Firma Silliker Polska oddział globalnej firmy MerieuxNutriscience , jednego z największych światowych dostawców usług technicznych w swojej kategorii dla branży żywnościowej w związku z tworzeniem nowej komórki biznesowej poszukuje kandydatów na stanowisko:
Specjalista w obszarze bezpieczeństwa i jakości produktów żywnościowych
Miejsce pracy: Warszawa
Oczekiwania:
- biegła znajomość języka angielskiego
- wysoko rozwinięte umiejętności komunikacji
- wykształcenie wyższe w zakresie : technologia żywności , mikrobiologia techniczna, chemia spożywcza, higiena weterynaryjna
- udokumentowane doświadczenie w jednym z wymienionych obszarów ( audyt systemów bezpieczeństwa i jakości żywności, tworzenie dokumentacji systemowych lub analityka żywności )
- zamieszkanie w obrębie aglomeracji warszawskiej lub woj. Pomorsko-kujawskim.
Zakres obowiązków:
Wybranym kandydatom w zależności od ich indywidualnego dorobku i specjalizacji powierzone będą kluczowe procesy w obrębie jednego z obszarów:
Konsulting w obszarze systemów zarządzania jakością i bezpieczeństwem żywności
Konsulting w obszarze zagrożeń mikrobiologicznych w łańcuchu żywnościowym
Opis stanowiska:
- Realizacja, rozwój i nadzorowanie projektów w wybranym obszarze
- Merytoryczne wspieranie klientów
- Pełna gotowość do wyjazdów do klientów
- Aktywna komunikacja wewnątrz grupy
Wybranym osobom oferujemy:
- Intensywny program szkoleniowy i dostęp do zasobów wiedzy korporacyjnej
- Pracę w dynamicznie rosnącej organizacji ukierunkowanej na najwyższą jakość świadczonych usług
- Możliwość rozwoju
- Pakiet socjalny