Szef Kuchni
Miejsce pracy: Jakubowice (pow. namysłowski, gm. Wilków), Hotel Jakubus
Opis stanowiska:
- Szef kuchni odpowiada za organizację pracy całego zespołu kuchni: motywuje i zarządza podległym zespołem, planuje grafik pracy, dba o przestrzeganie zasad BHP
- Odpowiada za jakość serwowanych posiłków: dba o wygląd oraz tworzenie kart menu jak i szkolenia personelu w zakresie menu, zasad przestrzegania HACCP
- Odpowiada za organizacje stref gastronomicznych podczas zawodów i imprez zorganizowanych, nadzór procesów produkcyjnych i technologicznych
- Bierze udział w doborze sprzętu gastronomicznego
- Odpowiada za stany magazynowe, wyposażenie oraz inwentaryzację i miesięczny food cost – marża wycenianych posiłków według polityki firmy
- Nawiązywanie współpracy z istniejącymi/nowymi dostawcami – wpływ na ich wybór oraz możliwość negocjacji warunków współpracy
- Budowanie wspólnie z działem sprzedaży oferty gastronomicznej dopasowanej do potrzeb naszego klienta
- Dbanie o powierzone mienie, ład i porządek w miejscu pracy
Kogo szukamy?
- Osoby otwartej na nowe wyzwania zawodowe, kreatywnej, chcącej wprowadzać nowe rozwiązania w życie Hotelu i Restauracji Jakubus
- Kandydata/Kandydatki, który/a posiada doświadczenie w zarządzaniu zespołem
- Wymagamy doświadczenia w branży gastronomicznej
- Docenimy dobrą organizację czasu pracy, znajomość Excel, znajomość branży
- Zależy nam na osobie samodzielnej, która przejmie odpowiedzialność za zadania
Oferujemy:
- Pracę w pięknym i prestiżowym obiekcie
- Możliwość awansu na stanowisko Szefa Kuchni
- Możliwość zakwaterowania dla osób zainteresowanych relokacją
- Wynagrodzenie w przedziale 8 000 – 13 000 brutto, uzależnione od posiadanego doświadczenia
- Pracę w renomowanej i nowoczesnej firmie o stabilnej sytuacji rynkowej
- Możliwość rozwoju zawodowego i awansu
- Szkolenia specjalistyczne oraz dostęp do najnowocześniejszej techniki i wiedzy
- Prywatny pakiet medyczny
- Przyjazne środowisko pracy, otwartość pracodawcy na pomysły