Rozbieracz-wykrawacz

Powiatowy Urząd Pracy w Nowym Targu
Jabłonka
praca stacjonarna
7 dni temu
Powiatowy Urząd Pracy w Nowym Targu
Rozbieracz-wykrawacz
Miejsce pracy: Jabłonka
Numer: StPr/24/0802
OBOWIĄZKI:
czynności zwiazane zrozbiorem na części zasadnicze półtusz, ćwierćtusz wg wymagań rynku krajowego i zagranicznego
WARUNKI PRACY:
Wymagania konieczne:

Wykształcenie: podstawowe
Uprawnienia: Samodzielność, cierpliwość, dokładność


Wymagania inne:

Możliwość przyuczenia do pracy. Godziny pracy: 06.00-16.00, 15.00-01.00

Miejsce pracy:

Jabłonka


Rodzaj umowy:

Umowa zlecenie / Umowa o świadczenie usług


Wynagrodzenie brutto:

od 28,1 PLN

KONTAKT:
Sposób aplikowania:

za pośrednictwem urzędu


Adres:

Szpitalna 14, 34-400 Nowy Targ, powiat: nowotarski, woj: małopolskie


Dane kontaktowe:

Powiatowy Urząd Pracy w Nowym Targu
Katarzyna Wiśniowska
pup@nowytarg.pl
182665691


Sposób kontaktu:

za pośrednictwem urzędu


Wymagane dokumenty:

CV

Źródło oferty pracy: Powiatowy Urząd Pracy w Nowym Targu

Aplikuj teraz
 

Podobne oferty

  • Pracownik fizyczny - obróbka mięsa (bez znajomości języka niemieckiego)

    Tönnies Zerlegebetrieb   małopolskie  
    relokacja do: Oferta pojawiła się w wynikach wyszukiwania ponieważ pracodawca zapewnia pomoc w relokacji do miejsca pracy. Jeśli nie chcesz widzieć ofert z relokacją, zaznacz w filtrach tryb pracy jaki Cię interesuje. Niemcy
    pracownik fizyczny  umowa o pracę  pełny etat  aplikuj bez CV
    8 godz.
    Poszukujemy pracowników do zakładu mięsnego do trybowania i klasowania mięsa wieprzowego. Praca na jedną zmianę od poniedziałku do piątku, co druga sobota pracująca (jeżeli jest więcej zamówień). Czas rozpoczęcia pracy 4:15 lub 4:45 maksymalnie do 9,5h dziennie. Mile widziane osoby z...
  • Pracownik fizyczny w przetwórstwie mięsnym

    Praca.pl   małopolskie  
    relokacja do: Oferta pojawiła się w wynikach wyszukiwania ponieważ pracodawca zapewnia pomoc w relokacji do miejsca pracy. Jeśli nie chcesz widzieć ofert z relokacją, zaznacz w filtrach tryb pracy jaki Cię interesuje. Niemcy
    pracownik fizyczny  umowa o pracę  pełny etat  rekrutacja online  aplikuj bez CV
    7 dni
    Opis stanowiska: Trybowanie i klasowanie mięsa wieprzowego; Praca od poniedziałku do piątku oraz co drugą sobotę. Godziny rozpoczęcia to 4:15/4:45, do 9,5 h dziennie.
  • Rozbieracz / Wykrawacz / Rzeźnik

    IMPILO SP Z O.O.   Golinka    praca stacjonarna
    pracownik fizyczny  umowa o pracę  pełny etat   4 700 - 9 800 zł brutto/mies.  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    1 dni
    Rozbieranie mięsa na części zasadnicze; Przygotowanie produktu; Foliowanie; Układanie kebaba; Przygotowanie towaru do wysyłki; Dbanie o stanowisko pracy;
  • Rozbieracz / Wykrawacz

    IMPILO SP Z O.O.   Golinka    praca stacjonarna
    pracownik fizyczny  umowa o pracę  pełny etat   4 700 - 9 800 zł brutto/mies.  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    1 dni
    Rozbieranie mięsa na części zasadnicze; Przygotowanie produktu do wysyłki, foliowanie; Układanie kebaba; Przestrzeganie przepisów BHP;
  • Rzeźnik

    IMPILO SP Z O.O.   Golinka    praca stacjonarna
    pracownik fizyczny  umowa o pracę  pełny etat   4 700 - 9 800 zł brutto/mies.  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    3 dni
    Przygotowanie i rozbieranie mięsa Foliowanie oraz przygotowanie do wysyłki Układanie kebaba; Utrzymanie porządku w miejscu pracy
  • Pracownik rozbioru drobiu

    Przedsiębiorstwo Handlowo Usługowe TOPAZ   Stare Opole, ul. Warszawska 55    praca stacjonarna
    pracownik fizyczny  umowa o pracę  pełny etat
    6 dni
    Twoje główne zadania: praca fizyczna polegająca na przygotowaniu dużej ilości towaru do wysyłki na sklepy; przygotowanie surowców drobiowych do przerobu; obsługa urządzeń wykorzystywanych do przerobu; współpraca w zadaniach związanych z rozbiorem i porcjowaniem drobiu; prace porządkowe...
  • Technik przetwórstwa drobiu

    Przedsiębiorstwo Handlowo Usługowe TOPAZ   Stare Opole, ul. Warszawska 55    praca stacjonarna
    pracownik fizyczny  umowa o pracę  pełny etat
    11 dni
    Twoje główne zadania: Przygotowywanie drobiu do wysyłki i dalszego przetworzenia; Obsługa maszyn do przetwarzania mięsa; Utrzymanie czystości w miejscu pracy;