Ogłoszenie numer: 2665678, z dnia 2019-09-20
dE Gastronomia Sp. z o.o.
Szef kuchni
Miejsce pracy: opolskie
Opis stanowiska
- tworzenie kart menu dla restauracji jak również na imprezy okolicznościowych, ofert kulinarnych itp. samodzielnie jak również z uwzględnieniem sugestii Właściciela restauracji lub Klienta
- spotykanie się wspólnie z managerem restauracji z potencjalnymi Klientami restauracji w sprawie ustalania menu na przyjęcia, bankiety itp.
- realizację zamówień zleconych przez Menagera, firmy współpracujące dot. przygotowania cateringu
Wymagania
- udział w rekrutacji i szkoleniu podległych pracowników, prowadzenie spotkań w sprawie codziennej pracy kuchni
- organizacja pracy i nadzór nad prawidłowym funkcjonowaniem całości punktu gastronomicznego (restauracji Inspiracje) oraz zaplecza kuchennego (na poziomie +3) i powierzchni konferencyjno – bankietowej
- koordynowanie i kontrolowanie pracy podległego personelu kuchni
- ustalanie grafików i rozliczanie czasu pracy podległych pracowników
- wdrażanie oraz egzekwowanie standardów i instrukcji mających na celu poprawę świadczonych usług oraz zadowolenia Gości
- kontrola jakości oraz sposobu serwowania dań
- koordynowanie realizacji planów finansowych kuchni poprzez analizowanie sprzedaży ,kontrole kosztów i planowanie zakupów
- bieżąca kontrola stanów magazynowych z systemem POS
- nadzór nad sporządzaniem inwentaryzacji surowców i produktów kuchni oraz wyposażenia punktów gastronomicznych
- opracowywanie i wprowadzanie nowych receptur gastronomicznych
- posługiwanie się i prowadzenie dokumentacji wymaganej przy produkcji potraw
- praca zgodnie z zasadami BHP oraz HACCP
Oferujemy
- jako nielicznie w regionie, oferujemy pracę przy dużych imprezach (+ 500 osób)
- możliwość kreatywnego uczestnictwa w rozwoju restauracji
- premie uznaniowe przy dużych imprezach
Wynagrodzenie
Od 4000 do 6000 PLN
Prosimy o dopisanie klauzuli: Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych dla potrzeb niezbędnych w procesie rekrutacji.