Poszukujemy pracowników na stanowisko:
Szef Cukierni
Miejsce pracy: Józefów
Wymagania:
- Wykształcenie min. średnie gastronomiczne,
- Min. 2 – 3 lata doświadczenia na stanowisku Szef Cukierni / Z-ca Szefa Cukierni,
- Umiejętność kalkulacji i tworzenia receptur,
- Wiedza z zakresu GMP/GHP/HACCP,
- Swobodna komunikacja w jęz. angielskim na potrzeby codziennej pracy,
- Szybkość w działaniu i odporność na stres,
- Bardzo dobra organizacja pracy własnej oraz zespołu.
Opis stanowiska:
- Kontrola nad serwowanymi posiłkami, w tym pod względem wizualnym,
- Sprawdzanie jakości i kosztów,
- Monitorowanie i koordynowanie pracy zespołu w kuchni,
- Wsparcie pracowników,
- Kontrola i egzekwowanie standardów dotyczących czystości, bezpieczeństwa i higieny,
- Ścisła współpraca z Szefem Kuchni.
Oferujemy:
- Stałe i stabilne zatrudnienie na umowę o pracę,
- Atrakcyjne wynagrodzenie.