Restauracja McDonald’s na Lotnisku Chopina ul. Żwirki i Wigury 1 w Warszawie zatrudni osoby na stanowisko pracownik restauracji na zmianę nocną.
Bezpieczeństwo
Zacznijmy od najważniejszego: bezpieczeństwo naszych kandydatów i pracowników jest dla nas priorytetem. W związku z pandemią w restauracjach stosujemy obecnie zaostrzone środki ochrony i procedury.
- prace magazynowe oraz prace przygotowawcze przed otwarciem i po zamknięciu restauracji,
- sprzątanie i przygotowanie do użytkowania wszystkich pomieszczeń w restauracji.
- czyszczenie i konserwacja urządzeń, sprzętów, narzędzi i naczyń znajdujących się w restauracji
- pomoc w pracy na obszarze kuchni, przy obsłudze gości.
- zaangażowania i chęci do nauki
- książeczki do celów sanitarno-epidemiologicznych (jeśli jej nie masz, będziesz mieć czas by ją zrobić),
- pełnoletności,
- entuzjazmu w pracy zespołowej, energii i umiejętności komunikacyjnych.
- wynagrodzenie zawsze na czas na początek 21,00 zł brutto/godz,
- 20% dodatku za pracę w nocy
- dodatek 5 zł za pracę w niedzielę i święto,
- dodatek za brak absencji 2 zł - 3 zł do każdej przepracowanej godziny od poniedziałku do soboty,
- nagrody na platformie Nais (od 20 do 300 zł miesięcznie)
Naszym pracownikom zapewniamy:
- pełne, indywidualne szkolenie, nie wymagamy żadnego doświadczenia,
- stabilne zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę,
- nagrodę 1500 zł brutto za polecenie swoich znajomych do pracy,
- zniżki na posiłki dla pracowników, bonifikartę, pakiet benefitów
- dostęp do prywatnej opieki medycznej w Enel-Med, kartę sportową Multisport,
- świetną lokalizację: dojazd autobusem 175, 188, 148, 331 lub pociągiem SKM
- pracę w miejscu, w którym ceni się atmosferę i wzajemne relacje,
- możliwość szybkiego rozwoju i awansu.
Odwiedź nas i przekonaj się, że to praca dla Ciebie! Do zobaczenia!
W McDonald’s promujemy kulturę równych szans w zatrudnieniu. Nasze drzwi są otwarte dla wszystkich, aktywnie angażujemy się w tworzenie otwartego i integrującego środowiska pracy. Wierzymy, że różnorodność zespołu jest jego wartością, a wszyscy pracownicy traktowani są z godnością i szacunkiem.