Najnowsze oferty pracy

  • Szef kuchni / Manager w kantynie

    KMM GASTRONOMIA SP. Z O.O.   Swadzim    praca stacjonarna
    menedżer  umowa o pracę  pełny etat   6 400 zł brutto/mies.  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    1 dni
    Zakres obowiązków: Przygotowywanie dań i posiłków, uwzględniając potrzeby żywieniowe pracowników; Zarządzanie personelem stołówki w celu zapewnienia sprawnej obsługi klientów; Zarządzanie zespołem; Nadzór nad dokumentacją księgową oraz kadrową; Zarządzanie gospodarką...
  • Szef / Szefowa  Kuchni

    Dussmann Polska Sp.z o.o.   Stary Gostków    praca stacjonarna
    pracownik fizyczny / kierownik/koordynator  umowa o pracę / zlecenie  pełny etat
    1 dni
    Do Twoich obowiązków będzie należało Praca na samodzielnym stanowisku, podejmowanie odpowiedzialnych decyzji; Zarządzanie podległym personelem; Układanie menu atrakcyjnego dla pracowników obiektu przy jednoczesnej kontroli kosztów produktu; Przygotowanie potraw zgodnie ze standardami...
  • Szef Kuchni TRIBE Table

    TRIBE Krakow Old Town   Kraków    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat
    2 dni
    Twój zakres obowiązków Zostań ambasadorem odważnej i lifestylowej marki TRIBE! W TRIBE jesteśmy czymś więcej niż tylko hotelem – jesteśmy postępem i żywą społecznością, gdzie kreatywność, innowacyjność, design oraz pasja łączą się, aby stworzyć przyszłość gościnności...
  • Manager kuchni

    KMM GASTRONOMIA SP. Z O.O.   Swadzim    praca stacjonarna
    menedżer  umowa o pracę  pełny etat   6 400 zł brutto/mies.  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    6 dni
    Zakres obowiązków: Przygotowywanie posiłków z uwzględnieniem potrzeb żywieniowych pracowników. Zarządzanie zespołem kantyny oraz koordynowanie operacji (w tym obsługa klientów, dokumentacja, zamówienia towaru i magazynowanie). Dbanie o wysokie standardy jakościowe żywności i pracy...
  • Kucharz

    Przedsiębiorstwo Handlowo Usługowe TOPAZ   Siedlce, ul. Armii Krajowej 5    praca stacjonarna
    specjalista (mid) / pracownik fizyczny  umowa o pracę  pełny etat
    8 godz.
    Główne zadania: przygotowywanie potraw zgodnie z recepturą i standardami; realizacja przydzielonych zadań w kuchni; efektywna współpraca z Szefem Kuchni i pozostałym zespołem Restauracji; przestrzeganie wszelkich procedur pracy w kuchni oraz dbałość o jak najwyższą jakość produktów;
  • Kucharz

    KMM GASTRONOMIA SP. Z O.O.   Swadzim    praca stacjonarna
    specjalista (mid) / pracownik fizyczny  umowa o pracę / zlecenie  pełny etat   5 350 zł brutto/mies.  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    1 dni
    OBOWIĄZKI: Przygotowywanie dań, uwzględniając potrzeby żywieniowe pracowników. Gotowanie zgodnie z recepturą dań. Utrzymywanie wysokich standardów higieny i bezpieczeństwa żywności. Przygotowywanie mięsa, np. na rolady czy kotlety. Współpraca z personelem obsługi stołówki w celu...
  • Młodszy Kucharz / Kucharka

    Dussmann Polska Sp.z o.o.   Ząbki    praca stacjonarna
    pracownik fizyczny  umowa o pracę / zlecenie  pełny etat
    1 dni
    ZAKRES OBOWIĄZKÓW: Przygotowywanie posiłków zgodnie z recepturami i pakowanie, Dbałość o najwyższą jakość serwowanych dań jak i półproduktów, Dbanie o porządek na kuchni, opis produktów, pilnowanie dat produktów zgodnie z zasadą FIFO, Praca również w weekendy i święta -...
  • Kucharz

    Szczyrkowski Ośrodek Narciarski S.A.   Szczyrk    praca stacjonarna
    pracownik fizyczny  umowa zlecenie  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    4 dni
    Cześć Kucharzu! Jeśli pracujesz sezonowo i nie masz planów na nadchodzącą zimę to proponuję Ci dołączyć do naszego zespołu, w największym ośrodku narciarskim w Polsce, gdzie możesz pracować i się rozwijać. A nóż, widelec się skusisz! Zarezerwuj sobie pracę już dziś! Parę...
  • Kucharz / Kucharka

    Sofitel Grand Sopot   Sopot, ul. Powstańców Warszawy 12/14    praca stacjonarna
    pracownik fizyczny  umowa o pracę  pełny etat  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    4 dni
    TWÓJ ZAKRES OBOWIĄZKÓW: przygotowywanie dań zgodnie z najwyższymi standardami jakości i recepturami, zapewniając ich doskonały smak i estetykę, współpraca z zespołem kuchni w celu sprawnej realizacji zamówień oraz utrzymania wysokiej jakości usług, dbanie o czystość i porządek w...
  • Kucharz

    Przedsiębiorstwo Handlowo Usługowe TOPAZ   Siedlce, ul. Armii Krajowej 5    praca stacjonarna
    specjalista (mid) / pracownik fizyczny  umowa o pracę  pełny etat
    5 dni
    Zakres obowiązków: Przygotowywanie potraw zgodnie z przepisami i ustalonymi standardami, Wykonywanie zadań na kuchni zimnej oraz gorącej, Współpraca z Szefem Kuchni i zespołem restauracji, Przestrzeganie procedur kuchennych i dbanie o wysoką jakość produktów.
Zobacz więcej ofert pracy

Szef Kuchni Brasserie

Selgros Cash&Carry
Lubin
kierownik/koordynator
pełny etat
umowa o pracę
praca stacjonarna
248 dni temu

Poszukujemy osób do pracy na stanowisko:

Szef Kuchni Brasserie
Miejsce pracy: Lubin
Nr ref.: Szef Kuchni

Do Twoich zadań będą należeć m.in.:

  • zarządzanie zespołem lokalu,
  • organizacja pracy i funkcjonowania kuchni,
  • bieżąca kontrola i optymalizacja kosztów, nadzorowanie food cost oraz kontrola strat,
  • tworzenie grafików personelu,
  • współpraca z menedżerem w zakresie opracowania zamówień na materiały i towary,
  • bieżąca kontrola jakości i wyglądu wydawanych dań,
  • tworzenie kart menu, menu sezonowego, tworzenie nowych dań,
  • wyliczanie food cost i tworzenie receptur
  • utrzymywanie stanowisk produkcyjnych w porządku i czystości,
  • szkolenie, koordynacja, budowanie i motywowanie zespołu,
  • inwentaryzacja kuchenna,
  • koordynacja opłacalności i jakości produktów,
  • inwentaryzacja kuchenna,
  • zatowarowanie kuchni zgodnie z HACCP – bezpieczeństwo żywności, wdrożenie i egzekucja zasad szkolenia itp.,
  • przestrzeganie systemów HACCAP i BHP.

Poszukujemy Osób:

  • posiadających doświadczenie na stanowisku Szefa Kuchni,
  • potrafiących sprawnie zarządzać zespołem,
  • dbających o atmosferę i dobrą komunikację w zespole,
  • kreatywnych, pracowitych, a przede wszystkim traktujących swoją pracę z pasją,
  • posiadających umiejętność tworzenia kart menu – kreacja dań, food cost, testy, wdrażanie,
  • potrafiących kontrolować i optymalizować koszty, przeliczać food cost,
  • zwracających uwagę na jakość i estetykę dań,
  • gotowych do pracy na podstawie wcześniej ustalonego grafiku, także w weekendy,
  • posiadających aktualną książeczkę zdrowia do celów sanitarno-epidemiologicznych dopuszczającą do kontaktu z żywnością (Sanepid).

Pracując z nami otrzymasz:

  • stabilne zatrudnienie w ramach umowy o pracę w firmie o ugruntowanej pozycji na rynku,
  • pracę w otwartej kuchni,
  • prywatną opiekę medyczną LUXMED oraz możliwość ubezpieczenia na życie na preferencyjnych warunkach,
  • dodatkowy dzień wolny w co piątą rocznicę zatrudnienia,
  • atrakcyjne gratyfikacje jubileuszowe,
  • możliwość rozwoju kwalifikacji zawodowych poprzez szkolenia,
  • kursy językowe dostępne dla wszystkich pracowników,
  • pakiet świadczeń socjalnych (m.in. świadczenia świąteczne i urlopowe),
  • możliwość przystąpienia do programu Medicover Sport,
  • zniżki pracownicze na zakupy w halach Selgros Cash & Carry i u naszych Partnerów Biznesowych.

Jeśli do tej pory nie uzyskałaś/uzyskałeś prawa do pełnego wymiaru urlopu (26 dni), a przepracujesz z nami 3 miesiące- otrzymasz dodatkowe 6 dni wolnego!


Drogi Kandydacie/Kandydatko, skontaktujemy się z Tobą, jeśli Twoja aplikacja zostanie uwzględniona w prowadzonym przez nas procesie rekrutacyjnym. Informujemy, że jesteśmy administratorami tych danych, które zostały w formie CV przesłane bezpośrednio do nas.

Przejdź do klauzuli informacyjnej RODO
 

Poznaj

Transgourmet Polska

Transgourmet Polska jest właścicielem marek handlowych Transgourmet i Selgros. Transgourmet to dystrybucja do gastronomii i punktów zbiorowego żywienia. Mamy własną profesjonalną flotę samochodów oraz nowoczesne centra logistyczno-magazynowe w Ożarowie Mazowieckim i Gliwicach. Selgros to ogólnopolska sieć samoobsługowych hal handlowych. Oferujemy pełne zaopatrzenie dla klientów indywidualnych i osób prowadzących działalność gospodarczą. Działamy w 20 oddziałach, w największych miastach w Polsce, zatrudniając ponad 4 500 pracowników.

Podobne oferty

  • Szef kuchni / Manager w kantynie

    KMM GASTRONOMIA SP. Z O.O.   Swadzim    praca stacjonarna
    menedżer  umowa o pracę  pełny etat   6 400 zł brutto/mies.  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    1 dni
    Zakres obowiązków: Przygotowywanie dań i posiłków, uwzględniając potrzeby żywieniowe pracowników; Zarządzanie personelem stołówki w celu zapewnienia sprawnej obsługi klientów; Zarządzanie zespołem; Nadzór nad dokumentacją księgową oraz kadrową; Zarządzanie gospodarką...
  • Szef / Szefowa  Kuchni

    Dussmann Polska Sp.z o.o.   Stary Gostków    praca stacjonarna
    pracownik fizyczny / kierownik/koordynator  umowa o pracę / zlecenie  pełny etat
    1 dni
    Do Twoich obowiązków będzie należało Praca na samodzielnym stanowisku, podejmowanie odpowiedzialnych decyzji; Zarządzanie podległym personelem; Układanie menu atrakcyjnego dla pracowników obiektu przy jednoczesnej kontroli kosztów produktu; Przygotowanie potraw zgodnie ze standardami...
  • Szef Kuchni TRIBE Table

    TRIBE Krakow Old Town   Kraków    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat
    2 dni
    Twój zakres obowiązków Zostań ambasadorem odważnej i lifestylowej marki TRIBE! W TRIBE jesteśmy czymś więcej niż tylko hotelem – jesteśmy postępem i żywą społecznością, gdzie kreatywność, innowacyjność, design oraz pasja łączą się, aby stworzyć przyszłość gościnności...
  • Manager kuchni

    KMM GASTRONOMIA SP. Z O.O.   Swadzim    praca stacjonarna
    menedżer  umowa o pracę  pełny etat   6 400 zł brutto/mies.  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    6 dni
    Zakres obowiązków: Przygotowywanie posiłków z uwzględnieniem potrzeb żywieniowych pracowników. Zarządzanie zespołem kantyny oraz koordynowanie operacji (w tym obsługa klientów, dokumentacja, zamówienia towaru i magazynowanie). Dbanie o wysokie standardy jakościowe żywności i pracy...
  • Kucharz

    Przedsiębiorstwo Handlowo Usługowe TOPAZ   Siedlce, ul. Armii Krajowej 5    praca stacjonarna
    specjalista (mid) / pracownik fizyczny  umowa o pracę  pełny etat
    8 godz.
    Główne zadania: przygotowywanie potraw zgodnie z recepturą i standardami; realizacja przydzielonych zadań w kuchni; efektywna współpraca z Szefem Kuchni i pozostałym zespołem Restauracji; przestrzeganie wszelkich procedur pracy w kuchni oraz dbałość o jak najwyższą jakość produktów;
  • Kucharz

    KMM GASTRONOMIA SP. Z O.O.   Swadzim    praca stacjonarna
    specjalista (mid) / pracownik fizyczny  umowa o pracę / zlecenie  pełny etat   5 350 zł brutto/mies.  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    1 dni
    OBOWIĄZKI: Przygotowywanie dań, uwzględniając potrzeby żywieniowe pracowników. Gotowanie zgodnie z recepturą dań. Utrzymywanie wysokich standardów higieny i bezpieczeństwa żywności. Przygotowywanie mięsa, np. na rolady czy kotlety. Współpraca z personelem obsługi stołówki w celu...
  • Młodszy Kucharz / Kucharka

    Dussmann Polska Sp.z o.o.   Ząbki    praca stacjonarna
    pracownik fizyczny  umowa o pracę / zlecenie  pełny etat
    1 dni
    ZAKRES OBOWIĄZKÓW: Przygotowywanie posiłków zgodnie z recepturami i pakowanie, Dbałość o najwyższą jakość serwowanych dań jak i półproduktów, Dbanie o porządek na kuchni, opis produktów, pilnowanie dat produktów zgodnie z zasadą FIFO, Praca również w weekendy i święta -...
  • Kucharz

    Szczyrkowski Ośrodek Narciarski S.A.   Szczyrk    praca stacjonarna
    pracownik fizyczny  umowa zlecenie  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    4 dni
    Cześć Kucharzu! Jeśli pracujesz sezonowo i nie masz planów na nadchodzącą zimę to proponuję Ci dołączyć do naszego zespołu, w największym ośrodku narciarskim w Polsce, gdzie możesz pracować i się rozwijać. A nóż, widelec się skusisz! Zarezerwuj sobie pracę już dziś! Parę...
  • Kucharz / Kucharka

    Sofitel Grand Sopot   Sopot, ul. Powstańców Warszawy 12/14    praca stacjonarna
    pracownik fizyczny  umowa o pracę  pełny etat  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    4 dni
    TWÓJ ZAKRES OBOWIĄZKÓW: przygotowywanie dań zgodnie z najwyższymi standardami jakości i recepturami, zapewniając ich doskonały smak i estetykę, współpraca z zespołem kuchni w celu sprawnej realizacji zamówień oraz utrzymania wysokiej jakości usług, dbanie o czystość i porządek w...
  • Kucharz

    Przedsiębiorstwo Handlowo Usługowe TOPAZ   Siedlce, ul. Armii Krajowej 5    praca stacjonarna
    specjalista (mid) / pracownik fizyczny  umowa o pracę  pełny etat
    5 dni
    Zakres obowiązków: Przygotowywanie potraw zgodnie z przepisami i ustalonymi standardami, Wykonywanie zadań na kuchni zimnej oraz gorącej, Współpraca z Szefem Kuchni i zespołem restauracji, Przestrzeganie procedur kuchennych i dbanie o wysoką jakość produktów.