Zakład produkcyjny Dijo, prężnie rozwijająca się dolnośląska Firma branży spożywczej o międzynarodowym zasięgu, lider w produkcji tortilli, laureat nagrody Forbes w związku z rozwojem swojej działalności poszukuje osoby na stanowisko:
- Wykonywanie prac konserwatorskich
- Współpraca z firmami remontowymi
- Przeprowadzanie niezbędnych przeglądów budynku oraz instalacji (bez instalacji elektrycznych)
- Pomoc w pracach gospodarczych i technicznych
- Znajomość i przestrzeganie przepisów BHP i P. Poż
- Wykształcenie minimum zawodowe, preferowane w kierunku budowlanego
- Minimum 2 lata na podobnym stanowisku
- Odpowiedzialność, terminowość, rzetelność,
- Szybkie podejmowanie słusznych decyzji
- Szybkie tempo działania,
- Umiejętność współpracy w grupie
- Książeczka sanepid (jeśli nie ma – przy zatrudnieniu konieczność wyrobienia)
- Stabilne zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę
- Stałe miesięczne wynagrodzenie + premia comiesięczna do 15% obowiązująca po 3 miesięcznym okresie próbnym
- Dodatkowa premia za polecenie pracowników do 3 600 zł brutto
- Niezbędne narzędzia pracy
- Profesjonalny system szkoleń wdrożeniowych oraz rozwojowych
- Dofinansowanie do karty MultiSport
- Opiekę medyczną Luxmed
- Ubezpieczenie grupowe
- Możliwość rozwoju zawodowego
Poznaj
Dijo Baking Sp. z o.o.
FIRMA DIJO to lider w produkcji tortilli (wrapów) w Europie Centralnej i Wschodniej, lider polskiego rynku sosów do lodów oraz znaczący producent dekoracji cukierniczych, owoców w żelu i słonych przekąsek. Jesteśmy zdobywcą prestiżowej nagrody Diamenty Forbesa 2015 dla najszybciej rozwijających się firm w Polsce. Jako uznana marka, ekspert branży B2B w Polsce, działamy według najwyższych światowych standardów.Nasz zespół tworzy ponad 500 świetnie wykwalifikowanych fachowców. Oni są największym kapitałem firmy, dzień po dniu dbają o najwyższą jakość produktów, na każdym etapie ich przygotowania. Za sukcesem DIJO stoi najnowocześniejszy park maszynowy i imponujące zaplecze technologiczne, w które nieustannie inwestujemy. 14 nowoczesnych linii produkcyjnych (m.in. do tortilli i słonych przekąsek) czyni z nas przedsiębiorstwo o dużych możliwościach wytwórczych. Obecnie produkujemy do 60 tys. ton wyrobów rocznie i wciąż się rozwijamy, by w przyszłości wytwarzać jeszcze więcej.