Poszukujemy osób do pracy na stanowisko:
Do Twoich zadań będą należeć m.in.:
- zarządzanie zespołem lokalu,
- organizacja pracy i funkcjonowania kuchni,
- bieżąca kontrola i optymalizacja kosztów, nadzorowanie food cost oraz kontrola strat,
- tworzenie grafików personelu,
- współpraca z menedżerem w zakresie opracowania zamówień na materiały i towary,
- bieżąca kontrola jakości i wyglądu wydawanych dań,
- tworzenie kart menu, menu sezonowego, tworzenie nowych dań,
- wyliczanie food cost i tworzenie receptur
- utrzymywanie stanowisk produkcyjnych w porządku i czystości,
- szkolenie, koordynacja, budowanie i motywowanie zespołu,
- inwentaryzacja kuchenna,
- koordynacja opłacalności i jakości produktów,
- inwentaryzacja kuchenna,
- zatowarowanie kuchni zgodnie z HACCP – bezpieczeństwo żywności, wdrożenie i egzekucja zasad szkolenia itp.,
- przestrzeganie systemów HACCAP i BHP.
Poszukujemy Osób:
- posiadających doświadczenie na stanowisku Szefa Kuchni,
- potrafiących sprawnie zarządzać zespołem,
- dbających o atmosferę i dobrą komunikację w zespole,
- kreatywnych, pracowitych, a przede wszystkim traktujących swoją pracę z pasją,
- posiadających umiejętność tworzenia kart menu – kreacja dań, food cost, testy, wdrażanie,
- potrafiących kontrolować i optymalizować koszty, przeliczać food cost,
- zwracających uwagę na jakość i estetykę dań,
- gotowych do pracy na podstawie wcześniej ustalonego grafiku, także w weekendy,
- posiadających aktualną książeczkę zdrowia do celów sanitarno-epidemiologicznych dopuszczającą do kontaktu z żywnością (Sanepid).
Pracując z nami otrzymasz:
- stabilne zatrudnienie w ramach umowy o pracę w firmie o ugruntowanej pozycji na rynku,
- pracę w otwartej kuchni,
- prywatną opiekę medyczną LUXMED oraz możliwość ubezpieczenia na życie na preferencyjnych warunkach,
- dodatkowy dzień wolny w co piątą rocznicę zatrudnienia,
- atrakcyjne gratyfikacje jubileuszowe,
- możliwość rozwoju kwalifikacji zawodowych poprzez szkolenia,
- kursy językowe dostępne dla wszystkich pracowników,
- pakiet świadczeń socjalnych (m.in. świadczenia świąteczne i urlopowe),
- możliwość przystąpienia do programu Medicover Sport,
- zniżki pracownicze na zakupy w halach Selgros Cash & Carry i u naszych Partnerów Biznesowych.
Jeśli do tej pory nie uzyskałaś/uzyskałeś prawa do pełnego wymiaru urlopu (26 dni), a przepracujesz z nami 3 miesiące- otrzymasz dodatkowe 6 dni wolnego!
Poznaj
Transgourmet Polska
Transgourmet Polska jest właścicielem marek handlowych Transgourmet i Selgros. Transgourmet to dystrybucja do gastronomii i punktów zbiorowego żywienia. Mamy własną profesjonalną flotę samochodów oraz nowoczesne centra logistyczno-magazynowe w Ożarowie Mazowieckim i Gliwicach. Selgros to ogólnopolska sieć samoobsługowych hal handlowych. Oferujemy pełne zaopatrzenie dla klientów indywidualnych i osób prowadzących działalność gospodarczą. Działamy w 20 oddziałach, w największych miastach w Polsce, zatrudniając ponad 4 500 pracowników.