Najnowsze oferty pracy

  • Szef kuchni

    CFI Hotels Group   Warszawa    praca stacjonarna
    pracownik fizyczny / kierownik/koordynator  umowa o pracę  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    12 godz.
    Jak będzie wyglądała Twoja praca? podstawą będzie dbałość o jakość serwowanych przez Hotel dań i samodzielne ich przygotowywanie (dania a la carte, bufety śniadaniowe, a także obsługa gastronomiczna konferencji i imprez), aby tworzyć pyszne dania dla naszych Gości, istotne będzie...
  • Kucharz kuchni gorącej / zimnej / śniadaniowej

    CFI Hotels Group   Warszawa, Ursynów    praca stacjonarna
    pracownik fizyczny  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    14 godz.
    Główne zadania: sumienne wykonywanie obowiązków związanych z powierzonym stanowiskiem; przygotowanie dań zgodnie z obowiązującymi standardami; nadzór nad jakością serwowanych dań; racjonalne gospodarowanie towarem, minimalizowanie strat; utrzymywanie porządku i higieny w miejscu pracy;...
  • Kucharz hotelowy

    CFI Hotels Group   Warszawa, Ursynów    praca stacjonarna
    pracownik fizyczny  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    5 dni
    Zadania: Precyzyjne wykonywanie zadań na powierzonym stanowisku; Przygotowywanie posiłków według ustalonych standardów; Kontrola jakości serwowanych potraw; Optymalne zarządzanie zasobami i minimalizacja strat; Zachowanie czystości i higieny w miejscu pracy; Utrzymanie sprzętów kuchennych...
  • Młodszy Kucharz / Kucharka

    Dussmann Polska Sp.z o.o.   Ząbki    praca stacjonarna
    pracownik fizyczny  umowa o pracę / zlecenie  pełny etat
    3 dni
    Obowiązki: Przygotowywanie potraw zgodnie z ustalonymi standardami. Zapewnianie jakości i estetyki serwowanych dań. Utrzymanie czystości na stanowisku pracy. Praca w zespole. Przygotowywanie składników do gotowania. Kontrola jakości żywności i zapasów. Obsługa klientów. Praca w warunkach...
  • Kucharz

    Przedsiębiorstwo Handlowo Usługowe TOPAZ   Siedlce, ul. Armii Krajowej 5    praca stacjonarna
    specjalista (mid) / pracownik fizyczny  umowa o pracę  pełny etat
    3 dni
    Główne zadania: przygotowywanie potraw zgodnie z recepturą i standardami; realizacja przydzielonych zadań w kuchni; efektywna współpraca z Szefem Kuchni i pozostałym zespołem Restauracji; przestrzeganie wszelkich procedur pracy w kuchni oraz dbałość o jak najwyższą jakość produktów;
  • Kucharz (kuchnia gorąca/kuchnia zimna)

    Przedsiębiorstwo Handlowo Usługowe TOPAZ   Siedlce, ul. Armii Krajowej 5    praca stacjonarna
    specjalista (mid) / pracownik fizyczny  umowa o pracę  pełny etat
    8 dni
    Zakres obowiązków: Przygotowywanie potraw zgodnie z przepisami i ustalonymi standardami, Wykonywanie zadań na kuchni zimnej oraz gorącej, Współpraca z Szefem Kuchni i zespołem restauracji, Przestrzeganie procedur kuchennych i dbanie o wysoką jakość produktów.
  • Szef Kuchni

    Sova Invest Sp z o.o.   Hajnówka, Nieznany Bór 1    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę / kontrakt B2B  pełny etat  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    1 dni
    Do głównych zadań należy: Kreowanie menu restauracyjnego i bankietowego; Opracowywaniem receptur i analiza „food cost” Kierowanie, planowanie i nadzorowanie wszelkich czynności związanych z organizacją pracy kuchni; Kontrola produktywności działu kuchni, stanów magazynowych;...
  • Kucharz (Kuchnia Europejska)

    HR Support   Inowrocław    praca stacjonarna
    pracownik fizyczny  umowa o pracę / zlecenie  pełny etat  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    1 dni
    OBOWIĄZKI przygotowywanie dań od podstaw; utrzymywanie porządku w miejscu pracy; dbanie o odpowiednią estetykę potraw; przygotowywanie dań zgodnie z obowiązującymi standardami;
  • Kucharz (Kuchnia Europejska)

    HR Support   Toruń    praca stacjonarna
    pracownik fizyczny  umowa o pracę / zlecenie  pełny etat  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    1 dni
    OBOWIĄZKI przygotowywanie dań od podstaw; utrzymywanie porządku w miejscu pracy; dbanie o odpowiednią estetykę potraw; przygotowywanie dań zgodnie z obowiązującymi standardami;
  • Kucharz (Kuchnia Europejska)

    HR Support   Żnin    praca stacjonarna
    pracownik fizyczny  umowa o pracę / zlecenie  pełny etat  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    1 dni
    OBOWIĄZKI przygotowywanie dań od podstaw; utrzymywanie porządku w miejscu pracy; dbanie o odpowiednią estetykę potraw; przygotowywanie dań zgodnie z obowiązującymi standardami;
Zobacz więcej ofert pracy

Szef Kuchni (k/m)

Orbis S.A.
Warszawa
praca stacjonarna
1851 dni temu

W związku z otwarciem nowego hotelu poszukujemy Kandydatki/Kandydatów do pracy. Zapoznaj się z naszą ofertą i już dziś dołącz do naszego zespołu! 

 

MERCURE WARSZAWA URSUS

 

Szef Kuchni (k/m)
OSOBOWOŚĆ I UMIEJĘTNOŚCI
 

Jeśli:

  • Czujesz się kimś wyjątkowym
  • Dzielisz naszą pasję gościnności
  • Nie ustajesz w swoim rozwoju
  • Masz odwagę pójść dalej
  • Jesteś innowacyjny
  • Masz łatwość w nawiązywaniu kontaktów,
  • Szacunek i zaufanie są  dla Ciebie ważne

Jeśli TY jesteś tą osobą, to MY jesteśmy właściwym ZESPOŁEM DLA CIEBIE

 

JAK O CIEBIE ZADBAMY
  • Zapewnimy Ci umowę o pracę
  • Pomożemy rozwijać się poprzez udział w szkoleniach i toczących się  projektach
  • Damy możliwość rozwoju w światowej sieci AccorHotels
  • Oferujemy realne możliwości awansu w strukturach firmy

 

OCZEKIWANIA

 

Powinnaś/powinieneś mieć doświadczenie w kierowaniu zespołem kuchni, być pasjonatem gotowania, osobą otwartą, chętną do poznawania nowych zagadnień, pozyskiwania i rozwijania umiejętności, której praca jest jednocześnie jej pasją. Potrafisz pracować z innymi, swoją postawą zachęcasz innych do pójścia za Tobą. Powinnaś/powinieneś dążyć do osiągnięcia wspólnego celu i mieć  z tego satysfakcję. Starasz się osiągać jak najlepsze rezultaty wraz ze swoim zespołem.

Jeśli spełniasz nasze wymagania to z radością powitamy Cię W NASZYM ZESPOLE!

MISJA
 

W swojej pracy dołożysz wszelkich starań, chęci, zaangażowania, jak i dotychczasowego doświadczenia, zdobytej wiedzy, kreatywności i przede wszystkim pasji, aby goście mogli cieszyć się smakami doskonałej kuchni. Dzięki Twojej inicjatywie poszerzymy i udoskonalimy naszą ofertę kulinarną. Nadzorowanie prawidłowego działania kuchni, kierowanie podległym zespołem, praca zgodnie ze standardami marki Mercure.

Ref.nr: Sk/081019/MWUr
www.hotelovekariery.pl
 

Poznaj

Accor

Accor jest wiodącą na świecie, kompleksową grupą hotelarską oferującą gościom wyjątkowe i niezapomniane wrażenia w 5 000 hotelach, kurortach i rezydencjach w 110 krajach świata.

Z 300 000 pracownikami we wszystkich czterech zakątkach świata, różnorodność jest dla naszej Grupy codziennością. Ta ambicja, którą chcemy razem z Wami realizować, stanowi część dążenia do otwartości, promowania równości w miejscu pracy i zapobiegania dyskryminacji, wszędzie tam, gdzie działamy.

Accor dysponuje niezrównanym portfolio marek hoteli, od luksusowych po ekonomiczne i od ponad 50 lat świadczy usługi związane z gościnnością. Oprócz zakwaterowania, dzięki świadczonym usługom w zakresie gastronomii, rozrywki, wellbeing i coworkingu, Accor umożliwia nowe sposoby życia, pracy i spędzania czasu wolnego.

Aby realizować cele biznesowe, portfolio Accor obejmuje także działalność ukierunkowaną na dystrybucję usług, działania operacyjne i doświadczenia w branży hotelarskiej. Goście mają dostęp do jednego z najbardziej atrakcyjnych programów lojalnościowych na świecie. Accor jest głęboko zaangażowany w tworzenie zrównoważonego rozwoju aktywnie działając na rzecz naszej planety i lokalnych społeczności. W ramach programu Planet 21 - Acting Here. Accor działa na rzecz „pozytywnego hotelarstwa”, a w ramach Accor Solidarity pomaga osobom w niekorzystnej sytuacji życiowej poprzez szkolenia zawodowe i dostęp do miejsc pracy.

Podobne oferty

  • Szef kuchni

    CFI Hotels Group   Warszawa    praca stacjonarna
    pracownik fizyczny / kierownik/koordynator  umowa o pracę  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    12 godz.
    Jak będzie wyglądała Twoja praca? podstawą będzie dbałość o jakość serwowanych przez Hotel dań i samodzielne ich przygotowywanie (dania a la carte, bufety śniadaniowe, a także obsługa gastronomiczna konferencji i imprez), aby tworzyć pyszne dania dla naszych Gości, istotne będzie...
  • Kucharz kuchni gorącej / zimnej / śniadaniowej

    CFI Hotels Group   Warszawa, Ursynów    praca stacjonarna
    pracownik fizyczny  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    14 godz.
    Główne zadania: sumienne wykonywanie obowiązków związanych z powierzonym stanowiskiem; przygotowanie dań zgodnie z obowiązującymi standardami; nadzór nad jakością serwowanych dań; racjonalne gospodarowanie towarem, minimalizowanie strat; utrzymywanie porządku i higieny w miejscu pracy;...
  • Kucharz hotelowy

    CFI Hotels Group   Warszawa, Ursynów    praca stacjonarna
    pracownik fizyczny  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    5 dni
    Zadania: Precyzyjne wykonywanie zadań na powierzonym stanowisku; Przygotowywanie posiłków według ustalonych standardów; Kontrola jakości serwowanych potraw; Optymalne zarządzanie zasobami i minimalizacja strat; Zachowanie czystości i higieny w miejscu pracy; Utrzymanie sprzętów kuchennych...
  • Młodszy Kucharz / Kucharka

    Dussmann Polska Sp.z o.o.   Ząbki    praca stacjonarna
    pracownik fizyczny  umowa o pracę / zlecenie  pełny etat
    3 dni
    Obowiązki: Przygotowywanie potraw zgodnie z ustalonymi standardami. Zapewnianie jakości i estetyki serwowanych dań. Utrzymanie czystości na stanowisku pracy. Praca w zespole. Przygotowywanie składników do gotowania. Kontrola jakości żywności i zapasów. Obsługa klientów. Praca w warunkach...
  • Kucharz

    Przedsiębiorstwo Handlowo Usługowe TOPAZ   Siedlce, ul. Armii Krajowej 5    praca stacjonarna
    specjalista (mid) / pracownik fizyczny  umowa o pracę  pełny etat
    3 dni
    Główne zadania: przygotowywanie potraw zgodnie z recepturą i standardami; realizacja przydzielonych zadań w kuchni; efektywna współpraca z Szefem Kuchni i pozostałym zespołem Restauracji; przestrzeganie wszelkich procedur pracy w kuchni oraz dbałość o jak najwyższą jakość produktów;
  • Kucharz (kuchnia gorąca/kuchnia zimna)

    Przedsiębiorstwo Handlowo Usługowe TOPAZ   Siedlce, ul. Armii Krajowej 5    praca stacjonarna
    specjalista (mid) / pracownik fizyczny  umowa o pracę  pełny etat
    8 dni
    Zakres obowiązków: Przygotowywanie potraw zgodnie z przepisami i ustalonymi standardami, Wykonywanie zadań na kuchni zimnej oraz gorącej, Współpraca z Szefem Kuchni i zespołem restauracji, Przestrzeganie procedur kuchennych i dbanie o wysoką jakość produktów.
  • Szef Kuchni

    Sova Invest Sp z o.o.   Hajnówka, Nieznany Bór 1    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę / kontrakt B2B  pełny etat  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    1 dni
    Do głównych zadań należy: Kreowanie menu restauracyjnego i bankietowego; Opracowywaniem receptur i analiza „food cost” Kierowanie, planowanie i nadzorowanie wszelkich czynności związanych z organizacją pracy kuchni; Kontrola produktywności działu kuchni, stanów magazynowych;...
  • Kucharz (Kuchnia Europejska)

    HR Support   Inowrocław    praca stacjonarna
    pracownik fizyczny  umowa o pracę / zlecenie  pełny etat  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    1 dni
    OBOWIĄZKI przygotowywanie dań od podstaw; utrzymywanie porządku w miejscu pracy; dbanie o odpowiednią estetykę potraw; przygotowywanie dań zgodnie z obowiązującymi standardami;
  • Kucharz (Kuchnia Europejska)

    HR Support   Toruń    praca stacjonarna
    pracownik fizyczny  umowa o pracę / zlecenie  pełny etat  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    1 dni
    OBOWIĄZKI przygotowywanie dań od podstaw; utrzymywanie porządku w miejscu pracy; dbanie o odpowiednią estetykę potraw; przygotowywanie dań zgodnie z obowiązującymi standardami;
  • Kucharz (Kuchnia Europejska)

    HR Support   Żnin    praca stacjonarna
    pracownik fizyczny  umowa o pracę / zlecenie  pełny etat  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    1 dni
    OBOWIĄZKI przygotowywanie dań od podstaw; utrzymywanie porządku w miejscu pracy; dbanie o odpowiednią estetykę potraw; przygotowywanie dań zgodnie z obowiązującymi standardami;