Wykształcenie: średnie zawodowe
Język: polski, w mowie - B1 - średnio zaawansowany, w piśmie - B1 - średnio zaawansowany
Uprawnienia: Kuchnia japońska
Uprawnienia: książeczka dla celów sanitarno-epidemiologicznych
Wymagania inne:
Wymagania: wykształcenie: średnie zawodowe, rok doświadczenia zawodowego, znajomość kuchni japońskiej, ksiażeczka do ceów danitarno-epidemiologicznych, rok doświadczenia zawodowego. Nieregularne godziny pracy.
Warszawa
Rodzaj umowy:
Umowa zlecenie / Umowa o świadczenie usług
Wynagrodzenie brutto:
od 43 PLN
za pośrednictwem urzędu
Adres:
Grochowska 171b, 04-111 Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie
Dane kontaktowe:
Urząd Pracy Miasta Stołecznego Warszawy
CAZ - Centrum Aktywizacji Zawodowej
DoradcaKlienta@up.warszawa.pl
+48 22 391 13 00
Sposób kontaktu:
za pośrednictwem urzędu
Wymagane dokumenty:
Brak danych.
Źródło oferty pracy: Urząd Pracy Miasta Stołecznego Warszawy