Najnowsze oferty pracy

  • Technolog ds. Nowych Produktów Spożywczych

    ZPC Milanówek Sp. z o.o.   Grodzisk Mazowiecki    praca stacjonarna
    specjalista (mid)  umowa o pracę  pełny etat
    2 dni
    Wdrażanie nowych produktów i technologii w produkcji, z uwzględnieniem aktualnych trendów konsumenckich. Nadzór nad procesami produkcji, w tym kalkulacje bilansu masy i wartości odżywczych. Optymalizacja procesów produkcji oraz inicjowanie i implementacja zmian technologicznych. Utrzymywanie...
  • Technolog żywności

    ZPC Milanówek Sp. z o.o.   Grodzisk Mazowiecki    praca stacjonarna
    specjalista (mid)  umowa o pracę  pełny etat
    4 dni
    Praca nad rozwojem i wdrażaniem nowych produktów; Rozwój bazy surowców stosowanych w produkcji zgodnie z trendami konsumenckimi; Przeprowadzanie kalkulacji bilansu masy, wartości odżywczych; Czynny udział w nadzorze technologicznym nad produkcją; Opracowywanie i wdrażanie nowych technologii...
  • Specjalista ds. Technologii Żywności

    Praca.pl   Grodzisk Mazowiecki    praca stacjonarna
    specjalista (mid)  umowa o pracę  pełny etat  aplikuj bez CV
    4 dni
    Zakres obowiązków: Tworzenie i wdrażanie nowych produktów z uwzględnieniem trendów rynkowych. Rozwijanie surowców używanych w produkcji. Analiza bilansu masy i wartości odżywczych produktów. Nadzorowanie procesów produkcyjnych. Projektowanie i wprowadzanie innowacji technologicznych oraz...
  • Technolog żywności / Mikrobiolog

    Bakoma Sp. z o.o.   Elżbietów    praca stacjonarna
    specjalista (mid)  umowa o pracę  pełny etat
    2 dni
    Zakres obowiązków: Przygotowanie próbek żywności i środowiskowych do analiz. Wykonywanie analiz mikrobiologicznych (ilościowych i jakościowych). Analiza i opracowanie wyników badań. Prowadzenie dokumentacji laboratorium. Obsługa specjalistycznych urządzeń mikrobiologicznych.
  • Specjalista ds. analiz technologicznych

    Sokołów S.A.   Sokołów Podlaski    praca stacjonarna   dziś wygasa
    specjalista (mid)  umowa o pracę  pełny etat
    5 dni
    Osoba zatrudniona na w/w stanowisku będzie odpowiedzialna za: Przygotowywanie raportów z realizacji planów produkcji Dywizji Wieprzowej i Wołowej; Przygotowywanie analiz rozliczenia technologicznego uzysków na uboju i rozbiorze Dywizji Wieprzowej i Wołowej; Przygotowywanie analiz...
  • Technolog żywności

    ManpowerGroup   Błędów    praca stacjonarna
    specjalista (mid)
    5 dni
    Do zadań na tym stanowisku należą: Nadzór nad procesem przetwarzania owoców; Wdrażanie nowoczesnych technologii i procedur; Pielęgnacja i kontrola jakości surowców oraz produktów gotowych; Współpraca z zespołem sprzedaży oraz zarządem firmy; Przestrzeganie standardów jakościowych i...
  • Mikrobiolog żywności

    Bakoma Sp. z o.o.   Elżbietów    praca stacjonarna
    specjalista (mid)  umowa o pracę  pełny etat
    4 dni
    ZAKRES OBOWIĄZKÓW: Przygotowanie próbek do analiz. Wykonywanie analiz mikrobiologicznych ilościowych i jakościowych żywności i prób środowiskowych. Opracowanie wyników badań. Prowadzenie dokumentacji Laboratorium Mikrobiologicznego. Obsługa urządzeń w pracowni mikrobiologicznej.
Zobacz więcej ofert pracy
Praca.pl Praca Mazowieckie Warszawa Technolog żywności Warszawa
Starszy Technolog / Starsza Technolożka Produktu (segment licencje)

Starszy Technolog / Starsza Technolożka Produktu (segment licencje)

Lotte Wedel Sp. z o.o.
Warszawa
specjalista mid / senior
pełny etat
umowa o pracę
praca stacjonarna
1077 dni temu
Starszy Technolog / Starsza Technolożka Produktu (segment licencje)
PRACUJ Z NAMI Z CZEKOLADOWĄ PRZYJEMNOŚCIĄ…
którą zagwarantują:
  • umowa o pracę
  • doskonała lokalizacja, zaledwie 5 minut od Dworca Wschodniego i metra Stadion Narodowy,
  • dofinansowanie do wakacji,
  • ubezpieczenie, prywatna opieka medyczna (rehabilitacje, szczepienia ochronne),
  • słodkie paczki na święta i Dzień Dziecka, bony na święta i konkursy dla pracowników,
  • zniżki na bilety Kolei Mazowieckich,
  • dofinansowanie do karty MultiSport i udogodnienia dla rowerzystów,
  • wolontariat pracowniczy, drużyny sportowe i CSR,
  • możliwość korzystania z kasy zapomogowo-pożyczkowej,
  • dofinansowanie do posiłków w naszej firmowej stołówce, świeże owoce i warzywa – podane na tacy:),
  • swobodny dostęp do produktów i nowości, zniżki w Firmowym Sklepiku Wedla oraz Pijalniach Czekolady E. Wedel,
  • możliwość zdobycia uprawnień do obsługi maszyn.
…i wiele więcej. Sprawdź TUTAJ!

 

POZNAJ WYJĄTKOWE SKŁADNIKI SWOJEJ PRZYSZŁEJ PRACY.
To będą Twoje zadania:
  • Rozwój nowych produktów i nowych technologii wytwarzania zgodnie z trendami konsumenckimi oraz komercyjną strategią Lotte Wedel in-house i we współpracy z firmami zewnętrznymi (głównie w segmencie produktów licencjonowanych).
  • Rozwój i wdrożenie do produkcji nowych wyrobów pod marką Wedel licencjobiorcy i  licencjodawców w fabryce lub u poddostawców, z wykorzystaniem nowych technologii produkcji lub uczestnicząc w rozwoju własnych innowacyjnych rozwiązań.
  • Poszukiwanie na rynku potencjalnych firm produkcyjnych do współpracy i świadczenia usługi licencji i podwykonawstwa oraz nawiązywanie z nimi kontaktów w obszarze technologiczno-technicznym.
  • Śledzenie trendów konsumenckich na rynku oraz wykorzystywanie ich przy rozwoju produktów.
  • Rozwój nowych technologii produkcji we współpracy z Łańcuchem Dostaw, udział w opiniowaniu ofert kupna linii produkcyjnych, wsparcie przy uruchomieniach nowych linii produkcyjnych.
  • Poszukiwanie innowacyjnych rozwiązań produktów w odpowiedzi na wymagania konsumenta. Współpraca z Działem Komercyjnym w przygotowaniu Briefu Produktowego i przełożeniu Insight’ów Konsumenckich na wymagania techniczne dla nowych produktów.
  • Współpraca z Lotte Japan R&D w zakresie NPD, identyfikowanie możliwości transferów nowych produktów lub technologii z Grupą Lotte.
  • Udział w procesie zatwierdzania i akceptacji nowych licencjobiorców i licencjodawców, udział w audytach jakościowych u dostawców.
  • Współudział w tworzeniu umów, określaniu kosztów prób, próbnych produkcji, definiowanie odpowiedzialności za prawa własności do receptur, specyfikacji itp. oraz akceptacja w zakresie tematów dotyczących technologii i receptur.
  • Współpraca z Działem Prawnym w temacie praw autorskich / własności intelektualnej.
OFERTA, KTÓREJ TRUDNO SIĘ OPRZEĆ…
Dołącz do nas, jeśli spełniasz te wymagania:
  • Wykształcenie wyższe magisterskie w zakresie Technologia Żywności, Żywienie Człowieka, Biochemia lub pokrewne.
  • 10 lat doświadczenia pracy w R&D w przemyśle słodyczy lub min. 14 lat doświadczenia pracy w R&D w przemyśle spożywczym.
  • Znajomość technologii przemysłu czekoladowego, cukierniczego i piekarniczo-ciastkowego oraz technologii surowców i opakowań.
  • Doświadczenie we współpracy w projektach z poddostawcami/licencjobiorcami przy wprowadzaniu produktów z co-brandingiem.
  • Dodatkowym atutem doświadczenie we współpracy z firmami produkującymi produkty dla firmy E. Wedel.
  • Rozumienie zależności NPD od strony komercyjnej – zorientowanie na potrzeby konsumenckie.
  • Udokumentowane przykłady wdrożeń NPD (rozwój i komercjalizacja).
  • Umiejętności techniczne – rozwój procesów produkcyjnych, uruchomień nowych technologii i nowych linii produkcyjnych.
  • Znajomość wymagań z obszaru R&D podstawowych systemów jakościowych obowiązujących w przemyśle spożywczym (HACCP,ISO, BRC,IFS)   oraz podstawowych narzędzi kontroli jakości  (kontrola masy netto, analiza sensoryczna, analiza jakości produktów).
  • Bardzo dobrą znajomość angielskiego.
  • Umiejętność obsługi pakietu MS Office.
  • Gotowość do częstych podróży służbowych około 50 % czasu pracy.
  • Doskonałe umiejętności prowadzenia i zarządzania projektami.
  • Inicjatywa w działaniu, orientacja na poszukiwanie możliwości i rozwiązań.
  • Umiejętność współpracy i motywowania osób na różnych szczeblach organizacji, przekonywania do swoich pomysłów.
  • Umiejętność budowania relacji z firmami zewnętrznymi.
  • Doskonałe umiejętności syntetyczne i analityczne – łączenie danych z zakresu technologii, jakości i produkcji.
Dbamy o dostępność i równe szanse na każdym etapie procesu rekrutacyjnego. Jeżeli masz jakiekolwiek dodatkowe potrzeby podczas procesu, poinformuj o tym w CV lub podczas rozmowy telefonicznej.
 

Poznaj

Lotte Wedel Sp. z o.o.

Wedel od 1851 roku dostarcza konsumentom przyjemność płynącą z intensywnego i głębokiego smaku czekolady i jest podziwiany za kunszt tworzenia produktów najwyższej jakości. W wedlowskim portfolio znajdują się m.in. takie słodycze jak Ptasie Mleczko®, Mieszanka Wedlowska, czekolady, ciastka, wafle, praliny, batony oraz Torcik Wedlowski. Misja Wedla: „Zmieniamy się nieustannie, by budzić radość w nas i w naszych klientach” odzwierciedla filozofię działania, która zakłada odpowiadanie na wyzwania współczesnego świata jako odpowiedzialny producent, pracodawca, sąsiad i partner. Przepisem na sukces Wedla są ludzie, których wyróżnia poczucie dumy z tworzenia polskiej marki słodyczy, wybieranych przez miliony ludzi. Nasz przepis to ludzie.

Podobne oferty

  • Technolog ds. Nowych Produktów Spożywczych

    ZPC Milanówek Sp. z o.o.   Grodzisk Mazowiecki    praca stacjonarna
    specjalista (mid)  umowa o pracę  pełny etat
    2 dni
    Wdrażanie nowych produktów i technologii w produkcji, z uwzględnieniem aktualnych trendów konsumenckich. Nadzór nad procesami produkcji, w tym kalkulacje bilansu masy i wartości odżywczych. Optymalizacja procesów produkcji oraz inicjowanie i implementacja zmian technologicznych. Utrzymywanie...
  • Technolog żywności

    ZPC Milanówek Sp. z o.o.   Grodzisk Mazowiecki    praca stacjonarna
    specjalista (mid)  umowa o pracę  pełny etat
    4 dni
    Praca nad rozwojem i wdrażaniem nowych produktów; Rozwój bazy surowców stosowanych w produkcji zgodnie z trendami konsumenckimi; Przeprowadzanie kalkulacji bilansu masy, wartości odżywczych; Czynny udział w nadzorze technologicznym nad produkcją; Opracowywanie i wdrażanie nowych technologii...
  • Specjalista ds. Technologii Żywności

    Praca.pl   Grodzisk Mazowiecki    praca stacjonarna
    specjalista (mid)  umowa o pracę  pełny etat  aplikuj bez CV
    4 dni
    Zakres obowiązków: Tworzenie i wdrażanie nowych produktów z uwzględnieniem trendów rynkowych. Rozwijanie surowców używanych w produkcji. Analiza bilansu masy i wartości odżywczych produktów. Nadzorowanie procesów produkcyjnych. Projektowanie i wprowadzanie innowacji technologicznych oraz...
  • Technolog żywności / Mikrobiolog

    Bakoma Sp. z o.o.   Elżbietów    praca stacjonarna
    specjalista (mid)  umowa o pracę  pełny etat
    2 dni
    Zakres obowiązków: Przygotowanie próbek żywności i środowiskowych do analiz. Wykonywanie analiz mikrobiologicznych (ilościowych i jakościowych). Analiza i opracowanie wyników badań. Prowadzenie dokumentacji laboratorium. Obsługa specjalistycznych urządzeń mikrobiologicznych.
  • Specjalista ds. analiz technologicznych

    Sokołów S.A.   Sokołów Podlaski    praca stacjonarna   dziś wygasa
    specjalista (mid)  umowa o pracę  pełny etat
    5 dni
    Osoba zatrudniona na w/w stanowisku będzie odpowiedzialna za: Przygotowywanie raportów z realizacji planów produkcji Dywizji Wieprzowej i Wołowej; Przygotowywanie analiz rozliczenia technologicznego uzysków na uboju i rozbiorze Dywizji Wieprzowej i Wołowej; Przygotowywanie analiz...
  • Technolog żywności

    ManpowerGroup   Błędów    praca stacjonarna
    specjalista (mid)
    5 dni
    Do zadań na tym stanowisku należą: Nadzór nad procesem przetwarzania owoców; Wdrażanie nowoczesnych technologii i procedur; Pielęgnacja i kontrola jakości surowców oraz produktów gotowych; Współpraca z zespołem sprzedaży oraz zarządem firmy; Przestrzeganie standardów jakościowych i...
  • Mikrobiolog żywności

    Bakoma Sp. z o.o.   Elżbietów    praca stacjonarna
    specjalista (mid)  umowa o pracę  pełny etat
    4 dni
    ZAKRES OBOWIĄZKÓW: Przygotowanie próbek do analiz. Wykonywanie analiz mikrobiologicznych ilościowych i jakościowych żywności i prób środowiskowych. Opracowanie wyników badań. Prowadzenie dokumentacji Laboratorium Mikrobiologicznego. Obsługa urządzeń w pracowni mikrobiologicznej.