelem, Układanie atrakcyjnego menu przy jednoczesnej kontroli kosztów produktu, Przygotowanie potraw zgodnie ze standardami firmy, Dbanie o wysoką...
pracownik fizyczny / kierownik/koordynator umowa o pracę pełny etat
4 dni
Zakres obowiązków: Zarządzanie podległym personelem oraz tworzenie grafików obecności. Układanie menu atrakcyjnego dla pracowników obiektu przy jednoczesnej kontroli kosztów produktów. Przygotowanie potraw zgodnie ze standardami firmy. Dbanie o wysoką jakość serwowanych produktów,...