Najnowsze oferty pracy

  • Technolog ds. Nowych Produktów Spożywczych

    ZPC Milanówek Sp. z o.o.   Grodzisk Mazowiecki    praca stacjonarna
    specjalista (mid)  umowa o pracę  pełny etat
    3 dni
    Wdrażanie nowych produktów i technologii w produkcji, z uwzględnieniem aktualnych trendów konsumenckich. Nadzór nad procesami produkcji, w tym kalkulacje bilansu masy i wartości odżywczych. Optymalizacja procesów produkcji oraz inicjowanie i implementacja zmian technologicznych. Utrzymywanie...
  • Technolog żywności

    ZPC Milanówek Sp. z o.o.   Grodzisk Mazowiecki    praca stacjonarna
    specjalista (mid)  umowa o pracę  pełny etat
    5 dni
    Praca nad rozwojem i wdrażaniem nowych produktów; Rozwój bazy surowców stosowanych w produkcji zgodnie z trendami konsumenckimi; Przeprowadzanie kalkulacji bilansu masy, wartości odżywczych; Czynny udział w nadzorze technologicznym nad produkcją; Opracowywanie i wdrażanie nowych technologii...
  • Specjalista ds. Technologii Żywności

    Praca.pl   Grodzisk Mazowiecki    praca stacjonarna
    specjalista (mid)  umowa o pracę  pełny etat  aplikuj bez CV
    5 dni
    Zakres obowiązków: Tworzenie i wdrażanie nowych produktów z uwzględnieniem trendów rynkowych. Rozwijanie surowców używanych w produkcji. Analiza bilansu masy i wartości odżywczych produktów. Nadzorowanie procesów produkcyjnych. Projektowanie i wprowadzanie innowacji technologicznych oraz...
  • Technolog żywności / Mikrobiolog

    Bakoma Sp. z o.o.   Elżbietów    praca stacjonarna
    specjalista (mid)  umowa o pracę  pełny etat
    3 dni
    Zakres obowiązków: Przygotowanie próbek żywności i środowiskowych do analiz. Wykonywanie analiz mikrobiologicznych (ilościowych i jakościowych). Analiza i opracowanie wyników badań. Prowadzenie dokumentacji laboratorium. Obsługa specjalistycznych urządzeń mikrobiologicznych.
  • Technolog żywności

    ManpowerGroup   Błędów    praca stacjonarna
    specjalista (mid)
    6 dni
    Do zadań na tym stanowisku należą: Nadzór nad procesem przetwarzania owoców; Wdrażanie nowoczesnych technologii i procedur; Pielęgnacja i kontrola jakości surowców oraz produktów gotowych; Współpraca z zespołem sprzedaży oraz zarządem firmy; Przestrzeganie standardów jakościowych i...
  • Mikrobiolog żywności

    Bakoma Sp. z o.o.   Elżbietów    praca stacjonarna
    specjalista (mid)  umowa o pracę  pełny etat
    20 godz.
    ZAKRES OBOWIĄZKÓW: Przygotowanie próbek do analiz. Wykonywanie analiz mikrobiologicznych ilościowych i jakościowych żywności i prób środowiskowych. Opracowanie wyników badań. Prowadzenie dokumentacji Laboratorium Mikrobiologicznego. Obsługa urządzeń w pracowni mikrobiologicznej.
Zobacz więcej ofert pracy
Praca.pl Praca Mazowieckie Piaseczno Technolog żywności Piaseczno
Specjalista ds. Rozwoju Opakowań Marki Własnej

Specjalista ds. Rozwoju Opakowań Marki Własnej

Auchan Polska Sp. z o.o.
Piaseczno, ul. Puławska 46
specjalista (mid)
praca stacjonarna
474 dni temu
Obecnie poszukujemy kandydatów i kandydatek na stanowisko: 
Specjalista ds. Rozwoju Opakowań Marki Własnej
Miejsce pracy: Piaseczno, ul. Puławska 46
TWOJA PRACA BĘDZIE POLEGAŁA NA:
  • Opracowaniu procesów wprowadzania opakowań Marki Własnej Auchan na rynek oraz kontroli procesu recyclingu,
  • Wdrażaniu rozwiązań z uwzględnieniem środowiskowych aspektów projektowania opakowań i polityką zrównoważonego rozwoju Auchan,
  • Zarządzaniu procesem przetwarzania dokumentacji dotyczącej opakowań (opracowania dokumentacji technicznej i jej archiwizacja),
  • Współpracy z dostawcami w zakresie pozyskiwania dokumentacji materiałowej opakowań,
  • Współpracy z firmami i organizacjami zewnętrznymi np. producenci opakowań organizacje odzysku, Polski Pakt Plastikowy itp.
  • Koordynacji zadań z działem zrównoważonego rozwoju (na poziomie krajowym oraz międzynarodowym),
  • Zapewnieniu wsparcia w zakresie technologii opakowań dla Kupców Marki Własnej,
  • Współpracy z działem handlowym, jakości, opakowań oraz zrównoważonego rozwoju.
CZEGO POTRZEBUJESZ, ABY TO REALIZOWAĆ:
  • Doświadczenia na podobnym stanowisku w zakresie technologii opakowań,
  • Wykształcenia wyższego (preferowanie: Technologia Żywności i Żywienia Człowieka, Towaroznawstwo, Zarządzanie i Inżynieria Produkcji),
  • Znajomości rynku opakowań spożywczych i technologii produkcji i recyklingu opakowań,
  • Umiejętności zarządzania projektami,
  • Orientacji na poszukiwanie rozwiązań, planowanie działań i ich wdrażanie,
  • Samodzielności i inicjatywy w działaniu,
  • Komunikatywnej znajomości języka angielskiego (B2).
TO OFERUJEMY:
  • Pracę w ambitnym zespole, pełnym pasji i pozytywnej atmosfery,
  • Możliwość pogłębienia wiedzy, zdobycia cennego doświadczenia,
  • Uczestnictwo w wielu ciekawych projektach, 
  • 7% rabatu na zakupy w Auchan i 10% na marki własne na kartę Skarbonka,
  • Pakiet opieki medycznej wraz z opieką stomatologiczną (Allianz),
  • Grupowe ubezpieczenie na życie (Allianz),
  • Szeroki pakiet Zakładowego Funduszu Świadczeń Socjalnych) ZFŚS (karty przedpłacone, karnety sportowe (Multisport), możliwość dofinansowania do wypoczynku i posiłków, pożyczki pracownicze na preferencyjnych warunkach), 
  • Akcjonariat pracowniczy, świadczenia stażowe i jubileuszowe,
  • Program poleceń pracowniczych - polecając znajomego do pracy w Auchan możesz otrzymać 1400 PLN brutto,
  • Rozwój kompetencji miękkich oraz zawodowych (szkolenia stacjonarne, online, webinary, zdalny dostęp do platformy e-learningowej),
  • Pracę w organizacji działającej zgodnie z zasadami odpowiedzialnego biznesu (CSR).
Obecnie poszukujemy kandydatów i kandydatek na stanowisko: 
Specjalista ds. Rozwoju Opakowań Marki Własnej
Miejsce pracy: Piaseczno, ul. Puławska 46
BENEFITY
Auchan Retail Polska to międzynarodowa firma handlowa, która istnieje w Polsce od 1996 roku. Po 23 latach działalności Auchan to firma multi-formatowa prowadząca działalność w 3 formatach – hipermarketach, supermarketach i handlu elektronicznym. Auchan promuje to co dobre, zdrowe i lokalne oraz angażuje się w wymyślanie na nowo doświadczeń zakupowych klienta, dając im możliwość zakupów fizycznych oraz online.
 

Podobne oferty

  • Technolog ds. Nowych Produktów Spożywczych

    ZPC Milanówek Sp. z o.o.   Grodzisk Mazowiecki    praca stacjonarna
    specjalista (mid)  umowa o pracę  pełny etat
    3 dni
    Wdrażanie nowych produktów i technologii w produkcji, z uwzględnieniem aktualnych trendów konsumenckich. Nadzór nad procesami produkcji, w tym kalkulacje bilansu masy i wartości odżywczych. Optymalizacja procesów produkcji oraz inicjowanie i implementacja zmian technologicznych. Utrzymywanie...
  • Technolog żywności

    ZPC Milanówek Sp. z o.o.   Grodzisk Mazowiecki    praca stacjonarna
    specjalista (mid)  umowa o pracę  pełny etat
    5 dni
    Praca nad rozwojem i wdrażaniem nowych produktów; Rozwój bazy surowców stosowanych w produkcji zgodnie z trendami konsumenckimi; Przeprowadzanie kalkulacji bilansu masy, wartości odżywczych; Czynny udział w nadzorze technologicznym nad produkcją; Opracowywanie i wdrażanie nowych technologii...
  • Specjalista ds. Technologii Żywności

    Praca.pl   Grodzisk Mazowiecki    praca stacjonarna
    specjalista (mid)  umowa o pracę  pełny etat  aplikuj bez CV
    5 dni
    Zakres obowiązków: Tworzenie i wdrażanie nowych produktów z uwzględnieniem trendów rynkowych. Rozwijanie surowców używanych w produkcji. Analiza bilansu masy i wartości odżywczych produktów. Nadzorowanie procesów produkcyjnych. Projektowanie i wprowadzanie innowacji technologicznych oraz...
  • Technolog żywności / Mikrobiolog

    Bakoma Sp. z o.o.   Elżbietów    praca stacjonarna
    specjalista (mid)  umowa o pracę  pełny etat
    3 dni
    Zakres obowiązków: Przygotowanie próbek żywności i środowiskowych do analiz. Wykonywanie analiz mikrobiologicznych (ilościowych i jakościowych). Analiza i opracowanie wyników badań. Prowadzenie dokumentacji laboratorium. Obsługa specjalistycznych urządzeń mikrobiologicznych.
  • Technolog żywności

    ManpowerGroup   Błędów    praca stacjonarna
    specjalista (mid)
    6 dni
    Do zadań na tym stanowisku należą: Nadzór nad procesem przetwarzania owoców; Wdrażanie nowoczesnych technologii i procedur; Pielęgnacja i kontrola jakości surowców oraz produktów gotowych; Współpraca z zespołem sprzedaży oraz zarządem firmy; Przestrzeganie standardów jakościowych i...
  • Mikrobiolog żywności

    Bakoma Sp. z o.o.   Elżbietów    praca stacjonarna
    specjalista (mid)  umowa o pracę  pełny etat
    20 godz.
    ZAKRES OBOWIĄZKÓW: Przygotowanie próbek do analiz. Wykonywanie analiz mikrobiologicznych ilościowych i jakościowych żywności i prób środowiskowych. Opracowanie wyników badań. Prowadzenie dokumentacji Laboratorium Mikrobiologicznego. Obsługa urządzeń w pracowni mikrobiologicznej.