Najnowsze oferty pracy

Zobacz więcej ofert pracy
Praca.pl Praca Mazowieckie Warszawa Dietetyk Warszawa
Starszy Referent / Młodszy Specjalista w Wydziale Promocji Usług i Prostego Języka w Departamencie Obsługi Klientów i Profilaktyki

Starszy Referent / Młodszy Specjalista w Wydziale Promocji Usług i Prostego Języka w Departamencie Obsługi Klientów i Profilaktyki

Centrala NFZ
Warszawa
specjalista junior / mid / senior
pełny etat
umowa o pracę
praca stacjonarna
673 dni temu

Starszy Referent / Młodszy Specjalista

w Wydziale Promocji Usług i Prostego Języka

w Departamencie Obsługi Klientów i Profilaktyki

 

Numer ogłoszenia: DOKiP/23/10

Miejsce pracy: Warszawa

 

1 etat / umowa o pracę

 

Termin składania ofert 26.01.2023 r.

Szczegóły oferty

 

GŁÓWNE ZADANIA:
  • obsługa merytoryczna i redakcyjna portalu Diety NFZ oraz portalu Akademia NFZ oraz pacjent.gov.pl, w szczególności:
  • pisanie materiałów o tematyce zdrowego odżywiania (artykuły, e-booki, broszury),
  • pisanie materiałów o tematyce profilaktycznej,
  • opracowywanie planów żywieniowych, w tym wyliczanie kaloryczności posiłków i dostosowanie do potrzeb żywieniowych użytkowników (m.in. dieta dla chorych na cukrzycę, nadciśnienie, celiakię),
  • publikowanie materiałów na portalu, obsługa CMS (system zarządzania treścią);
  • aktywne pozyskiwanie informacji od innych instytucji systemu zdrowia, Forum Organizacji Pacjentów, oddziałów wojewódzkich NFZ;
  • koordynacja współpracy wewnątrz NFZ oraz z firmami zewnętrznymi;
  • monitoring informacji w zakresie profilaktyki i promocji zdrowia;
  • obsługa korespondencji wpływającej do redakcji portali.
WYMAGANIA:

 

Wymagania konieczne:

  • Wykształcenie: wyższe – kierunek dietetyka
  • Lata pracy zawodowej: minimum 1 rok – w przypadku ubiegania się o stanowisko Młodszego Specjalisty

(Wykształcenie należy potwierdzić kopią dyplomu ukończenia uczelni wyższej; staż pracy należy potwierdzić świadectwami pracy/zaświadczeniem o zatrudnieniu/aktualnym wyciągiem z CEIDG.)

 

Wymagania dodatkowe:

  • doświadczenie w pisaniu i redagowaniu treści w obszarze dietetyki, promocji zdrowia, profilaktyki z zachowaniem poprawności językowej;
  • ogólna znajomość systemu ochrony zdrowia w Polsce;
  • umiejętność obsługi programów dietetycznych (układanie diet, wyliczanie kaloryczności);
  • dobra organizacja pracy;
  • umiejętność współpracy w zespole;
  • dobra znajomość języka angielskiego;
  • kreatywność i otwartość na zmiany;
  • znajomość Ustawy z dnia 4 kwietnia 2019 r. o dostępności cyfrowej stron internetowych i aplikacji mobilnych podmiotów publicznych (Dz.U. z 2019 r. poz. 848);
  • znajomość zasad prostego i poprawnego języka;
  • mile widziane doświadczenie w prowadzeniu stron internetowych;
  • doświadczenie w realizacji zadań z zakresu dietetyki w placówkach medycznych.

Wymagane dokumenty:

  • CV
  • podpisany kwestionariusz osobowy
  • kopie dokumentów potwierdzających wykształcenie
  • kopie dokumentów potwierdzających lata pracy zawodowej z tytułu umowy o pracę, umowy zlecenie lub prowadzenia działalności gospodarczej
  • kopie innych dokumentów zgodnie z wymaganiami stanowiskowymi
  • podpisane oświadczenia i zgody (zwracamy szczególną uwagę na poprawne wypełnienie dokumentów)

Jeżeli chcesz dowiedzieć się jak prawidłowo złożyć dokumenty lub szukasz dodatkowych informacji dotyczących procesu rekrutacji i technik naboru, skorzystaj z naszego poradnika. Znajdziesz tam również klauzulę informacyjną oraz wzory wymaganych zgód, które ułatwią Ci aplikowanie.


ZAPRASZAMY
W przypadku dodatkowych pytań, jesteśmy dla Ciebie dostępni pod adresem e-mail: rekrutacja@nfz.gov.pl.

Naszym pracownikom oferujemy:

  • Pracę w organizacji sprawnie zarządzanej, skoncentrowanej na realizacji celów
  • Pracę zgodnie z metydyką LEAN MANAGEMENT
  • Stabilne zatrudnienie na Umowę o Pracę
  • Profesjonalny system szkoleń
  • Opiekę mentora
  • Możliwości awansu zawodowego
  • Miłą atmosferę w pracy
  • Atrakcyjne wsparcie socjalne (ZFŚS)
  • Inicjatywy dbające o zdrowie

NASZE WARTOŚCI:

  • OTWARTOŚĆ NA PACJENTA
  • EFEKTYWNOŚĆ
  • INNOWACYJNOŚĆ
  • SATYSFAKCJA PRACOWNIKÓW