Najnowsze oferty pracy

  • Kucharz

    In-Serv Team Sp. z o.o.   śląskie  
    relokacja do: Oferta pojawiła się w wynikach wyszukiwania ponieważ pracodawca zapewnia pomoc w relokacji do miejsca pracy. Jeśli nie chcesz widzieć ofert z relokacją, zaznacz w filtrach tryb pracy jaki Cię interesuje. Szwecja
    pracownik fizyczny  umowa o pracę  pełny etat  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    2 dni
    Do Twoich najważniejszych obowiązków należeć będzie: Praca w restauracji hotelowej na stanowisku samodzielnego kucharza/kucharki; Konferencje, lunche, ala carte; Praca 6 dni/tydzień; W dni robocze norlandzkie klasyki. W weekendy kuchnia inspirowana daniami z Norland; Nasze oczekiwania:...
  • Szef / Szefowa  Kuchni

    Dussmann Polska Sp.z o.o.   Stary Gostków    praca stacjonarna
    pracownik fizyczny / kierownik/koordynator  umowa o pracę / zlecenie  pełny etat
    4 dni
    Do Twoich obowiązków będzie należało Praca na samodzielnym stanowisku, podejmowanie odpowiedzialnych decyzji; Zarządzanie podległym personelem; Układanie menu atrakcyjnego dla pracowników obiektu przy jednoczesnej kontroli kosztów produktu; Przygotowanie potraw zgodnie ze standardami...
  • Szef kuchni

    Sala bankietowa Nowa Baśń i Restauracja Kredens   Nysa    praca stacjonarna
    pracownik fizyczny / kierownik/koordynator  umowa o pracę / zlecenie  pełny etat / część etatu  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    5 dni
    Zakres obowiązków: przygotowywanie potraw i dań zgodnie z obowiązującymi standardami, organizacja pracy kuchni, zapewnienie wysokiej jakości produktów i usług, przestrzeganie obowiązujących norm i standardów (w tym HACCP), estetyczne i prawidłowe prezentowanie potraw i dań, dbanie o...
  • Szef zmiany w kuchni

    Sofitel Grand Sopot   Sopot    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat
    3 godz.
    ZADANIA NA STANOWISKU: nadzór nad prawidłowym funkcjonowaniem kuchni; zarządzanie podległym zespołem podczas zmiany; zapewnienie najwyższej jakości usług świadczonych przez Dział Kuchni; identyfikowanie i rozwiązywanie problemów w sposób zapewniający satysfakcję gości; przestrzeganie...
  • Kucharz / Kucharka

    Dussmann Polska Sp.z o.o.   Święte (pow. średzki, gm. Środa Śląska)    praca stacjonarna
    pracownik fizyczny  umowa o pracę / zlecenie  pełny etat
    22 godz.
    Twoje zadania: Gotowanie obiadów; Przygotowywanie posiłków; Utrzymywanie porządku na stanowisku pracy; Przestrzeganie zasad HACCP; Kontrola dokumentów od dostawców; Oczekujemy: Doświadczenia na podobnym stanowisku; Zaświadczenia z badań sanitarno -epidemiologicznych; Chęci do podjęcia...
  • Kucharz

    Przedsiębiorstwo Handlowo Usługowe TOPAZ   Siedlce    praca stacjonarna
    specjalista (mid) / pracownik fizyczny  umowa o pracę  pełny etat
    4 dni
    Główne zadania: przygotowywanie potraw zgodnie z recepturą i standardami; realizacja przydzielonych zadań w kuchni; efektywna współpraca z Szefem Kuchni i pozostałym zespołem Restauracji; przestrzeganie wszelkich procedur pracy w kuchni oraz dbałość o jak najwyższą jakość produktów;
  • Kucharz - żywienie zbiorowe

    Dussmann Polska Sp.z o.o.   Poznań    praca stacjonarna
    pracownik fizyczny  umowa o pracę  pełny etat
    6 dni
    Zakres obowiązków: Układanie menu atrakcyjnego dla pracowników obiektu przy jednoczesnej kontroli kosztów produktów. Przygotowanie potraw zgodnie ze standardami firmy. Dbanie o wysoką jakość serwowanych produktów, spełniających oczekiwania klienta. Składanie zamówień, kontrola...
  • Szef Zmiany w Kuchni (K/M)

    Novotel Warszawa Centrum   Warszawa    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat
    8 dni
    Twoja misja Będziesz nadzorować pracę kucharzy, dbać o sprawne wydawanie dań oraz porządek na kuchni, monitorować stan zapasów magazynowych. Wszystko po to, aby nasi goście mogli cieszyć się znakomitymi smakami, które dodadzą ich pobytowi kulinarnych wrażeń!
  • Kucharz restauracji

    Przedsiębiorstwo Handlowo Usługowe TOPAZ   Siedlce    praca stacjonarna
    specjalista (mid) / pracownik fizyczny  umowa o pracę  pełny etat
    8 dni
    Główne zadania: Przygotowanie potraw zgodnie z recepturami i standardami. Współpraca z zespołem kuchennym pod kierownictwem Szefa Kuchni. Przestrzeganie procedur kuchennych i zapewnienie wysokiej jakości produktów.
  • Kucharz (K/M)

    Novotel Warszawa Centrum   Warszawa    praca stacjonarna
    pracownik fizyczny  umowa o pracę  pełny etat
    8 dni
    Twoja misja W swojej pracy połączysz zaangażowanie, umiejętność współpracy oraz swoje doświadczenie, aby goście mogli cieszyć się znakomitymi smakami, które dodadzą ich pobytowi kulinarnych wrażeń!
Zobacz więcej ofert pracy
Praca.pl Praca śląskie Gorzyczki Szef Kuchni Gorzyczki
Szef kuchni (stołówka pracownicza)

Szef kuchni (stołówka pracownicza)

Dussmann Polska Sp.z o.o.
Gorzyczki
8 000 - 12 000 zł brutto/mies.
pracownik fizyczny / kierownik/koordynator
pełny etat
umowa o pracę
praca stacjonarna
85 dni temu
Szef kuchni (stołówka pracownicza)
Miejsce pracy: Gorzyczki
Dussmann Polska Sp. z o.o. do swojego Zespołu, poszukuje kandydatów/-ek na stanowisko:
 
Szef Kuchni
(stołówka pracownicza)

Miejsce pracy: Gorzyczki

 

Oferujemy:
  • Bezpłatne posiłki pracownicze,
  • Praca od poniedziałku do piątku, wolne weekendy,
  • Benefity pozapłacowe (możliwość przystąpienia do ubezpieczenia grupowego, prywatnej opieki medycznej, pakietu sportowego),
  • Możliwość rozwoju w strukturach firmy, profesjonalne szkolenia,
  • Praca w zgranym zespole, w którym każdy jest szanowany, w międzynarodowej firmie o stabilnej pozycji na rynku,
  • Stabilne zatrudnienie na umowę o pracę po okresie próbnym, z terminowymi wypłatami.
Do Twoich obowiązków będzie należało:
  • Praca na samodzielnym stanowisku, podejmowanie odpowiedzialnych decyzji,
  • Zarządzanie podległym personelem,
  • Układanie atrakcyjnego menu przy jednoczesnej kontroli kosztów produktu,
  • Przygotowanie potraw zgodnie ze standardami firmy,
  • Dbanie o wysoką jakość serwowanych produktów, spełniających oczekiwania klienta,
  • Składanie zamówień, kontrola magazynów oraz kosztów spożywczych,
  • Ścisła współpraca z kierownikiem obiektu w zakresie tworzenia menu oraz kontroli kosztów obiektu,
  • Nadzór nad systemem bezpieczeństwa żywności.
Nasze oczekiwania:
  • Doświadczenie na podobnym stanowisku, mile widziane w gastronomii zamkniętej,
  • Umiejętność kontroli kosztów oraz prowadzenia gospodarki magazynowej,
  • Bardzo dobra organizacja pracy,
  • Odpowiedzialność za jakość, świeżość, efektywności oraz atrakcyjną prezentację przygotowywanych dań,
  • Kontrola pracy podległego zespołu, szkolenie niższych stopniem pracowników,
  • Praktyczna znajomość systemu HACCP,
  • Kreatywność i otwartość na zmiany.
 

Poznaj

Dussmann Polska Sp.z o.o.

W Polsce istniejemy od 1993 roku, siedziba firmy mieści się w Warszawie, zaś lokalizacja obsługiwanych przez nas obiektów, obejmuje teren całej Polski.

Bogate doświadczenie w prowadzeniu działalności usługowej w branżach technicznego utrzymania nieruchomości, utrzymania czystości, żywienia zbiorowego i cateringu oraz ochrony osób i mienia, stawia nas w czołówce przedsiębiorców na rynku polskim w tej gamie usług i daje powody do optymistycznego spoglądania w przyszłość.

Najważniejszą sprawą w świadczonych przez nas usługach jest szeroko rozumiana jakość. Szczególny nacisk kładziemy na nowoczesne metody pracy, stosując najnowsze rozwiązania techniczno-organizacyjne, oparte na standardach światowych z uwzględnieniem specyfiki polskiego rynku.

Podobne oferty

  • Kucharz

    In-Serv Team Sp. z o.o.   śląskie  
    relokacja do: Oferta pojawiła się w wynikach wyszukiwania ponieważ pracodawca zapewnia pomoc w relokacji do miejsca pracy. Jeśli nie chcesz widzieć ofert z relokacją, zaznacz w filtrach tryb pracy jaki Cię interesuje. Szwecja
    pracownik fizyczny  umowa o pracę  pełny etat  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    2 dni
    Do Twoich najważniejszych obowiązków należeć będzie: Praca w restauracji hotelowej na stanowisku samodzielnego kucharza/kucharki; Konferencje, lunche, ala carte; Praca 6 dni/tydzień; W dni robocze norlandzkie klasyki. W weekendy kuchnia inspirowana daniami z Norland; Nasze oczekiwania:...
  • Szef / Szefowa  Kuchni

    Dussmann Polska Sp.z o.o.   Stary Gostków    praca stacjonarna
    pracownik fizyczny / kierownik/koordynator  umowa o pracę / zlecenie  pełny etat
    4 dni
    Do Twoich obowiązków będzie należało Praca na samodzielnym stanowisku, podejmowanie odpowiedzialnych decyzji; Zarządzanie podległym personelem; Układanie menu atrakcyjnego dla pracowników obiektu przy jednoczesnej kontroli kosztów produktu; Przygotowanie potraw zgodnie ze standardami...
  • Szef kuchni

    Sala bankietowa Nowa Baśń i Restauracja Kredens   Nysa    praca stacjonarna
    pracownik fizyczny / kierownik/koordynator  umowa o pracę / zlecenie  pełny etat / część etatu  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    5 dni
    Zakres obowiązków: przygotowywanie potraw i dań zgodnie z obowiązującymi standardami, organizacja pracy kuchni, zapewnienie wysokiej jakości produktów i usług, przestrzeganie obowiązujących norm i standardów (w tym HACCP), estetyczne i prawidłowe prezentowanie potraw i dań, dbanie o...
  • Szef zmiany w kuchni

    Sofitel Grand Sopot   Sopot    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat
    3 godz.
    ZADANIA NA STANOWISKU: nadzór nad prawidłowym funkcjonowaniem kuchni; zarządzanie podległym zespołem podczas zmiany; zapewnienie najwyższej jakości usług świadczonych przez Dział Kuchni; identyfikowanie i rozwiązywanie problemów w sposób zapewniający satysfakcję gości; przestrzeganie...
  • Kucharz / Kucharka

    Dussmann Polska Sp.z o.o.   Święte (pow. średzki, gm. Środa Śląska)    praca stacjonarna
    pracownik fizyczny  umowa o pracę / zlecenie  pełny etat
    22 godz.
    Twoje zadania: Gotowanie obiadów; Przygotowywanie posiłków; Utrzymywanie porządku na stanowisku pracy; Przestrzeganie zasad HACCP; Kontrola dokumentów od dostawców; Oczekujemy: Doświadczenia na podobnym stanowisku; Zaświadczenia z badań sanitarno -epidemiologicznych; Chęci do podjęcia...
  • Kucharz

    Przedsiębiorstwo Handlowo Usługowe TOPAZ   Siedlce    praca stacjonarna
    specjalista (mid) / pracownik fizyczny  umowa o pracę  pełny etat
    4 dni
    Główne zadania: przygotowywanie potraw zgodnie z recepturą i standardami; realizacja przydzielonych zadań w kuchni; efektywna współpraca z Szefem Kuchni i pozostałym zespołem Restauracji; przestrzeganie wszelkich procedur pracy w kuchni oraz dbałość o jak najwyższą jakość produktów;
  • Kucharz - żywienie zbiorowe

    Dussmann Polska Sp.z o.o.   Poznań    praca stacjonarna
    pracownik fizyczny  umowa o pracę  pełny etat
    6 dni
    Zakres obowiązków: Układanie menu atrakcyjnego dla pracowników obiektu przy jednoczesnej kontroli kosztów produktów. Przygotowanie potraw zgodnie ze standardami firmy. Dbanie o wysoką jakość serwowanych produktów, spełniających oczekiwania klienta. Składanie zamówień, kontrola...
  • Szef Zmiany w Kuchni (K/M)

    Novotel Warszawa Centrum   Warszawa    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat
    8 dni
    Twoja misja Będziesz nadzorować pracę kucharzy, dbać o sprawne wydawanie dań oraz porządek na kuchni, monitorować stan zapasów magazynowych. Wszystko po to, aby nasi goście mogli cieszyć się znakomitymi smakami, które dodadzą ich pobytowi kulinarnych wrażeń!
  • Kucharz restauracji

    Przedsiębiorstwo Handlowo Usługowe TOPAZ   Siedlce    praca stacjonarna
    specjalista (mid) / pracownik fizyczny  umowa o pracę  pełny etat
    8 dni
    Główne zadania: Przygotowanie potraw zgodnie z recepturami i standardami. Współpraca z zespołem kuchennym pod kierownictwem Szefa Kuchni. Przestrzeganie procedur kuchennych i zapewnienie wysokiej jakości produktów.
  • Kucharz (K/M)

    Novotel Warszawa Centrum   Warszawa    praca stacjonarna
    pracownik fizyczny  umowa o pracę  pełny etat
    8 dni
    Twoja misja W swojej pracy połączysz zaangażowanie, umiejętność współpracy oraz swoje doświadczenie, aby goście mogli cieszyć się znakomitymi smakami, które dodadzą ich pobytowi kulinarnych wrażeń!