Zakład produkcyjny Dijo, prężnie rozwijająca się dolnośląska Firma branży spożywczej o międzynarodowym zasięgu, lider w produkcji tortilli, laureat nagrody Forbes w związku z rozwojem swojej działalności poszukuje osoby do:
7000 zł/mies. na start!
- Mycie linii produkcyjnej i obszaru około linii produkcyjnej zgodnie z instrukcjami.
- Obsługa urządzeń pianujących, myjek ciśnieniowych oraz mycie ręczne maszyn i urządzeń produkcyjnych.
- Realizacja zadań sanitarnych zgodnie z harmonogramami.
- Doświadczenie w pracy na podobnym stanowisku – mile widziane.
- Staranność i sumienność wykonywanych zadań.
- Gotowość do pracy w godzinach nocnych (22:00-08:00 i 20:00-06:00).
- Książeczka sanepidowska – mile widziana.
- Zatrudnienie na podstawie umowy o pracę w prężnie rozwijającym się przedsiębiorstwie z branży spożywczej.
- Stałe wynagrodzenie podstawowe od 5000 zł/brutto i motywujący system premiowy: 1000 zł/brutto dodatek frekwencyjny + do 20% premii wynikowej.
- Pakiet benefitów: dofinansowanie do karty Multisport, dofinansowanie do prywatnej opieki medycznej Luxmed, ubezpieczenie grupowe na życie Open Life.
- Program Poleceń Pracowniczych – od 1700 zł/brutto za polecenie pracownika.
- Praca w godzinach nocnych (22:00-08:00 i 20:00-06:00).
- Zaplecze socjalne.
- Imprezy integracyjne.
- Pożyczki na preferencyjnych warunkach.
Osoby zainteresowane prosimy o przesyłanie aplikacji za pomocą przycisku aplikowania.
Poznaj
Dijo Baking Sp. z o.o.
FIRMA DIJO to lider w produkcji tortilli (wrapów) w Europie Centralnej i Wschodniej, lider polskiego rynku sosów do lodów oraz znaczący producent dekoracji cukierniczych, owoców w żelu i słonych przekąsek. Jesteśmy zdobywcą prestiżowej nagrody Diamenty Forbesa 2015 dla najszybciej rozwijających się firm w Polsce. Jako uznana marka, ekspert branży B2B w Polsce, działamy według najwyższych światowych standardów.Nasz zespół tworzy ponad 500 świetnie wykwalifikowanych fachowców. Oni są największym kapitałem firmy, dzień po dniu dbają o najwyższą jakość produktów, na każdym etapie ich przygotowania. Za sukcesem DIJO stoi najnowocześniejszy park maszynowy i imponujące zaplecze technologiczne, w które nieustannie inwestujemy. 14 nowoczesnych linii produkcyjnych (m.in. do tortilli i słonych przekąsek) czyni z nas przedsiębiorstwo o dużych możliwościach wytwórczych. Obecnie produkujemy do 60 tys. ton wyrobów rocznie i wciąż się rozwijamy, by w przyszłości wytwarzać jeszcze więcej.