Najnowsze oferty pracy

  • Zastępca managera baru

    Przedsiębiorstwo Handlowo Usługowe TOPAZ   Siemiatycze    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator / menedżer  umowa o pracę  pełny etat
    1 dni
    Twoje główne zadania: współpraca z Managerem Baru w zakresie zarządzania barem szybkiej obsługi TopDrive poprzez nadzór nad poziomem sprzedaży oraz wdrażanie efektywnych rozwiązań; kierowanie pracą zespołu koordynowanie procesu zamówień towaru i surowców niezbędnych do...
  • Asystent / Asystentka Kierownika Restauracji Pracowniczej

    Dussmann Polska Sp.z o.o.   Gorzyczki    praca stacjonarna
    asystent / menedżer  umowa o pracę  pełny etat
    3 dni
    Twoje zadania: Nadzór nad wydawaniem posiłków; Kontrola dokumentów od dostawców, prowadzenie rozliczeń, kontrola dostaw i stanów magazynowych, składanie zamówień; Zarządzanie podległym personelem i tworzenie grafików obecności; Utrzymywanie dobrych relacji z klientem; Współpraca z...
Zobacz więcej ofert pracy
Praca.pl Praca Dolnośląskie Wrocław Manager Restauracji Wrocław
Restaurant Supervisor | Kierownik Zmiany Restauracji

Restaurant Supervisor | Kierownik Zmiany Restauracji

Radisson BLU Hotel Wrocław
Wrocław
praca stacjonarna
3053 dni temu

Carlson Rezidor Hotel Group jest jedną  z największych i najbardziej dynamicznych grup hotelowych
w Europie i na świecie z 1350 hotelami w 105 krajach świata. Portfolio Carlson Rezidor obejmuje takie światowe marki hotelarskie jak: Radisson Blu®, Radisson®, Radisson Red, Park Plaza®, Park Inn ® by Radisson i Country Inns & Suites By Carlson oraz Quorvus Collection.
Carlson Rezidor Hotel Group zatrudnia 88.000 osób na całym świecie.


Obecnie do naszego zespołu we Wrocławskim Hotelu Radisson Blu poszukujemy osoby na stanowisko:

Restaurant Supervisor
Kierownik Zmiany Restauracji
Od kandydatów oczekujemy:
  • doświadczenia w pracy na stanowisku  osoby odpowiedzialnej za zmianę w restauracji
  • dobrej znajomości języka angielskiego, mile widziana będzie znajomość drugiego języka obcego
  • znajomości standardów obsługi gości w restauracji hotelowej
  • entuzjazmu w realizacji trudnych zadań
  • umiejętności zarządzania młodym zespołem
  • zdolności analitycznych, pomysłowości i operatywności
  • wysokiej kultury osobistej, zaangażowania,
  • pozytywnego nastawienia zgodnego z filozofią sieci : Yes, I can!
  • komunikatywności, otwartości na bezpośredni kontakt z gościem
  • gotowości do pracy w godzinach wieczornych
Zapewniamy:
  • umowę o pracę w międzynarodowej sieci hotelarskiej Carlson Rezidor Hotel Group
  • konkurencyjne wynagrodzenie, świadczenia ZFŚS
  • prywatną opiekę medyczną
  • dodatkowe przywileje dla pracowników sieci
  • szkolenia zawodowe i sieciowe.
Carlson Rezidor Hotel Group, Avenue du Bourget 44, B-1130 Brussels, Belgium, Tel: +32 702 9200
 

Podobne oferty

  • Zastępca managera baru

    Przedsiębiorstwo Handlowo Usługowe TOPAZ   Siemiatycze    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator / menedżer  umowa o pracę  pełny etat
    1 dni
    Twoje główne zadania: współpraca z Managerem Baru w zakresie zarządzania barem szybkiej obsługi TopDrive poprzez nadzór nad poziomem sprzedaży oraz wdrażanie efektywnych rozwiązań; kierowanie pracą zespołu koordynowanie procesu zamówień towaru i surowców niezbędnych do...
  • Asystent / Asystentka Kierownika Restauracji Pracowniczej

    Dussmann Polska Sp.z o.o.   Gorzyczki    praca stacjonarna
    asystent / menedżer  umowa o pracę  pełny etat
    3 dni
    Twoje zadania: Nadzór nad wydawaniem posiłków; Kontrola dokumentów od dostawców, prowadzenie rozliczeń, kontrola dostaw i stanów magazynowych, składanie zamówień; Zarządzanie podległym personelem i tworzenie grafików obecności; Utrzymywanie dobrych relacji z klientem; Współpraca z...