- masz doświadczenie pracy w przemyśle mięsnym,
- znasz przepisy dotyczące jakości mięsa,
- jesteś ekspertem od różnych gatunków mięs,
- wiesz, jak odpowiednio porcjować i przygotowywać mięso,
- potrafisz szybko i trafnie podejmować decyzje,
- posiadasz prawo jazdy.
- kontrolujesz i oceniasz jakość mięsa w dostawie,
- prowadzisz szkolenia wewnętrzne w zakresie kontroli jakości i obróbki mięsa,
- wysyłasz reklamacje dot. jakości do działu zakupów i dostawców,
- współpracujesz z działem zakupów odnośnie problemów z jakością dostawy,
- przygotowujesz raporty w MS Excel.
- stabilne zatrudnienie: umowę o pracę, możliwość dostosowania wymiaru etatu,
- pracę w systemie zmianowym,
- zniżkę na zakupy w Carrefour od pierwszego dnia pracy,
- szkolenia zawodowe i specjalistyczne,
- wsparcie, jakiego potrzebujesz: prywatną opiekę medyczną (pakiet badań i konsultacji finansowany przez pracodawcę), ubezpieczenia na życie, wyprawki dla dzieci, bony świąteczne, kartę MultiSport, świadczenia socjalne, konkursy motywacyjne,
- pracę z perspektywami w firmie działającej w Polsce 20 lat.
Miejsce pracy: magazyn w Piotrkowie Trybunalskim. Praca w systemie zmianowym, także w godzinach nocnych.
Poznaj
Carrefour Polska Sp. z o.o.
Carrefour to lider wielkiej dystrybucji, który od ponad 50 lat wyznacza standardy na światowych rynkach handlu. Swoje sklepy: hipermarkety, supermarkety, sklepy dyskontowe i sklepy osiedlowe rozwija w ponad 30 krajach Europy, Azji i Ameryki Południowej.
Carrefour rozpoczął swoją działalność w 1959 roku. Nazwa firmy wzięła się od lokalizacji pierwszego sklepu - Carrefour (fr. "skrzyżowanie") znajdował się na skrzyżowaniu pięciu ulic. Obecnie to największy koncern handlowy w Europie, zatrudniający prawie 365 000 pracowników. W Polsce Carrefour otworzony został w 1997 roku w Łodzi. Dzisiaj istnieją trzy formaty handlowe reprezentowane przez firmę - hipermarkety, supermarkety oraz sklepy osiedlowe Express.