Szef Kuchni w Kantynie Pracowniczej
Miejsce pracy: Gądki
Opis stanowiska
- Organizowanie pracy w kuchni
- Przygotowywanie posiłków i cateringów
- Dbanie o wygląd i smak dań
- Planowanie menu
- Wdrażanie nowych pracowników w obowiązki,
- Przestrzeganie zasad bezpieczeństwa higieny
- Dbanie o poziom kosztów żywności
Wymagania:
- Minimum 2 letniego doświadczenia zawodowego na podobnym stanowisku,
- Wykształcenia gastronomicznego - mile widziane,
- Doświadczenia w zarządzaniu zespołem oraz w organizacji imprez okolicznościowych,
- Umiejętności kontroli kosztów i bardzo dobrej znajomości systemu HACCP,
- Aktualnej książeczki sanepid,
- Zdolności organizacyjnych i pozytywnej energii, Komunikatywności i wysokiej kultury osobistej,
- Znajomość Office (Excel, Powerpoint, Word) i Gastro Szef .
Oferujemy
- Stabilne zatrudnienie na umowę o pracę,
- Możliwość rozwoju zawodowego, a także realny udział we współtworzeniu unikalnych, prestiżowych usług gastronomicznych i standardów obsługi klienta,
- Pracę od poniedziałku do niedzeli w godz. 6.00-14.00, 14.00-22.00 i 22.00-6.00
- Ciekawe wyzwania zawodowe,
- Ocenę pracy opartą na jasno określonych kryteriach,
- Pakiet świadczeń socjalnych, w tym prywatną opiekę medyczną, bony na święta, Multisport, ubezpieczenie, premie, dodatkowy urlop na wolontariat,
- Dobrą i życzliwą atmosferę pracy.
- Praca od listopada.
- Zapraszamy pracowników z Ukrainy ze znajomością języka polskiego.
Poznaj
Sodexo Polska Spółka z o. o.
Od początku naszego istnienia, w Sodexo mamy konkretną wizję działalności – to ona wytycza kierunek, w którym zmierzamy. Przyjęta przez nas perspektywa stoi u podstaw wszystkiego, co robimy.Wierzymy, że konkretne działania i codzienne wysiłki prowadzą do realnej poprawy życia ludzi, lokalnych społeczności i funkcjonowania naszej planety. Właśnie dlatego naszym celem jest czynienie życia lepszym dla wszystkich.