Najnowsze oferty pracy

  • Chef

    Chez Nano   dolnośląskie  
    relokacja do: Oferta pojawiła się w wynikach wyszukiwania ponieważ pracodawca zapewnia pomoc w relokacji do miejsca pracy. Jeśli nie chcesz widzieć ofert z relokacją, zaznacz w filtrach tryb pracy jaki Cię interesuje. Francja
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    10 godz.
    Previous experience of working as a Head Chef / Kitchen Manager within a busy kitchen is essential. You must be keen to develop, willing to take on responsibility and remain calm under pressure.
  • Pizzaiolo

    Chez Nano   dolnośląskie  
    relokacja do: Oferta pojawiła się w wynikach wyszukiwania ponieważ pracodawca zapewnia pomoc w relokacji do miejsca pracy. Jeśli nie chcesz widzieć ofert z relokacją, zaznacz w filtrach tryb pracy jaki Cię interesuje. Francja
    pracownik fizyczny  umowa o pracę  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    10 godz.
    Your main duties as Pizza Chef will involve: Preparing pizzas quickly and efficiently. Ensuring good hygiene and health & safety at all times. Adhering accurately and consistently to portion controls. Unloading and organising equipment and food deliveries. Carrying out stock rotation to ensure all...
  • Szef / Szefowa  Kuchni

    Dussmann Polska Sp.z o.o.   Stary Gostków    praca stacjonarna
    pracownik fizyczny / kierownik/koordynator  umowa o pracę / zlecenie  pełny etat
    7 godz.
    Do Twoich obowiązków będzie należało Praca na samodzielnym stanowisku, podejmowanie odpowiedzialnych decyzji; Zarządzanie podległym personelem; Układanie menu atrakcyjnego dla pracowników obiektu przy jednoczesnej kontroli kosztów produktu; Przygotowanie potraw zgodnie ze standardami...
  • Szef kuchni

    Sala bankietowa Nowa Baśń i Restauracja Kredens   Nysa    praca stacjonarna   za 2 dni wygasa
    pracownik fizyczny / kierownik/koordynator  umowa o pracę / zlecenie  pełny etat / część etatu  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    7 dni
    Zakres obowiązków: przygotowywanie potraw i dań zgodnie z obowiązującymi standardami, organizacja pracy kuchni, zapewnienie wysokiej jakości produktów i usług, przestrzeganie obowiązujących norm i standardów (w tym HACCP), estetyczne i prawidłowe prezentowanie potraw i dań, dbanie o...
  • Kucharz (kuchnia gorąca/kuchnia zimna)

    Przedsiębiorstwo Handlowo Usługowe TOPAZ   Siedlce, ul. Armii Krajowej 5    praca stacjonarna
    specjalista (mid) / pracownik fizyczny  umowa o pracę  pełny etat
    1 dni
    Zakres obowiązków: Przygotowywanie potraw zgodnie z przepisami i ustalonymi standardami, Wykonywanie zadań na kuchni zimnej oraz gorącej, Współpraca z Szefem Kuchni i zespołem restauracji, Przestrzeganie procedur kuchennych i dbanie o wysoką jakość produktów.
  • Kucharz

    Szczyrkowski Ośrodek Narciarski S.A.   Szczyrk    praca stacjonarna
    pracownik fizyczny  umowa zlecenie  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    1 dni
    Cześć Kucharzu! Jeśli pracujesz sezonowo i nie masz planów na nadchodzącą zimę to proponuję Ci dołączyć do naszego zespołu, w największym ośrodku narciarskim w Polsce, gdzie możesz pracować i się rozwijać. A nóż, widelec się skusisz! Zarezerwuj sobie pracę już dziś! Co...
  • Kucharz - żywienie zbiorowe

    Dussmann Polska Sp.z o.o.   Poznań    praca stacjonarna
    pracownik fizyczny  umowa o pracę  pełny etat
    2 dni
    Zakres obowiązków: Układanie menu atrakcyjnego dla pracowników obiektu przy jednoczesnej kontroli kosztów produktów. Przygotowanie potraw zgodnie ze standardami firmy. Dbanie o wysoką jakość serwowanych produktów, spełniających oczekiwania klienta. Składanie zamówień, kontrola...
  • Kucharz

    Przedsiębiorstwo Handlowo Usługowe TOPAZ   Siedlce, ul. Armii Krajowej 5    praca stacjonarna
    specjalista (mid) / pracownik fizyczny  umowa o pracę  pełny etat
    3 dni
    Główne zadania: przygotowywanie potraw zgodnie z recepturą i standardami; realizacja przydzielonych zadań w kuchni; efektywna współpraca z Szefem Kuchni i pozostałym zespołem Restauracji; przestrzeganie wszelkich procedur pracy w kuchni oraz dbałość o jak najwyższą jakość produktów;
  • Szef zmiany w kuchni

    Sofitel Grand Sopot   Sopot    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat
    9 dni
    ZADANIA NA STANOWISKU: nadzór nad prawidłowym funkcjonowaniem kuchni; zarządzanie podległym zespołem podczas zmiany; zapewnienie najwyższej jakości usług świadczonych przez Dział Kuchni; identyfikowanie i rozwiązywanie problemów w sposób zapewniający satysfakcję gości; przestrzeganie...
Zobacz więcej ofert pracy

Szef Kuchni

P.T.U. Wika Barbara Bronicka Jaskólska
Karpacz
praca stacjonarna
1626 dni temu

Artus Resort składający się z Hotelu Artus oraz Sowiej Doliny (część apartamentowa) poszukuje osoby na stanowisko:

Szef Kuchni
Miejsce pracy: Karpacz
OPIS STANOWISKA:
  • koordynowanie, kierowanie, planowanie i nadzorowanie wszelkich czynności związanych z organizacją pracy kuchni,
  • odpowiedzialność za realizację budżetu działu kuchni, przewidywanie i planowani wydatków związanych z działalnością gastronomiczną hotelu,
  • kontrola produktywności działu kuchni, stanów magazynowych (w tym przeprowadzanie inwentaryzacji) oraz racjonalne gospodarowanie towarem,
  • odpowiedzialność za utrzymanie produkcji i serwisu na najwyższym poziomie,
  • wykonywanie pracy zgodnie z zasadami przyjętymi w Artus Resort,
  • dbanie o wskaźniki ilościowe i jakościowe (FC),
  • przestrzeganie zasad HACCP i BHP,
  • nadzorowanie przygotowywania bufetów: śniadanie oraz obiadokolacja, zapewniając liczbę potrwa i produktów dostosowanych do liczby Gości,
  • przygotowywanie receptur dań z karty i stworzenie instrukcji ich przygotowania,
  • dbanie o estetyczny i atrakcyjny wygląd podawanych potraw,
  • dbaniem o maksymalne i ekonomiczne wykorzystanie powierzonych produktów,
  • tworzenie nowych dań do menu,
  • szkolenie nowo zatrudnionych kucharzy,
  • sporządzanie zamówień oraz odbiór dostaw.
OFERUJEMY:
  • pracę w zdolnym, przyjaznym zespole,
  • stabilne zatrudnienie,
  • atrakcyjne wynagrodzenie
  • możliwość zakwaterowania,
  • możliwość rozwoju zawodowego
WYMAGANIA:
  • minimum 3-letnie doświadczenie w pracy na stanowisku Szefa Kuchni lub Zastępcy Szefa w restauracji lub hotelu,
  • doskonała organizacja pracy własnej oraz kreatywność i innowacyjne podejście do postawionych zadań,
  • umiejętne i efektywne zarządzanie, szkolenie i motywacja zespołu,
  • znajomość przepisów: HACCP oraz bezpieczeństwa i higieny pracy,
  • doskonałe  zorientowanie na realizację wyznaczonych celów,
  • doskonała organizacja pracy własnej oraz kreatywność i innowacyjne podejście do postawionych zadań,
  • ważne badania sanitarno-epidemiologicznych,
  • wysoka kultura osobista, komunikatywność, odpowiedzialność, punktualność.
Podanie danych osobowych w dokumentach aplikacyjnych jest dobrowolne, lecz konieczne do przeprowadzenia procesu rekrutacyjnego. Konsekwencją niepodania danych osobowych jest brak możliwości przeprowadzenia postępowania rekrutacyjnego. Przed wysłaniem CV, prosimy o sprawdzenie, czy aplikacja zawiera klauzulę o następującej treści:
Prosimy o dopisanie klauzuli: Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych w celu rekrutacji zgodnie z art. 6 ust. 1 lit. a Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych)”.
Zgłoszenia bez klauzuli nie będą wykorzystywane do celów rekrutacji i zostaną usunięte.

Przysługuje Pani/Panu prawo do dostępu do treści swoich danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania, wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania i przenoszenia danych.
 

Podobne oferty

  • Chef

    Chez Nano   dolnośląskie  
    relokacja do: Oferta pojawiła się w wynikach wyszukiwania ponieważ pracodawca zapewnia pomoc w relokacji do miejsca pracy. Jeśli nie chcesz widzieć ofert z relokacją, zaznacz w filtrach tryb pracy jaki Cię interesuje. Francja
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    10 godz.
    Previous experience of working as a Head Chef / Kitchen Manager within a busy kitchen is essential. You must be keen to develop, willing to take on responsibility and remain calm under pressure.
  • Pizzaiolo

    Chez Nano   dolnośląskie  
    relokacja do: Oferta pojawiła się w wynikach wyszukiwania ponieważ pracodawca zapewnia pomoc w relokacji do miejsca pracy. Jeśli nie chcesz widzieć ofert z relokacją, zaznacz w filtrach tryb pracy jaki Cię interesuje. Francja
    pracownik fizyczny  umowa o pracę  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    10 godz.
    Your main duties as Pizza Chef will involve: Preparing pizzas quickly and efficiently. Ensuring good hygiene and health & safety at all times. Adhering accurately and consistently to portion controls. Unloading and organising equipment and food deliveries. Carrying out stock rotation to ensure all...
  • Szef / Szefowa  Kuchni

    Dussmann Polska Sp.z o.o.   Stary Gostków    praca stacjonarna
    pracownik fizyczny / kierownik/koordynator  umowa o pracę / zlecenie  pełny etat
    7 godz.
    Do Twoich obowiązków będzie należało Praca na samodzielnym stanowisku, podejmowanie odpowiedzialnych decyzji; Zarządzanie podległym personelem; Układanie menu atrakcyjnego dla pracowników obiektu przy jednoczesnej kontroli kosztów produktu; Przygotowanie potraw zgodnie ze standardami...
  • Szef kuchni

    Sala bankietowa Nowa Baśń i Restauracja Kredens   Nysa    praca stacjonarna   za 2 dni wygasa
    pracownik fizyczny / kierownik/koordynator  umowa o pracę / zlecenie  pełny etat / część etatu  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    7 dni
    Zakres obowiązków: przygotowywanie potraw i dań zgodnie z obowiązującymi standardami, organizacja pracy kuchni, zapewnienie wysokiej jakości produktów i usług, przestrzeganie obowiązujących norm i standardów (w tym HACCP), estetyczne i prawidłowe prezentowanie potraw i dań, dbanie o...
  • Kucharz (kuchnia gorąca/kuchnia zimna)

    Przedsiębiorstwo Handlowo Usługowe TOPAZ   Siedlce, ul. Armii Krajowej 5    praca stacjonarna
    specjalista (mid) / pracownik fizyczny  umowa o pracę  pełny etat
    1 dni
    Zakres obowiązków: Przygotowywanie potraw zgodnie z przepisami i ustalonymi standardami, Wykonywanie zadań na kuchni zimnej oraz gorącej, Współpraca z Szefem Kuchni i zespołem restauracji, Przestrzeganie procedur kuchennych i dbanie o wysoką jakość produktów.
  • Kucharz

    Szczyrkowski Ośrodek Narciarski S.A.   Szczyrk    praca stacjonarna
    pracownik fizyczny  umowa zlecenie  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    1 dni
    Cześć Kucharzu! Jeśli pracujesz sezonowo i nie masz planów na nadchodzącą zimę to proponuję Ci dołączyć do naszego zespołu, w największym ośrodku narciarskim w Polsce, gdzie możesz pracować i się rozwijać. A nóż, widelec się skusisz! Zarezerwuj sobie pracę już dziś! Co...
  • Kucharz - żywienie zbiorowe

    Dussmann Polska Sp.z o.o.   Poznań    praca stacjonarna
    pracownik fizyczny  umowa o pracę  pełny etat
    2 dni
    Zakres obowiązków: Układanie menu atrakcyjnego dla pracowników obiektu przy jednoczesnej kontroli kosztów produktów. Przygotowanie potraw zgodnie ze standardami firmy. Dbanie o wysoką jakość serwowanych produktów, spełniających oczekiwania klienta. Składanie zamówień, kontrola...
  • Kucharz

    Przedsiębiorstwo Handlowo Usługowe TOPAZ   Siedlce, ul. Armii Krajowej 5    praca stacjonarna
    specjalista (mid) / pracownik fizyczny  umowa o pracę  pełny etat
    3 dni
    Główne zadania: przygotowywanie potraw zgodnie z recepturą i standardami; realizacja przydzielonych zadań w kuchni; efektywna współpraca z Szefem Kuchni i pozostałym zespołem Restauracji; przestrzeganie wszelkich procedur pracy w kuchni oraz dbałość o jak najwyższą jakość produktów;
  • Szef zmiany w kuchni

    Sofitel Grand Sopot   Sopot    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat
    9 dni
    ZADANIA NA STANOWISKU: nadzór nad prawidłowym funkcjonowaniem kuchni; zarządzanie podległym zespołem podczas zmiany; zapewnienie najwyższej jakości usług świadczonych przez Dział Kuchni; identyfikowanie i rozwiązywanie problemów w sposób zapewniający satysfakcję gości; przestrzeganie...