Ogłoszenie numer: 2363303, z dnia 2019-03-28
Zielony Puzzel to zdrowy catering, oferujący niebanalne potrawy dietetyczne z dowozem na terenie miast: Rzeszów, Mielec, Tarnobrzeg, Sandomierz, Stalowa Wola, Nisko. Na rynku jesteśmy od 2015r ciągle rozwijając zakres oferty i regiony naszego działania.
W związku z dalszym rozwojem i uruchomieniem nowej kuchni na terenie Tarnobrzega poszukujemy:
Szef Kuchni Cateringu DIetetycznego
Miejsce pracy: Tarnobrzeg
Opis stanowiska
- Ścisła współpraca z Dietetykiem i Technologiem Żywności w zakresie planowania i wykonania tygodniowego menu.
- Dbałość o przygotowanie posiłków zgodnie z wymogami zdrowego żywienia
- Kontrola planowanego poziomu food - costu
- Planowanie, organizacja czasu pracy podległego personelu,
- Motywowanie podległego zespołu,
- Wdrażanie i realizacja wskaźników i procedur technologicznych,
- Kontrola i dbałość o jakość, walory smakowe i wygląd przygotowywanych potraw,
- Współtworzenie oferty cateringu Zielony Puzzel i Złoty Puzzel (Catering Okolicznościowy)
- Obserwowanie trendów, działań konkurencji i wprowadzanie nowości.
Wymagania
- Wykształcenie kierunkowe,
- Minimum 3-letnie doświadczenie na tym samym lub podobnym stanowisku,
- Umiejętność tworzenia menu wg zasad zdrowego żywienia,
- Wysoko rozwinięte walory estetyczne podania potraw.
- Znajomość systemu HACCP i BHP,
- Dyspozycyjność, odpowiedzialność oraz dobra organizacja pracy własnej,
- Odporność na pracę w stresie oraz pod wpływem presji czasu,
- Komunikatywność i samodzielność,
- Wysoka kultura osobista.
Oferujemy
- Dużą samodzielność i odpowiedzialność,
- Atrakcyjne wynagrodzenie, zależne od umiejętności Kandydata
- Ciekawą i pełną wyzwań pracę w dynamicznie rozwijającej się branży,
- Możliwość tworzenia codziennie innych potraw, przygotowanych w 7 Stylach Kuchni.
Wynagrodzenie
Od 4000 do 7000 PLN
Prosimy o dopisanie klauzuli: Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych dla potrzeb niezbędnych w procesie rekrutacji.