Restauracja FRAGOLA mieszcząca się w centrum handlowym GALERIA MOKOTÓW (ul. Wołoska 12, Warszawa) oraz w centrum handlowym ZŁOTE TARASY (ul. Złota 59, Warszawa), oferująca różnego rodzaju desery lodowe, kawy, napoje zimne i ciepłe, naleśniki, ciasta oraz potrawy obiadowo-lunch'owe.
Pracownik Restauracyjny
Miejsce pracy: Warszawa
Nr Ref.: 02/2012/FG/FT
Zadania:
- Przygotowywanie i serwowanie potraw kuchennych (obiadowo-lunch'owych) tj. przystawek, zup, sałatek, dań głównych (PRACOWNIK KUCHNI);
- Przygotowywanie i serwowanie oferowanych produktów tj. deserów lodowych, kaw, napojów zimnych i ciepłych, ciast, naleśników (PRACOWNIK BARU);
- Obsługa kasjerska i kelnerska klientów;
- Produkcja lodów i przygotowywanie dodatków do deserów i potraw (PRACOWNIK PRODUKCYJNY)
- Wykonywanie prac porządkowych.
- Nie jest wymagane doświadczenie;
- Zapewniamy szkolenia przygotowujące do pracy;
- Oczekujemy od kandydatów chęci do pracy i zaangażowania w wykonywanie powierzonych zadań.
Stabilną pracę w ramach umowy o pracę lub umowy zlecenia (do uzgodnienia z kandydatem) na cały etat lub na część etatu (także w weekendy) dla osób w pełni dyspozycyjnych oraz dla osób uczących się (grafik pracy dostosowywany jest do: zajęć szkolnych / zajęć na uczelni).