Obowiązki:
organizowanie pracy w kuchni
delegowanie zadań pracownikom kuchni
dbanie o wygląd i smak dań
planowanie menu
wdrażanie nowych pracowników w obowiązki,
przestrzeganie zasad bezpieczeństwa higieny
dbanie o poziom kosztów żywności
Wymagania:
Minimum 2 letniego doświadczenia zawodowego na podobnym stanowisku,
Komunikatywny język angielski,
Wykształcenia gastronomicznego - mile widziane,
Doświadczenia w zarządzaniu zespołem oraz w organizacji imprez okolicznościowych,
Umiejętności kontroli kosztów i bardzo dobrej znajomości systemu HACCP,
Aktualnej książeczki sanepid,
Zdolności organizacyjnych i pozytywnej energii, Komunikatywności i wysokiej kultury osobistej,
Znajomość Office (Excel, Powerpoint, Word) i Gastro Szef .
Oferujemy:
Stabilne zatrudnienie na umowę o pracę,
Możliwość rozwoju zawodowego, a także realny udział we współtworzeniu unikalnych, prestiżowych usług gastronomicznych i standardów obsługi klienta,
Pracę od poniedziałku do piatku w godz. 6.00-14.00, 7.00-15.00, 8.00-16.00
Ciekawe wyzwania zawodowe,
Ocenę pracy opartą na jasno określonych kryteriach,
Pakiet świadczeń socjalnych, w tym prywatną opiekę medyczną, bony na święta, Multisport, ubezpieczenie, premie, dodatkowy urlop na wolontariat,
Dobrą i życzliwą atmosferę pracy.
Poznaj
Sodexo Polska Spółka z o. o.
Od początku naszego istnienia, w Sodexo mamy konkretną wizję działalności – to ona wytycza kierunek, w którym zmierzamy. Przyjęta przez nas perspektywa stoi u podstaw wszystkiego, co robimy.Wierzymy, że konkretne działania i codzienne wysiłki prowadzą do realnej poprawy życia ludzi, lokalnych społeczności i funkcjonowania naszej planety. Właśnie dlatego naszym celem jest czynienie życia lepszym dla wszystkich.