Najnowsze oferty pracy

  • Szef kuchni

    CFI Hotels Group   Warszawa    praca stacjonarna
    pracownik fizyczny / kierownik/koordynator  umowa o pracę  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    2 dni
    Jak będzie wyglądała Twoja praca? podstawą będzie dbałość o jakość serwowanych przez Hotel dań i samodzielne ich przygotowywanie (dania a la carte, bufety śniadaniowe, a także obsługa gastronomiczna konferencji i imprez), aby tworzyć pyszne dania dla naszych Gości, istotne będzie...
  • Kebab master

    Praca.pl   Warszawa    praca stacjonarna
    pracownik fizyczny  umowa zlecenie  aplikuj bez CV
    2 dni
    Obowiązki: Przygotowywanie, przyprawianie i krojenie mięsa do kebabów zgodnie z przepisami. Obsługa rożna, dbanie o temperaturę pieczenia i higienę. Komponowanie dań oraz raportowanie potrzeb zaopatrzeniowych.
  • Kierownik Restauracji Hotelu

    CFI Hotels Group   Warszawa    praca stacjonarna
    pracownik fizyczny / kierownik/koordynator  umowa o pracę  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    7 dni
    Zakres obowiązków: Zapewnienie wysokiej jakości przygotowywanych dań (a la carte, bufety, obsługa imprez) Zarządzanie zaopatrzeniem: od planowania do zabezpieczenia towarów; Opracowanie nowego menu co pół roku; Organizacja pracy zespołu kuchni i nadzorowanie działania kuchni; Współpraca...
  • Kucharz - Kebap Master

    KREUZBERG Kraft Kebap   Warszawa    praca stacjonarna
    pracownik fizyczny  umowa zlecenie   28,10 - 33,00 zł brutto/godz.  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    11 dni
    Twój zakres obowiązków Przygotowywanie i przyprawianie mięsa do kebabu zgodnie z przepisami i standardami restauracji; Obsługiwanie rożna i dbanie o prawidłową temperaturę pieczenia mięsa; Krojenie mięsa i komponowanie dań z kebabem, uwzględniając preferencje klientów; Utrzymywanie...
  • Młodszy Kucharz / Kucharka

    Dussmann Polska Sp.z o.o.   Ząbki    praca stacjonarna
    pracownik fizyczny  umowa o pracę / zlecenie  pełny etat
    5 dni
    Obowiązki: Przygotowywanie potraw zgodnie z ustalonymi standardami. Zapewnianie jakości i estetyki serwowanych dań. Utrzymanie czystości na stanowisku pracy. Praca w zespole. Przygotowywanie składników do gotowania. Kontrola jakości żywności i zapasów. Obsługa klientów. Praca w warunkach...
  • Kucharz / Kucharka

    Przedsiębiorstwo Handlowo Usługowe TOPAZ   Siedlce, ul. Armii Krajowej 5    praca stacjonarna
    specjalista (mid) / pracownik fizyczny  umowa o pracę  pełny etat
    1 dni
    Zakres obowiązków: Przygotowywanie potraw zgodnie z przepisami i ustalonymi standardami, Wykonywanie zadań na kuchni zimnej oraz gorącej, Współpraca z Szefem Kuchni i zespołem restauracji, Przestrzeganie procedur kuchennych i dbanie o wysoką jakość produktów.
  • Kucharz

    Przedsiębiorstwo Handlowo Usługowe TOPAZ   Siedlce, ul. Armii Krajowej 5    praca stacjonarna
    specjalista (mid) / pracownik fizyczny  umowa o pracę  pełny etat
    3 dni
    Główne zadania: przygotowywanie potraw zgodnie z recepturą i standardami; realizacja przydzielonych zadań w kuchni; efektywna współpraca z Szefem Kuchni i pozostałym zespołem Restauracji; przestrzeganie wszelkich procedur pracy w kuchni oraz dbałość o jak najwyższą jakość produktów;
  • Manager kuchni

    KMM GASTRONOMIA SP. Z O.O.   Swadzim    praca stacjonarna
    menedżer  umowa o pracę  pełny etat   6 400 zł brutto/mies.  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    2 dni
    Zakres obowiązków: Przygotowywanie posiłków z uwzględnieniem potrzeb żywieniowych pracowników. Zarządzanie zespołem kantyny oraz koordynowanie operacji (w tym obsługa klientów, dokumentacja, zamówienia towaru i magazynowanie). Dbanie o wysokie standardy jakościowe żywności i pracy...
  • Szef kuchni / Manager w kantynie

    KMM GASTRONOMIA SP. Z O.O.   Swadzim    praca stacjonarna
    menedżer  umowa o pracę  pełny etat   6 400 zł brutto/mies.  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    4 dni
    Zakres obowiązków: Przygotowywanie dań i posiłków, uwzględniając potrzeby żywieniowe pracowników; Zarządzanie personelem stołówki w celu zapewnienia sprawnej obsługi klientów; Zarządzanie zespołem; Nadzór nad dokumentacją księgową oraz kadrową; Zarządzanie gospodarką...
  • Kucharz

    City 88 Sp. z o.o.   Poznań    praca stacjonarna
    pracownik fizyczny  pełny etat  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    7 godz.
    Doświadczenie na stanowisku Kucharza; Dyspozycyjność; Profesjonalizm i zaangażowanie; Stawiamy na osobowość kandydatów a doświadczenia nauczysz się u Nas;
Zobacz więcej ofert pracy

Szef / Szefowa Kuchni

Sodexo Polska Spółka z o. o.
Warszawa
praca stacjonarna
2204 dni temu

Sodexo On-Site Services to społeczność składająca się z klientów, konsumentów i pracowników oraz część międzynarodowej Grupy Sodexo. Jesteśmy 18. co do wielkości pracodawcą na świecie, zatrudniającym globalnie ponad 400 000 osób. Jednak nie przeszkadza nam to być także firmą rodzinną, w której centrum zainteresowania znajdują się przede wszystkim ludzie – zarówno nasi pracownicy, jak i setki tysięcy konsumentów, których obsługujemy każdego dnia.

Chcesz do nas dołączyć? ZAPRASZAMY!

www.sodexo.pl www.sodexoprestige.plwww.sodexo.com


Co robimy na co dzień?


Jako Sodexo On-Site Services obsługujemy technicznie ponad 400 nieruchomości i prowadzimy blisko 80 restauracji pracowniczych na terenie całej Polski. Pracujemy w biurze centrali w Warszawie i w kilkuset obiektach klientów.

 

Stoją za nami konkretni ludzie, misja i wartości. Więcej informacji znajdziesz na www.sodexo.pl.

Nasza firma jest sygnatariuszem Karty Różnorodności - stosujemy politykę równego traktowania oraz tworzymy środowisko pracy przyjazne osobom niepełnosprawnym.

 

Aktualnie poszukujemy kandydatów na stanowisko:

Szef / Szefowa Kuchni
Miejsce pracy: Warszawa
Do obowiązków zatrudnionej osoby będzie należało:
  • Nadzór nad jakością produkcji około 200 posiłków,
  • Przygotowywanie posiłków na podstawie naszych receptur,
  • Sporządzanie kosztorysów i dziennej analizy kosztów,
  • Organizacja pracy personelu,
  • Kontrola przestrzegania zasad higienicznych,
  • Dbanie o najwyższe standardy obsługi klienta.
Od Kandydatów oczekujemy:
  • Minimum roczne doświadczenie zawodowe na podobnym stanowisku,
  • Wykształcenie gastronomiczne - mile widziane,
  • Doświadczenie w zarządzaniu zespołem oraz w organizacji imprez okolicznościowych,
  • Umiejętność kontroli kosztów i bardzo dobra znajomość systemu HACCP,
  • Aktualna książeczka sanepid,
  • Znajomość obsługi komputera.
Oferujemy:
  • Stabilne zatrudnienie na umowę o pracę,
  • Pracę w restauracji w biurowcu na Włochach,
  • Możliwość rozwoju zawodowego, a także realny udział we współtworzeniu unikalnych, prestiżowych usług gastronomicznych i standardów obsługi klienta,
  • Pracę od poniedziałku do piątku, w godz. 8.00-16.00,
  • Ciekawe wyzwania zawodowe,
  • Pakiet świadczeń socjalnych, w tym prywatną opiekę medyczną i dofinansowanie do karty Multisport, bony na Święta,
  • Możliwość miesięcznego wyjazdu do USA w ramach wymiany międzynarodowej,
  • Dobrą i życzliwą atmosferę pracy.
Klauzula informacyjna rekrutacja

Informujemy, że Administratorem Pani/Pana danych osobowych jest Sodexo Polska Sp. z o. o., z siedzibą w Warszawie (02-231), przy ul. Jutrzenki 137.

Przetwarzanie Pani/Pana danych osobowych odbędzie się w celu przeprowadzenia obecnej rekrutacji, a w przypadku wyrażenia dodatkowej zgody, w celu udziału w przyszłych rekrutacja i przechowywania ich w bazie rekrutacyjnej Sodexo Polska Sp. z o.o. przez okres 2 lat. Podstawą prawną naszych działań jest art. 6 ust 1 lit. c Rozporządzenia Ogólnego o Danych Osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r. (dalej: „RODO”).

Odbiorcą podanych przez Panią/Pana danych osobowych mogą być podmioty trzecie wspierające Sodexo Polska Sp. z o.o. w procesie rekrutacji (doradztwo w zakresie rekrutacji, wsparcie w zakresie IT). Przy czym podmioty te przetwarzają dane wyłącznie zgodnie z naszymi zaleceniami.

Posiada Pani/Pan prawo dostępu do treści swoich danych, żądania ich sprostowania, usunięcia, wniesienia sprzeciwu, ograniczenia przetwarzania, przeniesienia danych do innego administratora, skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych gdy uzna Pani/Pan, iż przetwarzanie danych osobowych Pani/Pana dotyczących narusza przepisy prawa.

Podanie przez Panią/Pana danych osobowych, zbieranych przez nas na podstawie art. 22¹ Kodeksu pracy (imię/a i nazwisko, imiona rodziców, data urodzenia, miejsce zamieszkania lub adres do korespondencji, wykształcenie oraz przebieg dotychczasowego) jest dobrowolne, ale niezbędne do realizacji ww. celu. Konsekwencją niepodania tych danych osobowych będzie brak możliwości udziału w procesie rekrutacji. Podanie dodatkowych danych osobowych jest dobrowolne i wymaga Pana/Pani dobrowolnej zgody.

Wyrażona zgoda może zostać wycofana w każdej chwili. Oświadczenia dotyczące Pana/Pani danych osobowych , w tym o wycofaniu zgody należy kierować zwrotnie na adres mailowy podany w danych kontaktowych.

W razie jakichkolwiek wniosków lub skarg związanych z Pana/Pani danymi osobowymi może się Pan/Pani kontaktować z nami poprzez formularz dostępny na stronie Internetowej www.pl.sodexo.com

W życiorysie prosimy zawrzeć klauzule:

[ ] Oświadczam, że przekazywane przeze mnie dane w CV i innych dokumentach aplikacyjnych zawierają dane osobowe w zakresie szerszym niż wynika to z art. 22¹ Kodeksu pracy, w związku z tym wyrażam dobrowolną zgodę na ich przetwarzanie przez Sodexo Polska Sp. z o.o. dla potrzeb niniejszej rekrutacji.

[ ] Wyrażam dobrowolną zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w CV i innych dokumentach aplikacyjnych w celu wykorzystania ich w przyszłych procesach rekrutacyjnych Sodexo Polska Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie, w tym umieszczenie danych w bazie rekrutacyjnej i przechowywanie przez okres 2 lat.
 

Podobne oferty

  • Szef kuchni

    CFI Hotels Group   Warszawa    praca stacjonarna
    pracownik fizyczny / kierownik/koordynator  umowa o pracę  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    2 dni
    Jak będzie wyglądała Twoja praca? podstawą będzie dbałość o jakość serwowanych przez Hotel dań i samodzielne ich przygotowywanie (dania a la carte, bufety śniadaniowe, a także obsługa gastronomiczna konferencji i imprez), aby tworzyć pyszne dania dla naszych Gości, istotne będzie...
  • Kebab master

    Praca.pl   Warszawa    praca stacjonarna
    pracownik fizyczny  umowa zlecenie  aplikuj bez CV
    2 dni
    Obowiązki: Przygotowywanie, przyprawianie i krojenie mięsa do kebabów zgodnie z przepisami. Obsługa rożna, dbanie o temperaturę pieczenia i higienę. Komponowanie dań oraz raportowanie potrzeb zaopatrzeniowych.
  • Kierownik Restauracji Hotelu

    CFI Hotels Group   Warszawa    praca stacjonarna
    pracownik fizyczny / kierownik/koordynator  umowa o pracę  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    7 dni
    Zakres obowiązków: Zapewnienie wysokiej jakości przygotowywanych dań (a la carte, bufety, obsługa imprez) Zarządzanie zaopatrzeniem: od planowania do zabezpieczenia towarów; Opracowanie nowego menu co pół roku; Organizacja pracy zespołu kuchni i nadzorowanie działania kuchni; Współpraca...
  • Kucharz - Kebap Master

    KREUZBERG Kraft Kebap   Warszawa    praca stacjonarna
    pracownik fizyczny  umowa zlecenie   28,10 - 33,00 zł brutto/godz.  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    11 dni
    Twój zakres obowiązków Przygotowywanie i przyprawianie mięsa do kebabu zgodnie z przepisami i standardami restauracji; Obsługiwanie rożna i dbanie o prawidłową temperaturę pieczenia mięsa; Krojenie mięsa i komponowanie dań z kebabem, uwzględniając preferencje klientów; Utrzymywanie...
  • Młodszy Kucharz / Kucharka

    Dussmann Polska Sp.z o.o.   Ząbki    praca stacjonarna
    pracownik fizyczny  umowa o pracę / zlecenie  pełny etat
    5 dni
    Obowiązki: Przygotowywanie potraw zgodnie z ustalonymi standardami. Zapewnianie jakości i estetyki serwowanych dań. Utrzymanie czystości na stanowisku pracy. Praca w zespole. Przygotowywanie składników do gotowania. Kontrola jakości żywności i zapasów. Obsługa klientów. Praca w warunkach...
  • Kucharz / Kucharka

    Przedsiębiorstwo Handlowo Usługowe TOPAZ   Siedlce, ul. Armii Krajowej 5    praca stacjonarna
    specjalista (mid) / pracownik fizyczny  umowa o pracę  pełny etat
    1 dni
    Zakres obowiązków: Przygotowywanie potraw zgodnie z przepisami i ustalonymi standardami, Wykonywanie zadań na kuchni zimnej oraz gorącej, Współpraca z Szefem Kuchni i zespołem restauracji, Przestrzeganie procedur kuchennych i dbanie o wysoką jakość produktów.
  • Kucharz

    Przedsiębiorstwo Handlowo Usługowe TOPAZ   Siedlce, ul. Armii Krajowej 5    praca stacjonarna
    specjalista (mid) / pracownik fizyczny  umowa o pracę  pełny etat
    3 dni
    Główne zadania: przygotowywanie potraw zgodnie z recepturą i standardami; realizacja przydzielonych zadań w kuchni; efektywna współpraca z Szefem Kuchni i pozostałym zespołem Restauracji; przestrzeganie wszelkich procedur pracy w kuchni oraz dbałość o jak najwyższą jakość produktów;
  • Manager kuchni

    KMM GASTRONOMIA SP. Z O.O.   Swadzim    praca stacjonarna
    menedżer  umowa o pracę  pełny etat   6 400 zł brutto/mies.  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    2 dni
    Zakres obowiązków: Przygotowywanie posiłków z uwzględnieniem potrzeb żywieniowych pracowników. Zarządzanie zespołem kantyny oraz koordynowanie operacji (w tym obsługa klientów, dokumentacja, zamówienia towaru i magazynowanie). Dbanie o wysokie standardy jakościowe żywności i pracy...
  • Szef kuchni / Manager w kantynie

    KMM GASTRONOMIA SP. Z O.O.   Swadzim    praca stacjonarna
    menedżer  umowa o pracę  pełny etat   6 400 zł brutto/mies.  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    4 dni
    Zakres obowiązków: Przygotowywanie dań i posiłków, uwzględniając potrzeby żywieniowe pracowników; Zarządzanie personelem stołówki w celu zapewnienia sprawnej obsługi klientów; Zarządzanie zespołem; Nadzór nad dokumentacją księgową oraz kadrową; Zarządzanie gospodarką...
  • Kucharz

    City 88 Sp. z o.o.   Poznań    praca stacjonarna
    pracownik fizyczny  pełny etat  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    7 godz.
    Doświadczenie na stanowisku Kucharza; Dyspozycyjność; Profesjonalizm i zaangażowanie; Stawiamy na osobowość kandydatów a doświadczenia nauczysz się u Nas;