Jesteśmy znaną warszawską restauracją z tradycjami, do której Goście przychodzą nie tylko na pyszne jedzenie, ale i po to, aby spędzić miłe chwile w wyjątkowej atmosferze miejsca z duszą. W najbliższych dniach planujemy wznowić działalność po generalnym remoncie, a także innych zmianach, które przyniosą odświeżenie oferty i przyjemne nowości dla naszych Gości.
- podstawą będzie zarządzanie Zespołem naszych Kucharzy, organizacja pracy własnej oraz wszystkich Pracowników, a także wspólna praca przy realizacji bieżących zamówień
- dbałość o jakoś produktów, precyzja i pasja w tworzeniu kompozycji smakowych, a także mistrzowskie podanie dania – to składowe, które muszą towarzyszyć Twojej codziennej pracy
- aby tworzyć pyszne dania dla naszych Gości, istotne będzie zaopatrzenie – od planowania po odbiór i odpowiednie zabezpieczenie wszystkich produktów, w tym wykonywanie raportów
- otwartość na rozmowy z Gośćmi, ciekawymi tajników naszej (otwartej) kuchni – jeśli zaproszą Szefa Kuchni do stolika, wierzymy, że sprawi Ci to przyjemność
- komponowanie menu – zmieniamy je zgodnie z rytmem pór roku i to Ciebie poprosimy o nowe pomysły i kompozycje smakowe
- tworzenie i realizacja menu na wydarzenia specjalne, które są u nas organizowane – to zadanie bardzo ważne, bo naszym celem jest rozkochanie w nas nowych Gości biorących udział w eventach firmowych czy spotkaniach okolicznościowych.
- pracę w cenionej, bardzo lubianej restauracji w centrum Warszawy, która zdobyła już uznanie na mapie stołecznych lokali gastronomicznych
- wyjątkowe miejsce pracy – nasze wnętrza zachwycają Gości, zaraz po pysznym jedzeniu, są naszą wielką chlubą
- rodzinną atmosferę, dzięki której tworzymy zgrany Zespół
- elastyczny grafik, który staramy się dostosować do całego Zespołu
- umowę o pracę (po okresie próbnym) bądź umowę o współpracy – w zależności od preferencji.
- przede wszystkim pasji do gotowania i tworzenia dań, bo to podstawa na tym stanowisku
- znajomości kuchni polskiej – wiedzy i doświadczenia w tym zakresie, a najlepiej także włoskiej
- entuzjazmu w codziennej pracy, zaangażowania i pozytywnej energii
- umiejętności zarządzania zespołem, a także dostawami
- gotowości do pracy zmianowej, także w niedziele i święta
- doświadczenia oraz znajomości przepisów sanitarnych i systemu HACCP, bo praca na tym stanowisku wymaga wiedzy i fachowości w tym zakresie.
Poznaj
CFI Hotels Group
CFI Hotels Group to dynamicznie rozwijająca się sieć obiektów hotelowych w Polsce. Obecnie posiadamy 14 lokalizacji oferujących doskonałą jakość, profesjonalną obsługę i atrakcyjne ceny. Naszymi Klientami są zarówno firmy planujące organizację konferencji, sympozjów i szkoleń jak i rodziny spragnione luksusowego relaksu w najbardziej urokliwych zakątkach kraju.