Powiatowy Urząd Pracy w Łodzi
Pracownik restauracji
Miejsce pracy: Łódź
Numer: StPr/24/4343
OBOWIĄZKI:
- przygotowywanie sprzętu i urządzeń kuchennych stosowanych w miejscu pracy i ich obsługiwanie
- przygotowywanie surowców i półproduktów do sporządzania posiłków
- obrabianie termicznie półproduktów i produktów
- zabezpieczanie przed zepsuciem surowców, półproduktów i wyrobów gotowych zgodnie z obowiązującymi przepisami i zasadami
- przyjmowanie i realizowanie zamówień
- kontrolowanie jakość potraw zgodnie z zasadami
- dobieranie odpowiednich opakowań do rodzaju potraw oraz bezpiecznie i estetycznie pakowanie potraw
- wydawanie zrealizowanych zamówień
- utrzymywanie porządku, czystości i higieny
- przestrzeganie zasad etyki, ergonomii, bezpieczeństwa i higieny pracy wymaganych na stanowisku pracy
- umowa zlecenie na okres 3 lat
WARUNKI PRACY:
Wymagania konieczne:
Wymagania inne:
Wykształcenie: brak lub niepełne podstawowe
Uprawnienia: Orzeczenie lekarskie dla celów sanitarno – epidemiologicznych
Wymagania inne:
Miejsce pracy:
Rodzaj umowy:
Wynagrodzenie brutto:
Łódź
Rodzaj umowy:
Umowa zlecenie / Umowa o świadczenie usług
Wynagrodzenie brutto:
od 28,1 PLN
KONTAKT:
Sposób aplikowania:
Adres:
Dane kontaktowe:
Sposób kontaktu:
Wymagane dokumenty:
za pośrednictwem urzędu
Adres:
Milionowa 91, 93-121 Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkie
Dane kontaktowe:
Powiatowy Urząd Pracy w Łodzi
Piotr Zbierkowski
422516615
Sposób kontaktu:
za pośrednictwem urzędu
Wymagane dokumenty:
Skierowanie
Źródło oferty pracy: Powiatowy Urząd Pracy w Łodzi