Ciekawi Cię, jak wygląda McDonald’s od kuchni? Chcesz wiedzieć, dlaczego nasze frytki są takie długie, a burgery - takie pyszne? Szukasz miejsca, w którym rozwiniesz umiejętności, które przydadzą się w wielu sytuacjach? A może masz ochotę sprawdzić, czy naprawdę pracujemy ramię w ramię, zespołowo, jak często mówią nasi pracownicy? Dołącz do naszego zespołu!
Pracownik restauracji
Miejsce pracy: Plewiska
Za co będziesz odpowiadać?
- Chcesz awansować? Świetnie. Mamy jasną (i w wielu przypadkach bardzo szybką) ścieżkę awansu - w każdej restauracji są instruktorzy, managerowie i kierownik, szefowie takich funkcji jak technologie, rozwój ludzi, jakość i obsługa gości; można też awansować do struktur biurowych.
- Wiemy, że bezpieczeństwo to podstawa: zapewniamy więc umowę o pracę (tak, każdemu), wypłatę zawsze na czas i stabilne miejsce pracy.
- Do wynagrodzenia dokładamy: bonifikartę (znajomi i rodzina na pewno ucieszą się, kiedy wspólnie wpadniecie na burgera i… zapłacicie mniej), zniżki pracownicze (z nich skorzystasz w godzinach pracy), a także dostęp do takich benefitów jak ubezpieczenie grupowe, karta sportowa i pakiet kulturalny na atrakcyjnych warunkach (przydadzą się, kiedy świat wróci do normalności).
- Ta oferta nie byłaby tak dobra, gdyby nie nasza legendarna atmosfera. Poczujesz się z nami, jak wśród dobrych znajomych. Do tego zawsze możesz liczyć na wsparcie przełożonych i kolegów. Serio, pracujemy ramię w ramię.
- Oprócz wynagrodzenia mamy też system premiowy, konkursy pracownicze i takie dodatki jak: 25% stawki za niedziele i święta oraz 20% stawki za pracę w godzinach nocnych.
- Od stycznia 2022 nowe, wyższe stawki
Czego oczekujemy?
- Chęć do pracy, otwartość i komunikatywność - to na początek wystarczy. O resztę zadbają nasi instruktorzy. Sami też zaczynali od stanowiska pracownika restauracji, a dziś wiedzą, jak uczyć innych.
- Przyda Ci się nastawienie na pracę zespołową - jesteśmy zgraną drużyną i szukamy osób, które potrafią współpracować.
- Jak w każdej restauracji konieczne jest posiadanie badań sanitarno-epidemiologicznych (jeśli ich nie masz, będziesz mieć czas, żeby je zrobić).
Co oferujemy w zamian?
- Jesteśmy mistrzami szkolenia. Nauczymy Cię nie tylko zasad pracy w restauracji, ale też komunikacji i pracy w zespole. Rozwiniesz wiele cennych umiejętności, które na pewno Ci się przydadzą - i zawodowo, i prywatnie.
- Jeśli tylko chcesz, pogodzisz pracę z innymi zobowiązaniami. Nauka lub studia, opieka nad dziećmi lub wnukami, a może po prostu czasochłonne hobby? Od tego jest nasz elastyczny grafik!
- Chcesz awansować? Świetnie. Mamy jasną (i w wielu przypadkach bardzo szybką) ścieżkę awansu - w każdej restauracji są instruktorzy, managerowie i kierownik, szefowie takich funkcji jak technologie, rozwój ludzi, jakość i obsługa gości; można też awansować do struktur biurowych.
- Wiemy, że bezpieczeństwo to podstawa: zapewniamy więc umowę o pracę (tak, każdemu), wypłatę zawsze na czas i stabilne miejsce pracy.
- Do wynagrodzenia dokładamy: bonifikartę (znajomi i rodzina na pewno ucieszą się, kiedy wspólnie wpadniecie na burgera i… zapłacicie mniej), zniżki pracownicze (z nich skorzystasz w godzinach pracy), a także dostęp do takich benefitów jak ubezpieczenie grupowe, karta sportowa i pakiet kulturalny na atrakcyjnych warunkach (przydadzą się, kiedy świat wróci do normalności).
- Ta oferta nie byłaby tak dobra, gdyby nie nasza legendarna atmosfera. Poczujesz się z nami, jak wśród dobrych znajomych. Do tego zawsze możesz liczyć na wsparcie przełożonych i kolegów. Serio, pracujemy ramię w ramię.
- Oprócz wynagrodzenia mamy też system premiowy, konkursy pracownicze i takie dodatki jak: 25% stawki za niedziele i święta oraz 20% stawki za pracę w godzinach nocnych.