Pracownik restauracji
Miejsce pracy: Warszawa
Za co będziesz odpowiadać?
- Na początku przechodzisz przez wszystkie stanowiska i po kolei uczysz się pracy na każdym z nich.
Czego oczekujemy?
- Chęć do pracy, otwartość i komunikatywność - to na początek wystarczy. O resztę zadbają nasi instruktorzy.
- Jak w każdej restauracji konieczne jest posiadanie badań sanitarno-epidemiologicznych (jeśli ich nie masz, będziesz mieć czas, żeby je zrobić).
Co oferujemy w zamian?
- Wiemy, że bezpieczeństwo to podstawa: zapewniamy więc umowę o pracę (tak, każdemu, także osobom pracującym w niepełnym wymiarze), wypłatę zawsze na czas.
- Do wynagrodzenia dokładamy: bonifikartę (znajomi i rodzina na pewno ucieszą się, kiedy wspólnie wpadniecie na burgera i… zapłacicie mniej), zniżki pracownicze (z nich skorzystasz w godzinach pracy), a także dostęp do takich benefitów jak ubezpieczenie grupowe, karta sportowa i pakiet kulturalny na atrakcyjnych warunkach (przydadzą się, kiedy świat wróci do normalności).
- Stawka minimalna za godzinę 18,50 zł brutto- przy przepracowaniu minimum 168 godzin miesięcznie możesz zarobić 3700 zł brutto
- Oprócz wynagrodzenia mamy też system premiowy, konkursy pracownicze i takie dodatki jak: 25% stawki za niedziele i święta oraz 20% stawki za pracę w godzinach nocnych.