Specjalista ds. Technologii Żywności

Praca.pl
Grodzisk Mazowiecki
specjalista (mid)
pełny etat
umowa o pracę
praca stacjonarna
6 godz. temu

Portal Praca.pl to jeden z największych portali pracy w Polsce. Działamy jako agencja zatrudnienia, numer certyfikatu 29884.

Specjalista ds. Technologii Żywności
Miejsce pracy: Grodzisk Mazowiecki
Zakres obowiązków:
  • Tworzenie i wdrażanie nowych produktów z uwzględnieniem trendów rynkowych.
  • Rozwijanie surowców używanych w produkcji.
  • Analiza bilansu masy i wartości odżywczych produktów.
  • Nadzorowanie procesów produkcyjnych.
  • Projektowanie i wprowadzanie innowacji technologicznych oraz doskonalenie istniejących rozwiązań.
  • Prowadzenie badań i prób technologicznych.
  • Optymalizacja procesów produkcyjnych i inicjowanie zmian.
  • Zarządzanie dokumentacją technologiczną i specyfikacjami produktów.
Wymagania:
  • Znajomość języka angielskiego na poziomie minimum B2.
  • Wykształcenie wyższe w dziedzinie technologii żywności lub pokrewne.
  • Doświadczenie na podobnym stanowisku, preferowane w branży cukierniczej lub piekarniczej.
  • Znajomość procesów w produkcji spożywczej i prawa żywnościowego.
  • Samodzielność, dobra organizacja pracy, umiejętność podejmowania decyzji.
Oferujemy:
  • Umowę o pracę w stabilnej firmie.
  • Atrakcyjne wynagrodzenie.
  • Pełny etat, godziny pracy 8–16 od poniedziałku do piątku.
  • Dobrą atmosferę pracy i dynamiczny zespół.
  • Możliwość rozwoju zawodowego.
  • Pakiet benefitów (opieka medyczna, zniżki firmowe, parking, dofinansowanie sportu, szkolenia).
Osoby zainteresowane prosimy o przesyłanie aplikacji za pomocą przycisku aplikowania.
Prosimy o dopisanie klauzuli: Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych dla potrzeb niezbędnych w procesie rekrutacji.
Aplikuj teraz
 

Poznaj

Praca.pl

Portal Praca.pl to jeden z największych portali pracy w Polsce. Działamy jako agencja zatrudnienia, numer certyfikatu 29884.

Podobne oferty

  • Technolog żywności

    ZPC Milanówek Sp. z o.o.   Grodzisk Mazowiecki    praca stacjonarna
    specjalista (mid)  umowa o pracę  pełny etat
    6 godz.
    Praca nad rozwojem i wdrażaniem nowych produktów; Rozwój bazy surowców stosowanych w produkcji zgodnie z trendami konsumenckimi; Przeprowadzanie kalkulacji bilansu masy, wartości odżywczych; Czynny udział w nadzorze technologicznym nad produkcją; Opracowywanie i wdrażanie nowych technologii...
  • Technolog żywności

    ManpowerGroup   Błędów    praca stacjonarna
    specjalista (mid)
    1 dni
    Do zadań na tym stanowisku należą: Nadzór nad procesem przetwarzania owoców; Wdrażanie nowoczesnych technologii i procedur; Pielęgnacja i kontrola jakości surowców oraz produktów gotowych; Współpraca z zespołem sprzedaży oraz zarządem firmy; Przestrzeganie standardów jakościowych i...
  • Specjalista ds. analiz technologicznych

    Sokołów S.A.   Sokołów Podlaski    praca stacjonarna
    specjalista (mid)  umowa o pracę  pełny etat
    2 dni
    Osoba zatrudniona na w/w stanowisku będzie odpowiedzialna za: Przygotowywanie raportów z realizacji planów produkcji Dywizji Wieprzowej i Wołowej; Przygotowywanie analiz rozliczenia technologicznego uzysków na uboju i rozbiorze Dywizji Wieprzowej i Wołowej; Przygotowywanie analiz...
  • Technolog Żywności

    ER Group   mazowieckie  
    relokacja do: Oferta pojawiła się w wynikach wyszukiwania ponieważ pracodawca zapewnia pomoc w relokacji do miejsca pracy. Jeśli nie chcesz widzieć ofert z relokacją, zaznacz w filtrach tryb pracy jaki Cię interesuje. Janów Podlaski
    specjalista (mid)  umowa o pracę / kontrakt B2B  pełny etat   10 000 - 15 000 zł / mies. (w zal. od umowy)  rekrutacja online
    4 dni
    Przyszły zakres obowiązków: Kompleksowa odpowiedzialność za procesy związane z tworzeniem receptur i technologii wytwarzania nowych produktów zgodnie z obowiązującymi procedurami; Opracowywanie receptur dla nowych produktów; Doskonalenie istniejących receptur i procesów produkcyjnych w...
  • Mikrobiolog żywności

    Bakoma Sp. z o.o.   Elżbietów    praca stacjonarna
    specjalista (mid)  umowa o pracę  pełny etat
    9 godz.
    ZAKRES OBOWIĄZKÓW: Przygotowanie próbek do analiz. Wykonywanie analiz mikrobiologicznych ilościowych i jakościowych żywności i prób środowiskowych. Opracowanie wyników badań. Prowadzenie dokumentacji Laboratorium Mikrobiologicznego. Obsługa urządzeń w pracowni mikrobiologicznej.
  • Technolog Cukiernictwa / Kierownik

    SERVICE JOBS sp. z o.o.   Gdynia    praca stacjonarna
    specjalista (mid) / kierownik/koordynator  kontrakt B2B  pełny etat   20 000 zł netto (+VAT)/mies.  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    4 dni
    Obowiązki: Opracowywanie i wdrażanie grafików pracy cukierników i uczniów; Rekrutacja i szkolenie pracowników; Kontrola jakości wyrobów; Audyt cukierni oraz rozwój technologii i parku maszynowego; Doradztwo w zakresie rozwoju cukierni i analizy rynku; Organizacja i optymalizacja procesów...