YANGO Sp. z o.o. to polskie przedsiębiorstwo założone w 2014 roku. Specjalizujemy się w produkcji i dystrybucji naturalnych suplementów diety i odżywek. Rok do roku powiększamy sieć dystrybucji i inwestujemy w innowacyjne na rynku rozwiązania. Posiadamy ponad 100 różnych produktów pod obecną marką, a niebawem przystępujemy do wprowadzenia na rynek nowej. Firma aktywnie poszukuje też odbiorców poza granicami kraju.
W związku z rosnącymi potrzebami rynku poszukujemy nowych współpracowników.
Chcesz zmienić pracę na lepszą?
Dołącz do zespołu w firmie rosnącej >100% rocznie!
Obecnie poszukujemy kandydatów na stanowisko:
Wymiar pracy: Cały etat lub 3/4 etatu
Umowa o pracę
Oferujemy:
- Stabilne zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę
- Samodzielne i odpowiedzialne stanowisko oraz dużą swobodę działania
- Wynagrodzenie adekwatne do zaangażowania, posiadanego doświadczenia, wiedzy i kwalifikacji
- Pracę w młodym i kreatywnym zespole, w atmosferze wzajemnego poszanowania i wsparcia oraz dotrzymywania słowa, wsparta wewnętrznym Kodeksem Honorowym
- Doświadczanie ciągłego rozwoju w ramach japońskiej filozofii Kaizen
- Bezpośrednią współpracę z Zarządem przedsiębiorstwa
- Pracę w przyszłościowej branży rozwijającej się 10% rocznie
- Aktywną współpracę z innymi działami firmy: zakupów, sprzedaży, produkcji, prawnym
- Elastyczne godziny pracy
- Możliwość rozwoju zawodowego i poszerzania kwalifikacji
Osoba na tym stanowisku będzie odpowiedzialna za:
- Opracowywanie nowych produktów i zarządzanie recepturami
- Poszukiwanie i pozyskiwanie dostawców na surowce i materiały produkcyjne
- Monitorowanie procesów technologicznych, ich standaryzację i optymalizację
- Poszukiwanie nowych, optymalnych rozwiązań technologicznych
- Identyfikację niezgodności, ich analizę, proponowanie i wdrażanie działań korekcyjnych
- Zapewnienie właściwych parametrów pracy urządzeń
- Zarządzenie wiedzą dotyczącą stosowanych procesów technologicznych (szkolenie, dokumentowanie, katalogowanie)
- Kontrolę procedur, receptur i parametrów technologicznych w trakcie procesu produkcji
- Selekcję i zatwierdzanie surowców, ocenę surowców do produkcji oraz kontrola ich zużycia
- Realizację systemów zarządzania jakością
- Współpracę z ośrodkami badawczymi, laboratoriami, instytutami naukowo-badawczymi
- Współpracę zgłoszeniowo/uzupełniającą/badawczą z instytucjami typu GIS, GSSE, PSSE
- Nadzór nad prawidłowym opisem i znakowaniem produktu (etykieta, opakowanie)
- Rozpatrywanie reklamacji jakościowych od Klientów
- Prowadzenie audytów wewnętrznych i tworzenie raportów
Nasze oczekiwania:
- Kreatywność i twórcze myślenie
- Zdolności analityczne, umiejętność wyciągania wniosków
- Nastawienie na ciągły rozwój kompetencji
- Zdolności komunikacyjne, otwartość, zaangażowanie
- Wysoki poziom kultury osobistej
- Odpowiedzialność i samodzielność
- Łatwe pozyskiwanie informacji i umiejętność dzielenia się zdobytą wiedzą i doświadczeniem
- Znajomość angielskiego w mowie i piśmie
- Znajomość praktycznych aspektów dot. prawa żywnościowego i systemów zarządzania jakością
- Znajomość pakietu MS Office
- Mile widziane aktualne orzeczenie do celów sanitarno-epidemiologicznych
- Wykształcenie wyższe kierunkowe (Technologia Żywności / Zarządzenie Jakością / Towaroznawstwo / Inżynieria Produkcji / Chemia Spożywcza / pokrewne); przy wykształceniu średnim wymagane min. 2-letnie doświadczenie na podobnym stanowisku.