Najnowsze oferty pracy

  • Technolog Żywności

    ER Group   wielkopolskie  
    relokacja do: Oferta pojawiła się w wynikach wyszukiwania ponieważ pracodawca zapewnia pomoc w relokacji do miejsca pracy. Jeśli nie chcesz widzieć ofert z relokacją, zaznacz w filtrach tryb pracy jaki Cię interesuje. Janów Podlaski
    specjalista (mid)  umowa o pracę / kontrakt B2B  pełny etat   10 000 - 15 000 zł / mies. (w zal. od umowy)  rekrutacja online
    6 godz.
    Przyszły zakres obowiązków: Kompleksowa odpowiedzialność za procesy związane z tworzeniem receptur i technologii wytwarzania nowych produktów zgodnie z obowiązującymi procedurami; Opracowywanie receptur dla nowych produktów; Doskonalenie istniejących receptur i procesów produkcyjnych w...
  • Specjalista ds. analiz technologicznych

    Sokołów S.A.   Sokołów Podlaski    praca stacjonarna
    specjalista (mid)  umowa o pracę  pełny etat
    12 godz.
    Osoba zatrudniona na w/w stanowisku będzie odpowiedzialna za: Przygotowywanie raportów z realizacji planów produkcji Dywizji Wieprzowej i Wołowej; Przygotowywanie analiz rozliczenia technologicznego uzysków na uboju i rozbiorze Dywizji Wieprzowej i Wołowej; Przygotowywanie analiz...
  • Technolog żywności / Mikrobiolog

    Bakoma Sp. z o.o.   Elżbietów    praca stacjonarna
    specjalista (mid)  umowa o pracę  pełny etat
    1 dni
    Zakres obowiązków: Przygotowanie próbek żywności i środowiskowych do analiz. Wykonywanie analiz mikrobiologicznych (ilościowych i jakościowych). Analiza i opracowanie wyników badań. Prowadzenie dokumentacji laboratorium. Obsługa specjalistycznych urządzeń mikrobiologicznych.
  • Technolog ds. Nowych Produktów Spożywczych

    ZPC Milanówek Sp. z o.o.   Grodzisk Mazowiecki    praca stacjonarna
    specjalista (mid)  umowa o pracę  pełny etat
    1 dni
    Wdrażanie nowych produktów i technologii w produkcji, z uwzględnieniem aktualnych trendów konsumenckich. Nadzór nad procesami produkcji, w tym kalkulacje bilansu masy i wartości odżywczych. Optymalizacja procesów produkcji oraz inicjowanie i implementacja zmian technologicznych. Utrzymywanie...
  • Technolog żywności

    ZPC Milanówek Sp. z o.o.   Grodzisk Mazowiecki    praca stacjonarna
    specjalista (mid)  umowa o pracę  pełny etat
    3 dni
    Praca nad rozwojem i wdrażaniem nowych produktów; Rozwój bazy surowców stosowanych w produkcji zgodnie z trendami konsumenckimi; Przeprowadzanie kalkulacji bilansu masy, wartości odżywczych; Czynny udział w nadzorze technologicznym nad produkcją; Opracowywanie i wdrażanie nowych technologii...
  • Specjalista ds. Technologii Żywności

    Praca.pl   Grodzisk Mazowiecki    praca stacjonarna
    specjalista (mid)  umowa o pracę  pełny etat  aplikuj bez CV
    3 dni
    Zakres obowiązków: Tworzenie i wdrażanie nowych produktów z uwzględnieniem trendów rynkowych. Rozwijanie surowców używanych w produkcji. Analiza bilansu masy i wartości odżywczych produktów. Nadzorowanie procesów produkcyjnych. Projektowanie i wprowadzanie innowacji technologicznych oraz...
  • Technolog żywności

    ManpowerGroup   Błędów    praca stacjonarna
    specjalista (mid)
    4 dni
    Do zadań na tym stanowisku należą: Nadzór nad procesem przetwarzania owoców; Wdrażanie nowoczesnych technologii i procedur; Pielęgnacja i kontrola jakości surowców oraz produktów gotowych; Współpraca z zespołem sprzedaży oraz zarządem firmy; Przestrzeganie standardów jakościowych i...
  • Mikrobiolog żywności

    Bakoma Sp. z o.o.   Elżbietów    praca stacjonarna
    specjalista (mid)  umowa o pracę  pełny etat
    3 dni
    ZAKRES OBOWIĄZKÓW: Przygotowanie próbek do analiz. Wykonywanie analiz mikrobiologicznych ilościowych i jakościowych żywności i prób środowiskowych. Opracowanie wyników badań. Prowadzenie dokumentacji Laboratorium Mikrobiologicznego. Obsługa urządzeń w pracowni mikrobiologicznej.
  • Technolog Cukiernictwa / Kierownik

    SERVICE JOBS sp. z o.o.   Gdynia    praca stacjonarna   za 2 dni wygasa
    specjalista (mid) / kierownik/koordynator  kontrakt B2B  pełny etat   20 000 zł netto (+VAT)/mies.  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    7 dni
    Obowiązki: Opracowywanie i wdrażanie grafików pracy cukierników i uczniów; Rekrutacja i szkolenie pracowników; Kontrola jakości wyrobów; Audyt cukierni oraz rozwój technologii i parku maszynowego; Doradztwo w zakresie rozwoju cukierni i analizy rynku; Organizacja i optymalizacja procesów...
Zobacz więcej ofert pracy

Specjalista ds. rozwoju produktu

Zakłady Drobiarskie KOZIEGŁOWY Sp. z o. o.
Koziegłowy (pow. poznański, gm. Czerwonak), k. Poznania, ul. Piaskowa 3
specjalista (mid)
pełny etat
umowa o pracę
praca stacjonarna
328 dni temu
Zakłady Drobiarskie „Koziegłowy" sp. z o.o.
Ul. Piaskowa 3
62-028 Koziegłowy k/Poznania
 
Zatrudnią na stanowisko:
Specjalista ds. rozwoju produktu
Miejsce pracy: Koziegłowy (pow. poznański, gm. Czerwonak), k. Poznania, ul. Piaskowa 3
Zakres obowiązków:
  • opracowywanie innowacyjnych rozwiązań dla nowych produktów
  • wspieranie wdrażania nowych produktów
  • rozwój istniejących produktów i procesów, zgodnie ze strategicznymi planami produkcji i sprzedaży
  • kontrola przebiegu procesów produkcyjno-technologicznych
  • aktualizacja i tworzenie niezbędnej dokumentacji technologicznej
  • przeprowadzanie prób technologicznych
  • tworzenie projektów etykiet produktowych
  • kontakt i współpraca z odbiorcami i dostawcami dodatków w zakresie technologii
Wymagania:
  • znajomość prawa żywnościowego
  • wiedza w zakresie materiałów pakujących
  • wykształcenie wyższe z obszaru technologii żywności/żywienia lub biotechnologii
  • mile widziane doświadczenie w tworzeniu i prowadzeniu projektów z obszaru R&D
  • umiejętność pracy w zespole oraz umiejętność skutecznej organizacji pracy własnej
  • umiejętność przygotowywania wycen produkcji, przygotowywania specyfikacji technicznych i jakościowych
Oferujemy:
  • zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę
  • możliwość zdobycia doświadczenia zawodowego w firmie produkcyjnej z parkiem technologicznym na miarę XXI wieku
  • możliwość realizacji własnych pomysłów, otwartość i różnorodność wśród współpracowników
  • możliwość podnoszenia kwalifikacji i rozwoju zawodowego
  • wynagrodzenie adekwatne do posiadanego doświadczenia
  • narzędzia niezbędne do pracy

Niniejszym Zakłady Drobiarskie „Koziegłowy” sp. z o.o. z siedzibą w Koziegłowach przy ul. Piaskowej 3 informują, że są administratorem danych osobowych kandydatów do pracy w rozumieniu przepisów o ochronie danych osobowych.

Z administratorem można się skontaktować:
- pisemnie, kierując korespondencję pod adresem: Zakłady Drobiarskie „Koziegłowy” Sp. z o.o., ul. Piaskowa 3, 62-028 Koziegłowy,
- telefonicznie, pod numerem: 61 811 16 42,
- e-mailowo, pod adresem: sekretariat@zd-kozieglowy.pl

Dane osobowe kandydatów do pracy są przetwarzane na podstawie zgody danego kandydata, która może zostać wycofana w każdym momencie.

Dane osobowe kandydatów do pracy są przetwarzane w celu przeprowadzenia rekrutacji.

Dane osobowe kandydatów do pracy są udostępniane wyłącznie podmiotom upoważnionym na podstawie przepisów prawa, upoważnionym pracownikom lub osobom upoważnionym na podstawie umowy powierzenia danych. Dane kandydatów nie są przekazywane żadnym odbiorcom.

Dane kandydatów do pracy przetwarzane są przez okres niezbędny do realizacji procesu rekrutacji aktualnej i przyszłej.

Przysługuje Państwu prawo dostępu do treści swoich danych i ich poprawiania, żądania sprostowania, usunięcia lub ograniczenia oraz wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania zgodnie z obowiązującymi przepisami. Mają Państwo prawo wnieść skargę do organu nadzorczego, którym jest Prezes Urzędu Ochrony Danych Osobowych, jeżeli uznają Państwo, że przetwarzanie danych narusza przepisy prawa.

Niepodanie danych uniemożliwia udział w rekrutacji. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania danych do czasu wycofania zgody.

Dana osobowe kandydata do pracy pozyskujemy z dokumentów przez niego złożonych wraz z aplikacją o pracę.
Administrator nie korzysta z automatycznego podejmowania decyzji, w tym profilowania.

W swojej aplikacji o pracę proszę o zawarcie zgody na przetwarzanie przez Zakłady Drobiarskie „Koziegłowy” sp. z o.o. z siedzibą w Koziegłowach Pana/Pani danych osobowych zawartych w złożonych dokumentach rekrutacyjnych w celu przeprowadzenia rekrutacji na stanowisko określone w ogłoszeniu.
 

Podobne oferty

  • Technolog Żywności

    ER Group   wielkopolskie  
    relokacja do: Oferta pojawiła się w wynikach wyszukiwania ponieważ pracodawca zapewnia pomoc w relokacji do miejsca pracy. Jeśli nie chcesz widzieć ofert z relokacją, zaznacz w filtrach tryb pracy jaki Cię interesuje. Janów Podlaski
    specjalista (mid)  umowa o pracę / kontrakt B2B  pełny etat   10 000 - 15 000 zł / mies. (w zal. od umowy)  rekrutacja online
    6 godz.
    Przyszły zakres obowiązków: Kompleksowa odpowiedzialność za procesy związane z tworzeniem receptur i technologii wytwarzania nowych produktów zgodnie z obowiązującymi procedurami; Opracowywanie receptur dla nowych produktów; Doskonalenie istniejących receptur i procesów produkcyjnych w...
  • Specjalista ds. analiz technologicznych

    Sokołów S.A.   Sokołów Podlaski    praca stacjonarna
    specjalista (mid)  umowa o pracę  pełny etat
    12 godz.
    Osoba zatrudniona na w/w stanowisku będzie odpowiedzialna za: Przygotowywanie raportów z realizacji planów produkcji Dywizji Wieprzowej i Wołowej; Przygotowywanie analiz rozliczenia technologicznego uzysków na uboju i rozbiorze Dywizji Wieprzowej i Wołowej; Przygotowywanie analiz...
  • Technolog żywności / Mikrobiolog

    Bakoma Sp. z o.o.   Elżbietów    praca stacjonarna
    specjalista (mid)  umowa o pracę  pełny etat
    1 dni
    Zakres obowiązków: Przygotowanie próbek żywności i środowiskowych do analiz. Wykonywanie analiz mikrobiologicznych (ilościowych i jakościowych). Analiza i opracowanie wyników badań. Prowadzenie dokumentacji laboratorium. Obsługa specjalistycznych urządzeń mikrobiologicznych.
  • Technolog ds. Nowych Produktów Spożywczych

    ZPC Milanówek Sp. z o.o.   Grodzisk Mazowiecki    praca stacjonarna
    specjalista (mid)  umowa o pracę  pełny etat
    1 dni
    Wdrażanie nowych produktów i technologii w produkcji, z uwzględnieniem aktualnych trendów konsumenckich. Nadzór nad procesami produkcji, w tym kalkulacje bilansu masy i wartości odżywczych. Optymalizacja procesów produkcji oraz inicjowanie i implementacja zmian technologicznych. Utrzymywanie...
  • Technolog żywności

    ZPC Milanówek Sp. z o.o.   Grodzisk Mazowiecki    praca stacjonarna
    specjalista (mid)  umowa o pracę  pełny etat
    3 dni
    Praca nad rozwojem i wdrażaniem nowych produktów; Rozwój bazy surowców stosowanych w produkcji zgodnie z trendami konsumenckimi; Przeprowadzanie kalkulacji bilansu masy, wartości odżywczych; Czynny udział w nadzorze technologicznym nad produkcją; Opracowywanie i wdrażanie nowych technologii...
  • Specjalista ds. Technologii Żywności

    Praca.pl   Grodzisk Mazowiecki    praca stacjonarna
    specjalista (mid)  umowa o pracę  pełny etat  aplikuj bez CV
    3 dni
    Zakres obowiązków: Tworzenie i wdrażanie nowych produktów z uwzględnieniem trendów rynkowych. Rozwijanie surowców używanych w produkcji. Analiza bilansu masy i wartości odżywczych produktów. Nadzorowanie procesów produkcyjnych. Projektowanie i wprowadzanie innowacji technologicznych oraz...
  • Technolog żywności

    ManpowerGroup   Błędów    praca stacjonarna
    specjalista (mid)
    4 dni
    Do zadań na tym stanowisku należą: Nadzór nad procesem przetwarzania owoców; Wdrażanie nowoczesnych technologii i procedur; Pielęgnacja i kontrola jakości surowców oraz produktów gotowych; Współpraca z zespołem sprzedaży oraz zarządem firmy; Przestrzeganie standardów jakościowych i...
  • Mikrobiolog żywności

    Bakoma Sp. z o.o.   Elżbietów    praca stacjonarna
    specjalista (mid)  umowa o pracę  pełny etat
    3 dni
    ZAKRES OBOWIĄZKÓW: Przygotowanie próbek do analiz. Wykonywanie analiz mikrobiologicznych ilościowych i jakościowych żywności i prób środowiskowych. Opracowanie wyników badań. Prowadzenie dokumentacji Laboratorium Mikrobiologicznego. Obsługa urządzeń w pracowni mikrobiologicznej.
  • Technolog Cukiernictwa / Kierownik

    SERVICE JOBS sp. z o.o.   Gdynia    praca stacjonarna   za 2 dni wygasa
    specjalista (mid) / kierownik/koordynator  kontrakt B2B  pełny etat   20 000 zł netto (+VAT)/mies.  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    7 dni
    Obowiązki: Opracowywanie i wdrażanie grafików pracy cukierników i uczniów; Rekrutacja i szkolenie pracowników; Kontrola jakości wyrobów; Audyt cukierni oraz rozwój technologii i parku maszynowego; Doradztwo w zakresie rozwoju cukierni i analizy rynku; Organizacja i optymalizacja procesów...