Najnowsze oferty pracy

  • Technolog żywności

    ManpowerGroup   Błędów    praca stacjonarna   dziś wygasa
    specjalista (mid)
    7 dni
    Do zadań na tym stanowisku należą: Nadzór nad procesem przetwarzania owoców; Wdrażanie nowoczesnych technologii i procedur; Pielęgnacja i kontrola jakości surowców oraz produktów gotowych; Współpraca z zespołem sprzedaży oraz zarządem firmy; Przestrzeganie standardów jakościowych i...
  • Zastępca Kierownika Gastronomii (K/M)

    ibis Styles Szczecin Stare Miasto   Szczecin    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat
    4 dni
    Twoja misja Będziesz wspierać kierownika działu w zapewnieniu wysokiej jakości usług świadczonych przez restaurację oraz dbanie o jak najlepsze doświadczenia gości. Będziesz nadzorował zespół, aby zapewnić serwis zgodny ze standardami marki i konceptu restauracyjnego, sprzedaż...
  • Koordynator zmiany w gastronomii

    Przedsiębiorstwo Handlowo Usługowe TOPAZ   Siemiatycze    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat
    2 dni
    Twoje główne zadania: Zarządzanie zespołem pracowników baru podczas zmiany; Koordynacja zamówień towarów i surowców; Nadzór nad jakością potraw zgodnie z ustalonymi standardami; Zapewnienie wysokiej jakości obsługi klienta; Szkolenie nowych pracowników i kontrola stanów magazynowych;...
  • Opiekun zmiany w barze gastronomicznym

    Przedsiębiorstwo Handlowo Usługowe TOPAZ   Siemiatycze    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat
    4 dni
    Twoje główne zadania: koordynowanie pracy zespołu pracowników baru na przydzielonej zmianie; współpraca z kadrą zarządzającą w procesie zamówień towaru i surowców niezbędnych do przygotowywania potraw Top Drive; bieżące monitorowanie jakości przygotowywanych potraw wg określonych...
  • Menedżer Gastronomii i Marketingu

    Hotel Fryderyk Sp. z o.o.   Duszniki-Zdrój, Hotel Fryderyk    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator / menedżer  pełny etat  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    4 dni
    Zakres Obowiązków: Zarządzanie Gastronomią: Nadzór nad działaniem restauracji i baru. Monitorowanie jakości obsługi i satysfakcji klientów. Współpraca z zespołem kuchni w celu opracowania atrakcyjnych ofert menu. Marketing Gastronomiczny i Hotelowy: Tworzenie i wdrażanie strategii...
  • Specjalista ds. Technologii

    Grupa Mieszko   Racibórz    praca stacjonarna   za 2 dni wygasa
    specjalista mid / senior / ekspert  umowa o pracę  pełny etat  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    6 dni
    Twój zakres obowiązków Projektowanie i wdrażanie nowych wyrobów oraz współudział w procesie uprzemysławiania, Nadzór technologiczny podczas wdrożeń nowych produktów i uruchomień linii technologicznych, Testowanie surowców w warunkach laboratoryjnych oraz produkcyjnych i rekomendacja...
  • Technolog żywności

    Praca.pl   Racibórz    praca stacjonarna   za 3 dni wygasa
    specjalista mid / senior / ekspert  umowa o pracę  pełny etat  rekrutacja online  aplikuj bez CV
    13 dni
    Jako Technolog Żywności będziesz miał / miała kluczową rolę w projektowaniu, wdrażaniu i nadzorze technologicznym nowych produktów oraz linii technologicznych. Zadania: Projektowanie i testowanie nowych wyrobów zarówno w warunkach laboratoryjnych, jak i produkcyjnych. Nadzór nad...
Zobacz więcej ofert pracy
Praca.pl Praca Mazowieckie Kierownik ds. Gastronomii Mazowieckie
Regionalny Koordynator ds. Gastronomii

Regionalny Koordynator ds. Gastronomii

Da Grasso Sp. z o.o.
mazowieckie
kierownik/koordynator
kontrakt B2B
praca stacjonarna
rekrutacja online
1028 dni temu

Da Grasso to największa sieć pizzerii w Polsce, która działa nieprzerwanie od 1996 roku. Słyniemy z doskonałej pizzy i najlepszego sosu czosnkowego.

 

 

W związku z dynamicznym rozwojem sieci gastronomicznej poszukujemy osoby, która dołączy do naszego zespołu na stanowisku:

Regionalny Koordynator ds. Gastronomii
Nr ref.: KOOR-11-2021
Zadania:
Zadania:
  • pozyskiwanie nowych Franczyzobiorców
  • koordynacja procesu uruchomienia pizzerii
  • wspieranie Franczyzobiorców w codziennej pracy pizzerii
  • tworzenie analiz zakupowo-sprzedażowych w podległym regionie
  • tworzenie zestawień sprzedażowych dla poszczególnych placówek
  • nadzór nad przestrzeganiem zapisów umowy franczyzowej
  • planowanie i realizacja lokalnych strategii marketingowych 
  • administrowanie dokumentacją franczyzobiorców
Wymagania:
  • doświadczenia na podobnym stanowisku w rynku HoReCa – warunek konieczny
  • wysokorozwinięte zdolności interpersonalne
  • gotowości do częstych podróży
  • dobrej organizacji pracy i samodzielności
  • znajomości pakietu MS Office
  • czynnego prawo jazdy kat.B
Oferujemy:
  • kontrakt B2B
  • umowa o współpracy na czas nieokreślony 
  • atrakcyjne wynagrodzenie plus premia
  • niezbędne narzędzia pracy samochód, karta paliwowa, laptop, telefon
  • wybrane benefity (Multisport)
Prosimy o dopisanie klauzuli: Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych dla potrzeb niezbędnych w procesie rekrutacji.
 

Podobne oferty

  • Technolog żywności

    ManpowerGroup   Błędów    praca stacjonarna   dziś wygasa
    specjalista (mid)
    7 dni
    Do zadań na tym stanowisku należą: Nadzór nad procesem przetwarzania owoców; Wdrażanie nowoczesnych technologii i procedur; Pielęgnacja i kontrola jakości surowców oraz produktów gotowych; Współpraca z zespołem sprzedaży oraz zarządem firmy; Przestrzeganie standardów jakościowych i...
  • Zastępca Kierownika Gastronomii (K/M)

    ibis Styles Szczecin Stare Miasto   Szczecin    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat
    4 dni
    Twoja misja Będziesz wspierać kierownika działu w zapewnieniu wysokiej jakości usług świadczonych przez restaurację oraz dbanie o jak najlepsze doświadczenia gości. Będziesz nadzorował zespół, aby zapewnić serwis zgodny ze standardami marki i konceptu restauracyjnego, sprzedaż...
  • Koordynator zmiany w gastronomii

    Przedsiębiorstwo Handlowo Usługowe TOPAZ   Siemiatycze    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat
    2 dni
    Twoje główne zadania: Zarządzanie zespołem pracowników baru podczas zmiany; Koordynacja zamówień towarów i surowców; Nadzór nad jakością potraw zgodnie z ustalonymi standardami; Zapewnienie wysokiej jakości obsługi klienta; Szkolenie nowych pracowników i kontrola stanów magazynowych;...
  • Opiekun zmiany w barze gastronomicznym

    Przedsiębiorstwo Handlowo Usługowe TOPAZ   Siemiatycze    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat
    4 dni
    Twoje główne zadania: koordynowanie pracy zespołu pracowników baru na przydzielonej zmianie; współpraca z kadrą zarządzającą w procesie zamówień towaru i surowców niezbędnych do przygotowywania potraw Top Drive; bieżące monitorowanie jakości przygotowywanych potraw wg określonych...
  • Menedżer Gastronomii i Marketingu

    Hotel Fryderyk Sp. z o.o.   Duszniki-Zdrój, Hotel Fryderyk    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator / menedżer  pełny etat  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    4 dni
    Zakres Obowiązków: Zarządzanie Gastronomią: Nadzór nad działaniem restauracji i baru. Monitorowanie jakości obsługi i satysfakcji klientów. Współpraca z zespołem kuchni w celu opracowania atrakcyjnych ofert menu. Marketing Gastronomiczny i Hotelowy: Tworzenie i wdrażanie strategii...
  • Specjalista ds. Technologii

    Grupa Mieszko   Racibórz    praca stacjonarna   za 2 dni wygasa
    specjalista mid / senior / ekspert  umowa o pracę  pełny etat  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    6 dni
    Twój zakres obowiązków Projektowanie i wdrażanie nowych wyrobów oraz współudział w procesie uprzemysławiania, Nadzór technologiczny podczas wdrożeń nowych produktów i uruchomień linii technologicznych, Testowanie surowców w warunkach laboratoryjnych oraz produkcyjnych i rekomendacja...
  • Technolog żywności

    Praca.pl   Racibórz    praca stacjonarna   za 3 dni wygasa
    specjalista mid / senior / ekspert  umowa o pracę  pełny etat  rekrutacja online  aplikuj bez CV
    13 dni
    Jako Technolog Żywności będziesz miał / miała kluczową rolę w projektowaniu, wdrażaniu i nadzorze technologicznym nowych produktów oraz linii technologicznych. Zadania: Projektowanie i testowanie nowych wyrobów zarówno w warunkach laboratoryjnych, jak i produkcyjnych. Nadzór nad...