ZAKŁADY MIĘSNE NOWAK Sp z o.o. Sp. K. powstały w 1991 roku. To jeden z najnowocześniejszych zakładów branży mięsnej w Polsce północnej. Jesteśmy wiodącym producentem wysokiej jakości wyrobów wędliniarskich. Za główny cel stawiamy sobie jakość naszych produktów oraz innowacyjne rozwiązania technologiczne.
W związku z dynamicznym rozwojem firmy poszukujemy osoby na stanowisko:
Specjalista w Dziale Kontroli Jakości
Miejsce pracy: Jankowo Gdańskie koło Gdańska
Opis stanowiska:
- wdrażanie, utrzymanie i rozwój systemu jakości i bezpieczeństwa żywności w zakładzie (HACCP, IFS, BRC),
- nadzór nad dokumentacją systemu jakości i bezpieczeństwa żywności (przygotowywanie, aktualizacja, weryfikacja dokumentów, archiwizacja),
- nadzór procesów produkcyjnych w tym produkty stałowagowe,
- przygotowywanie kart produktów,
- przygotowywanie identyfikacji procesu produkcji/ znajomość znakowania,
- ocena reklamowanych towarów i bieżące sporządzanie protokołów reklamacyjnych,
- uczestnictwo w audytach,
- szkolenie pracowników w zakresie obowiązujących norm i standardów jakościowych,
- monitorowanie i ocena dostawców,
- współpraca z zewnętrznymi dostawcami usług,
aktywne uczestnictwo we wszystkich niezbędnych audytach Systemu Jakości, produktów oraz procesów w firmie.
Wymagania:
- wykształcenie wyższe - technologia żywności, towaroznawstwo lub zarządzanie jakością,
- minimum 1 rok doświadczenia w pracy na takim samym lub podobnym stanowisku,
- gotowość do pracy w systemie zmianowym,
- znajomość języka angielskiego minimum w stopniu dobrym,
- znajomość aktualnych wersji standardów IFS i BRC oraz krajowego i unijnego prawa żywnościowego,
- skuteczność w działaniu oraz wytrwałość w dążeniu do wyznaczonych celów,
- komunikatywność, umiejętność pracy w zespole.
Oferujemy:
- stabilną pracę w firmie o ugruntowanej pozycji na rynku,
- atrakcyjne wynagrodzenie adekwatne do posiadanego doświadczenia i umiejętności,
- możliwość podnoszenia kwalifikacji,
- pakiet świadczeń pozapłacowych,
- udział w szkoleniach, targach.