- masz wykształcenie wyższe technologia żywności lub żywienie człowieka,
- znasz systemy jakościowe HACCP/GMP/GHP,
- posiadasz doświadczenie w branży spożywczej - np. mięsnej lub na stanowisku audytora,
- masz doświadczenie w prowadzeniu szkoleń,
- dobrze komunikujesz się w języku angielskim,
- posiadasz prawo jazdy Kat. B,
- dobrze znasz pakiet MS Office, lubisz pracować w Excelu,
- jesteś dokładny, sumienny i zaangażowany,
- posiadasz książeczkę do celów sanitarno - epidemiologicznych,
- jesteś osobą kontaktową.
- na bieżąco współpracujesz z innymi działami, sklepami, laboratoriami,
- analizujesz pisma z inspekcji, odpowiadasz na nie.
- prowadzisz zestawienia, podsumowania wyników badań, audytów,
- wizytujesz, audytujesz sklepy.
- pracę w miejscu, gdzie cenimy zaangażowanie, inicjatywę,
- ścieżkę kariery, którą możesz samodzielnie kształtować,
- wsparcie, jakiego potrzebujesz: prywatną opiekę medyczną (pakiet badań i konsultacji, finansowany przez pracodawcę), ubezpieczenia na życie, wyprawki dla dzieci, bony świąteczne, kartę MultiSport, świadczenia socjalne.
Poznaj
Carrefour Polska Sp. z o.o.
Carrefour to lider wielkiej dystrybucji, który od ponad 50 lat wyznacza standardy na światowych rynkach handlu. Swoje sklepy: hipermarkety, supermarkety, sklepy dyskontowe i sklepy osiedlowe rozwija w ponad 30 krajach Europy, Azji i Ameryki Południowej.
Carrefour rozpoczął swoją działalność w 1959 roku. Nazwa firmy wzięła się od lokalizacji pierwszego sklepu - Carrefour (fr. "skrzyżowanie") znajdował się na skrzyżowaniu pięciu ulic. Obecnie to największy koncern handlowy w Europie, zatrudniający prawie 365 000 pracowników. W Polsce Carrefour otworzony został w 1997 roku w Łodzi. Dzisiaj istnieją trzy formaty handlowe reprezentowane przez firmę - hipermarkety, supermarkety oraz sklepy osiedlowe Express.