Międzynarodowy koncern , posiadający sieci detaliczne w kilkunastu krajach świata, poszukuje do swoich nowopowstających punktów gastronomicznych w formie bistro, Kandydatów na stanowiska:
- wykształcenia kierunkowe, minimum średnie
- doświadczenie na stanowisku szefa kuchni lub kierownika zmiany min. 2 lata (może być w żywieniu zbiorowym)
- aktualnej książeczki do celów sanitarno – epidemiologicznych
- wiedzy z zakresu HACCP
- znajomość procesów technologicznych oraz przepisów związanych z obrotem żywnością
- umiejętność kierowania zespołem pracowników
- umiejętność prowadzenia racjonalnej gospodarki magazynowej
- kreatywności i samodzielność.
- dodatkowym atutem będzie prawo jazdy kat B
- odpowiedzialną i pełną wyzwań pracę w sieci o wysokich standardach
- stabilne zatrudnienie
- pracę 5 dni w tygodniu
- przyjazną atmosferę pracy
- perspektywy dalszego rozwoju zawodowego
Istnieje możliwość zatrudnienia osób niepełnosprawnych.
Poznaj
Lagardere Travel Retail Sp. z o.o.
Lagardère Travel Retail, jeden z dwóch oddziałów Grupy Lagardère, jest światowym liderem branży travel retail.
Posiadając ponad 160 lat doświadczenia w handlu w miejscach podróżnych, od czasu otwarcia pierwszej księgarni w 1852 roku w Paris Gare de Lyon, każdego dnia zapewniamy nowe doświadczenia naszym Klientom.
Projektujemy i dostarczamy optymalne rozwiązania dla osób wynajmujących powierzchnie handlowe i dążymy do tego, by zostać ich partnerem pierwszego wyboru.
W 2022 roku, prowadząc ponad 5000 sklepów w kategoriach: Travel Essentials, Duty Free & Fashion i Foodservice na lotniskach, dworcach kolejowych oraz w ramach innych koncesji w 42 krajach na całym świecie, wygenerowaliśmy wynik ze sprzedaży na poziomie 5,2 mld €.