Cześć Kucharzu! Jeśli pracujesz nad morzem w sezonie letnim i już martwisz się nad tym, skąd weźmiesz pieniądze w zimie, to proponuję Ci dołączyć do naszego zespołu, w największym ośrodku narciarskim w Polsce, gdzie możesz pracować i się rozwijać. A nuż, widelec się skusisz!...
pracownik fizyczny umowa o pracę pełny etat 35,00 zł brutto/godz.
2 dni
ZAKRES OBOWIĄZKÓW: Wykonywanie poleceń Szefa Kuchni; Przygotowywanie posiłków zgodnie z recepturami; Dbałość o najwyższą jakość serwowanych dań jak i półproduktów; Dbanie o porządek na kuchni, opis produktów, pilnowanie dat produktów zgodnie z zasadą FIFO; Praca na 2 zmiany,...
relokacja do:
Oferta pojawiła się w wynikach wyszukiwania ponieważ pracodawca zapewnia pomoc w relokacji
do miejsca pracy. Jeśli nie chcesz widzieć ofert z relokacją, zaznacz w filtrach tryb pracy
jaki Cię interesuje.
Szwecja
pracownik fizyczny umowa o pracę pełny etat aplikuj szybkoaplikuj bez CV
4 dni
Do Twoich najważniejszych obowiązków należeć będzie: Praca w restauracji hotelowej na stanowisku samodzielnego kucharza/kucharki; Konferencje, lunche, ala carte; Praca 6 dni/tydzień; W dni robocze norlandzkie klasyki. W weekendy kuchnia inspirowana daniami z Norland; Nasze oczekiwania:...
specjalista (mid) / kierownik/koordynator umowa o pracę pełny etat aplikuj szybkoaplikuj bez CV
1 dni
Opis stanowiska Zarządzanie podległym zespołem i prowadzenie szkoleń personelu, wdrażanie nowych pracowników. Robienie grafików i zarządzanie pracą kuchni. Robienie zamówień, zarządzanie gospodarką magazynową; Zapewnienie najwyższej jakości przygotowywanych potraw zgodnie ze...
Zakres obowiązków: Zarządzanie podległym personelem oraz tworzenie grafików obecności. Układanie menu atrakcyjnego dla pracowników obiektu przy jednoczesnej kontroli kosztów produktów. Przygotowanie potraw zgodnie ze standardami firmy. Dbanie o wysoką jakość serwowanych produktów,...
kierownik/koordynator umowa o pracę pełny etat 8 000 - 8 500 zł brutto/mies.
7 dni
Do Twoich obowiązków będzie należało Praca na samodzielnym stanowisku, podejmowanie odpowiedzialnych decyzji; Zarządzanie podległym personelem; Układanie menu atrakcyjnego dla pracowników obiektu przy jednoczesnej kontroli kosztów produktu; Przygotowanie potraw zgodnie ze standardami...
specjalista (mid) / pracownik fizyczny umowa o pracę / zlecenie / kontrakt B2B pełny etat 36 - 40 zł / mies. (w zal. od umowy) aplikuj szybkoaplikuj bez CV
1 dni
Przygotowywanie i gotowanie potraw zgodnie z przepisami i standardami restauracji; Zarządzanie czasem i organizowanie pracy w kuchni, aby zapewnić płynność serwisu; Utrzymywanie czystości i higieny na stanowisku pracy oraz przestrzeganie norm sanitarnych; Zamawianie i kontrolowanie jakości...
Twoja misja W swojej pracy połączysz zaangażowanie, umiejętność współpracy oraz swoje doświadczenie, aby goście mogli cieszyć się znakomitymi smakami, które dodadzą ich pobytowi kulinarnych wrażeń!
pracownik fizyczny umowa o pracę / zlecenie pełny etat
1 dni
Twoja misja W swojej pracy połączysz zaangażowanie, umiejętność współpracy oraz swoje doświadczenie, aby goście mogli cieszyć się znakomitymi smakami, które dodadzą ich pobytowi kulinarnych wrażeń!
Twoja misja Będziesz nadzorować pracę kucharzy, dbać o sprawne wydawanie dań oraz porządek na kuchni, monitorować stan zapasów magazynowych. Wszystko po to, aby nasi goście mogli cieszyć się znakomitymi smakami, które dodadzą ich pobytowi kulinarnych wrażeń!
Jesteśmy firmą, dającą realne poczucie bezpieczeństwa i stabilności zawodowej. Zawsze doceniamy ludzi, którzy chcą pracować i rozwijać się w ramach naszej firmy. Jesteśmy na rynku hotelarskim od 1990 roku.
Szef Kuchni
Miejsce pracy: Wisła
Nr Ref.: 1
Opis stanowiska
postępowanie w stosunku do gości zgodnie z zasadą „gość nasz pan”, dostrzeganie jego potrzeby i spełnianie jej,
organizowanie pracy kuchni,
umiejętne zarządzanie personelem,
rzetelne i dokładne przygotowywanie posiłków,
dbanie o czystość,
sporządzanie codziennych jadłospisów oraz ciągłe udoskonalanie,
postępowanie według zasad systemu HCCP,
patronowanie pracy praktykantów,
ponoszenie pełnej odpowiedzialności materialnej za towar oraz wyposażenie kuchni,
terminowa realizacja wyznaczonych zadań,
zgłaszanie propozycji działań usprawniających pracę działu i całej organizacji.
Wymagania
3 - letnie doświadczenie na stanowisku Szefa Kuchni,
mile widziane doświadczenie w branży turystycznej,
postawa gościnności,
umiejętność planowania oraz organizowania pracy,
odporność na stres,
komunikatywność.
chęć uczenia się,
pracowitość,
wszechstronność.
Oferujemy
zatrudnienie na umowę o pracę,
terminowo wypłacane wynagrodzenie,
wszystkie składki odprowadzane zgodnie z obowiązującymi przepisami,
urlop traktowany jako oczywistość.
Zależy nam na dobrym samopoczuciu każdego pracownika i przyjaznej atmosferze w pracy,
Wspieramy każdego, kto chce z nami pracować, długim stażem przygotowującym.
Prosimy o dopisanie klauzuli: Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych dla potrzeb niezbędnych w procesie rekrutacji.
Cześć Kucharzu! Jeśli pracujesz nad morzem w sezonie letnim i już martwisz się nad tym, skąd weźmiesz pieniądze w zimie, to proponuję Ci dołączyć do naszego zespołu, w największym ośrodku narciarskim w Polsce, gdzie możesz pracować i się rozwijać. A nuż, widelec się skusisz!...
pracownik fizyczny umowa o pracę pełny etat 35,00 zł brutto/godz.
2 dni
ZAKRES OBOWIĄZKÓW: Wykonywanie poleceń Szefa Kuchni; Przygotowywanie posiłków zgodnie z recepturami; Dbałość o najwyższą jakość serwowanych dań jak i półproduktów; Dbanie o porządek na kuchni, opis produktów, pilnowanie dat produktów zgodnie z zasadą FIFO; Praca na 2 zmiany,...
relokacja do:
Oferta pojawiła się w wynikach wyszukiwania ponieważ pracodawca zapewnia pomoc w relokacji
do miejsca pracy. Jeśli nie chcesz widzieć ofert z relokacją, zaznacz w filtrach tryb pracy
jaki Cię interesuje.
Szwecja
pracownik fizyczny umowa o pracę pełny etat aplikuj szybkoaplikuj bez CV
4 dni
Do Twoich najważniejszych obowiązków należeć będzie: Praca w restauracji hotelowej na stanowisku samodzielnego kucharza/kucharki; Konferencje, lunche, ala carte; Praca 6 dni/tydzień; W dni robocze norlandzkie klasyki. W weekendy kuchnia inspirowana daniami z Norland; Nasze oczekiwania:...
specjalista (mid) / kierownik/koordynator umowa o pracę pełny etat aplikuj szybkoaplikuj bez CV
1 dni
Opis stanowiska Zarządzanie podległym zespołem i prowadzenie szkoleń personelu, wdrażanie nowych pracowników. Robienie grafików i zarządzanie pracą kuchni. Robienie zamówień, zarządzanie gospodarką magazynową; Zapewnienie najwyższej jakości przygotowywanych potraw zgodnie ze...
Zakres obowiązków: Zarządzanie podległym personelem oraz tworzenie grafików obecności. Układanie menu atrakcyjnego dla pracowników obiektu przy jednoczesnej kontroli kosztów produktów. Przygotowanie potraw zgodnie ze standardami firmy. Dbanie o wysoką jakość serwowanych produktów,...
kierownik/koordynator umowa o pracę pełny etat 8 000 - 8 500 zł brutto/mies.
7 dni
Do Twoich obowiązków będzie należało Praca na samodzielnym stanowisku, podejmowanie odpowiedzialnych decyzji; Zarządzanie podległym personelem; Układanie menu atrakcyjnego dla pracowników obiektu przy jednoczesnej kontroli kosztów produktu; Przygotowanie potraw zgodnie ze standardami...
specjalista (mid) / pracownik fizyczny umowa o pracę / zlecenie / kontrakt B2B pełny etat 36 - 40 zł / mies. (w zal. od umowy) aplikuj szybkoaplikuj bez CV
1 dni
Przygotowywanie i gotowanie potraw zgodnie z przepisami i standardami restauracji; Zarządzanie czasem i organizowanie pracy w kuchni, aby zapewnić płynność serwisu; Utrzymywanie czystości i higieny na stanowisku pracy oraz przestrzeganie norm sanitarnych; Zamawianie i kontrolowanie jakości...
Twoja misja W swojej pracy połączysz zaangażowanie, umiejętność współpracy oraz swoje doświadczenie, aby goście mogli cieszyć się znakomitymi smakami, które dodadzą ich pobytowi kulinarnych wrażeń!
pracownik fizyczny umowa o pracę / zlecenie pełny etat
1 dni
Twoja misja W swojej pracy połączysz zaangażowanie, umiejętność współpracy oraz swoje doświadczenie, aby goście mogli cieszyć się znakomitymi smakami, które dodadzą ich pobytowi kulinarnych wrażeń!
Twoja misja Będziesz nadzorować pracę kucharzy, dbać o sprawne wydawanie dań oraz porządek na kuchni, monitorować stan zapasów magazynowych. Wszystko po to, aby nasi goście mogli cieszyć się znakomitymi smakami, które dodadzą ich pobytowi kulinarnych wrażeń!