relokacja do:
Oferta pojawiła się w wynikach wyszukiwania ponieważ pracodawca zapewnia pomoc w relokacji
do miejsca pracy. Jeśli nie chcesz widzieć ofert z relokacją, zaznacz w filtrach tryb pracy
jaki Cię interesuje.
Szwecja
pracownik fizyczny umowa o pracę pełny etat aplikuj szybkoaplikuj bez CV
4 dni
Do Twoich najważniejszych obowiązków należeć będzie: Praca w restauracji hotelowej na stanowisku samodzielnego kucharza/kucharki; Konferencje, lunche, ala carte; Praca 6 dni/tydzień; W dni robocze norlandzkie klasyki. W weekendy kuchnia inspirowana daniami z Norland; Nasze oczekiwania:...
specjalista (mid) / kierownik/koordynator umowa o pracę pełny etat aplikuj szybkoaplikuj bez CV
1 dni
Opis stanowiska Zarządzanie podległym zespołem i prowadzenie szkoleń personelu, wdrażanie nowych pracowników. Robienie grafików i zarządzanie pracą kuchni. Robienie zamówień, zarządzanie gospodarką magazynową; Zapewnienie najwyższej jakości przygotowywanych potraw zgodnie ze...
Zakres obowiązków: Zarządzanie podległym personelem oraz tworzenie grafików obecności. Układanie menu atrakcyjnego dla pracowników obiektu przy jednoczesnej kontroli kosztów produktów. Przygotowanie potraw zgodnie ze standardami firmy. Dbanie o wysoką jakość serwowanych produktów,...
kierownik/koordynator umowa o pracę pełny etat 8 000 - 8 500 zł brutto/mies.
7 dni
Do Twoich obowiązków będzie należało Praca na samodzielnym stanowisku, podejmowanie odpowiedzialnych decyzji; Zarządzanie podległym personelem; Układanie menu atrakcyjnego dla pracowników obiektu przy jednoczesnej kontroli kosztów produktu; Przygotowanie potraw zgodnie ze standardami...
specjalista (mid) / pracownik fizyczny umowa o pracę / zlecenie / kontrakt B2B pełny etat 36 - 40 zł / mies. (w zal. od umowy) aplikuj szybkoaplikuj bez CV
1 dni
Przygotowywanie i gotowanie potraw zgodnie z przepisami i standardami restauracji; Zarządzanie czasem i organizowanie pracy w kuchni, aby zapewnić płynność serwisu; Utrzymywanie czystości i higieny na stanowisku pracy oraz przestrzeganie norm sanitarnych; Zamawianie i kontrolowanie jakości...
Twoja misja W swojej pracy połączysz zaangażowanie, umiejętność współpracy oraz swoje doświadczenie, aby goście mogli cieszyć się znakomitymi smakami, które dodadzą ich pobytowi kulinarnych wrażeń!
pracownik fizyczny umowa o pracę / zlecenie pełny etat
1 dni
Twoja misja W swojej pracy połączysz zaangażowanie, umiejętność współpracy oraz swoje doświadczenie, aby goście mogli cieszyć się znakomitymi smakami, które dodadzą ich pobytowi kulinarnych wrażeń!
pracownik fizyczny umowa o pracę pełny etat 35,00 zł brutto/godz.
2 dni
ZAKRES OBOWIĄZKÓW: Wykonywanie poleceń Szefa Kuchni; Przygotowywanie posiłków zgodnie z recepturami; Dbałość o najwyższą jakość serwowanych dań jak i półproduktów; Dbanie o porządek na kuchni, opis produktów, pilnowanie dat produktów zgodnie z zasadą FIFO; Praca na 2 zmiany,...
Cześć Kucharzu! Jeśli pracujesz nad morzem w sezonie letnim i już martwisz się nad tym, skąd weźmiesz pieniądze w zimie, to proponuję Ci dołączyć do naszego zespołu, w największym ośrodku narciarskim w Polsce, gdzie możesz pracować i się rozwijać. A nuż, widelec się skusisz!...
Twoja misja Będziesz nadzorować pracę kucharzy, dbać o sprawne wydawanie dań oraz porządek na kuchni, monitorować stan zapasów magazynowych. Wszystko po to, aby nasi goście mogli cieszyć się znakomitymi smakami, które dodadzą ich pobytowi kulinarnych wrażeń!
Agencja Doradztwa Personalnego Jobfinder, od ponad 14 lat świadczy usługi rekrutacyjne dla polskich i zagranicznych klientów. Specjalizuje się w innowacyjnych metodach pracy gwarantujących skuteczność, w elastycznym podejściu do każdego zadania i bezpośrednim pozyskiwaniu kandydatów.
Dla naszego Klienta - hotelu o ugruntowanej pozycji na rynku, prężnie się rozwijającego oraz położonego w urokliwej okolicy w województwie warmińsko-mazurskim, szukamy osoby na stanowisko:
Szef Kuchni - hotel 5*
Czy masz doświadczenie w pracy jako Szef kuchni w hotelu?
Czy gastronomia jest Twoją pasją, a Twoje doświadczenia mogą wesprzeć działanie firmy i jej pracowników?
Jeśli tak, to OFERUJEMY CI:
Pracę na cały rok
Przyjazne warunki pracy w nowoczesnym obiekcie hotelowym
Atrakcyjne wynagrodzenie
Zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę
Pracę w gronie profesjonalistów
Możliwość zakwaterowania i wyżywienia
NASZE WYMAGANIA WOBEC CIEBIE:
Udokumentowane doświadczenie na podobnym stanowisku min. 2 lata w branży hotelarskiej
Doświadczenie w zarządzaniu podległym personelem
Wykształcenie w zawodzie Kucharz i wysokie umiejętności kulinarne
Znajomość procedur HACCP
Znajomość obowiązujących trendów w gastronomii
Umiejętność pracy pod presją czasu
Samodzielność, odpowiedzialność, zaangażowanie i motywacja
Pasja i kreatywność
OTO TWOJE PRZYSZŁE OBOWIĄZKI:
Sporządzanie dań z karty
Umiejętne zarządzanie personelem
Ustalanie menu, opracowywanie nowych przepisów i receptur
relokacja do:
Oferta pojawiła się w wynikach wyszukiwania ponieważ pracodawca zapewnia pomoc w relokacji
do miejsca pracy. Jeśli nie chcesz widzieć ofert z relokacją, zaznacz w filtrach tryb pracy
jaki Cię interesuje.
Szwecja
pracownik fizyczny umowa o pracę pełny etat aplikuj szybkoaplikuj bez CV
4 dni
Do Twoich najważniejszych obowiązków należeć będzie: Praca w restauracji hotelowej na stanowisku samodzielnego kucharza/kucharki; Konferencje, lunche, ala carte; Praca 6 dni/tydzień; W dni robocze norlandzkie klasyki. W weekendy kuchnia inspirowana daniami z Norland; Nasze oczekiwania:...
specjalista (mid) / kierownik/koordynator umowa o pracę pełny etat aplikuj szybkoaplikuj bez CV
1 dni
Opis stanowiska Zarządzanie podległym zespołem i prowadzenie szkoleń personelu, wdrażanie nowych pracowników. Robienie grafików i zarządzanie pracą kuchni. Robienie zamówień, zarządzanie gospodarką magazynową; Zapewnienie najwyższej jakości przygotowywanych potraw zgodnie ze...
Zakres obowiązków: Zarządzanie podległym personelem oraz tworzenie grafików obecności. Układanie menu atrakcyjnego dla pracowników obiektu przy jednoczesnej kontroli kosztów produktów. Przygotowanie potraw zgodnie ze standardami firmy. Dbanie o wysoką jakość serwowanych produktów,...
kierownik/koordynator umowa o pracę pełny etat 8 000 - 8 500 zł brutto/mies.
7 dni
Do Twoich obowiązków będzie należało Praca na samodzielnym stanowisku, podejmowanie odpowiedzialnych decyzji; Zarządzanie podległym personelem; Układanie menu atrakcyjnego dla pracowników obiektu przy jednoczesnej kontroli kosztów produktu; Przygotowanie potraw zgodnie ze standardami...
specjalista (mid) / pracownik fizyczny umowa o pracę / zlecenie / kontrakt B2B pełny etat 36 - 40 zł / mies. (w zal. od umowy) aplikuj szybkoaplikuj bez CV
1 dni
Przygotowywanie i gotowanie potraw zgodnie z przepisami i standardami restauracji; Zarządzanie czasem i organizowanie pracy w kuchni, aby zapewnić płynność serwisu; Utrzymywanie czystości i higieny na stanowisku pracy oraz przestrzeganie norm sanitarnych; Zamawianie i kontrolowanie jakości...
Twoja misja W swojej pracy połączysz zaangażowanie, umiejętność współpracy oraz swoje doświadczenie, aby goście mogli cieszyć się znakomitymi smakami, które dodadzą ich pobytowi kulinarnych wrażeń!
pracownik fizyczny umowa o pracę / zlecenie pełny etat
1 dni
Twoja misja W swojej pracy połączysz zaangażowanie, umiejętność współpracy oraz swoje doświadczenie, aby goście mogli cieszyć się znakomitymi smakami, które dodadzą ich pobytowi kulinarnych wrażeń!
pracownik fizyczny umowa o pracę pełny etat 35,00 zł brutto/godz.
2 dni
ZAKRES OBOWIĄZKÓW: Wykonywanie poleceń Szefa Kuchni; Przygotowywanie posiłków zgodnie z recepturami; Dbałość o najwyższą jakość serwowanych dań jak i półproduktów; Dbanie o porządek na kuchni, opis produktów, pilnowanie dat produktów zgodnie z zasadą FIFO; Praca na 2 zmiany,...
Cześć Kucharzu! Jeśli pracujesz nad morzem w sezonie letnim i już martwisz się nad tym, skąd weźmiesz pieniądze w zimie, to proponuję Ci dołączyć do naszego zespołu, w największym ośrodku narciarskim w Polsce, gdzie możesz pracować i się rozwijać. A nuż, widelec się skusisz!...
Twoja misja Będziesz nadzorować pracę kucharzy, dbać o sprawne wydawanie dań oraz porządek na kuchni, monitorować stan zapasów magazynowych. Wszystko po to, aby nasi goście mogli cieszyć się znakomitymi smakami, które dodadzą ich pobytowi kulinarnych wrażeń!