Najnowsze oferty pracy

  • Kierownik Zmiany Serwisu Kulinarnego / Food Services Supervisor

    Sheraton Grand Warsaw   Warszawa    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    2 dni
    Twój zakres obowiązków: Koordynowanie pracy zespołu w celu zapewnienia najwyższej jakości obsługi gości. Monitorowanie wyglądu i ubioru pracowników zgodnie z polityką firmy. Operacje otwierania i zamykania: przygotowywanie narzędzi i materiałów, czyszczenie sprzętu oraz powierzchni...
  • Opiekun zmiany w barze gastronomicznym

    Przedsiębiorstwo Handlowo Usługowe TOPAZ   Siemiatycze, ul. 11 Listopada 184    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat
    4 dni
    Twoje główne zadania: koordynowanie pracy zespołu pracowników baru na przydzielonej zmianie; współpraca z kadrą zarządzającą w procesie zamówień towaru i surowców niezbędnych do przygotowywania potraw Top Drive; bieżące monitorowanie jakości przygotowywanych potraw wg określonych...
  • Kierownik produkcji w piekarni

    Przedsiębiorstwo Handlowo Usługowe TOPAZ   Sokołów Podlaski    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę / kontrakt B2B  pełny etat
    5 dni
    Twoje główne zadania: dbałość o maksymalizację obrotów i zapewnienie właściwej jakości produkowanych wyrobów piekarniczo-cukierniczych. koordynowanie ustawień technologicznych dotyczących procesu produkcji; planowanie produkcji i kontrola nad przebiegiem procesu produkcyjnego;...
  • Kierownik Zmiany

    AmRest sp. z o.o.   Pilawa, S17    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat
    5 dni
    Twój oryginalny dzień pracy: Zarządzanie zespołem i dbanie o pozytywną atmosferę w restauracji. Zapewnienie najwyższej jakości obsługi naszych Gości. Dbanie o najwyższą jakość serwowanych produktów. Wsparcie Zespołu na stanowiskach pracy.
  • Kierownik Zmiany

    AmRest sp. z o.o.   Katowice    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat
    5 dni
    Twój oryginalny dzień pracy: Zarządzanie zespołem i dbanie o pozytywną atmosferę w restauracji. Zapewnienie najwyższej jakości obsługi naszych Gości. Dbanie o najwyższą jakość serwowanych produktów. Wsparcie Zespołu na stanowiskach pracy.
  • Koordynator zmiany w gastronomii

    Przedsiębiorstwo Handlowo Usługowe TOPAZ   Siemiatycze, ul. 11 Listopada 184    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat
    9 dni
    Twoje główne zadania: Zarządzanie zespołem pracowników baru podczas zmiany; Koordynacja zamówień towarów i surowców; Nadzór nad jakością potraw zgodnie z ustalonymi standardami; Zapewnienie wysokiej jakości obsługi klienta; Szkolenie nowych pracowników i kontrola stanów magazynowych;...
  • Koordynator produkcji w piekarni

    Przedsiębiorstwo Handlowo Usługowe TOPAZ   Sokołów Podlaski    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę / kontrakt B2B  pełny etat
    10 dni
    Zakres obowiązków: Maksymalizacja obrotów i utrzymanie wysokiej jakości produktów piekarniczo-cukierniczych. Koordynacja procesów technologicznych oraz planowanie i kontrola produkcji. Monitorowanie jakości i wprowadzanie nowych produktów. Odpowiedzialność za cele sprzedażowe piekarni.
Zobacz więcej ofert pracy

Pracownik ds. Gastronomii

GEOVITA SA
Zakopane
praca stacjonarna
3099 dni temu
Geovita_top.jpg

Centrum Konferencyjno-Rekreacyjne Geovita w Zakopanem przyjmie do pracy na stanowisko:


Pracownik ds. Gastronomii


Miejsce pracy: Zakopane

Nr Ref.: Pracownik Gastronomii Zakopane

Zadania:
  • nadzór nad prawidłowym funkcjonowaniem działu, planowanie i organizacja imprez okolicznościowych, współpraca z działem marketingu przy organizacji imprez innego typu
  • kierowanie zespołem kilkunastu osób – planowanie pracy (harmonogramy), kontrola i rozwój pracowników
  • kontrola standardów jakości
  • raportowanie wyników i działań do Dyrektora Obiektu
  • kontrola kosztów gastronomicznych (zgodnie z budżetem) oraz stanów magazynowych
  • współpraca z działem marketingu w zakresie promocji i działań marketingowych mających na celu zwiększenie przychodów gastronomii
  • współtworzenie menu dla potencjalnych klientów Obiektu
  • wykształcenie minimum średnie
  • doświadczenie zawodowe w branży hotelarskiej, w tym co najmniej dwuletnia praktyka na podobnym stanowisku
  • praktyczna znajomość zasad rozliczania pracy gastronomii hotelowej
  • wysoka umiejętność organizacji pracy własnej oraz zespołu
  • łatwość w budowaniu relacji i elastyczność we współpracy z innymi, kreatywność, umiejętność delegowania obowiązków
  • obowiązkowość, sumienność, dyspozycyjność, samodzielność
  • znajomość programów gastronomicznych, znajomość HACCP
Oferujemy:
  • umowę o pracę
  • pracę w dynamicznym zespole i w miłej atmosferze
  • dużą samodzielność
  • pakiet socjalny

Geovita_linia.jpg
 

Podobne oferty

  • Kierownik Zmiany Serwisu Kulinarnego / Food Services Supervisor

    Sheraton Grand Warsaw   Warszawa    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    2 dni
    Twój zakres obowiązków: Koordynowanie pracy zespołu w celu zapewnienia najwyższej jakości obsługi gości. Monitorowanie wyglądu i ubioru pracowników zgodnie z polityką firmy. Operacje otwierania i zamykania: przygotowywanie narzędzi i materiałów, czyszczenie sprzętu oraz powierzchni...
  • Opiekun zmiany w barze gastronomicznym

    Przedsiębiorstwo Handlowo Usługowe TOPAZ   Siemiatycze, ul. 11 Listopada 184    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat
    4 dni
    Twoje główne zadania: koordynowanie pracy zespołu pracowników baru na przydzielonej zmianie; współpraca z kadrą zarządzającą w procesie zamówień towaru i surowców niezbędnych do przygotowywania potraw Top Drive; bieżące monitorowanie jakości przygotowywanych potraw wg określonych...
  • Kierownik produkcji w piekarni

    Przedsiębiorstwo Handlowo Usługowe TOPAZ   Sokołów Podlaski    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę / kontrakt B2B  pełny etat
    5 dni
    Twoje główne zadania: dbałość o maksymalizację obrotów i zapewnienie właściwej jakości produkowanych wyrobów piekarniczo-cukierniczych. koordynowanie ustawień technologicznych dotyczących procesu produkcji; planowanie produkcji i kontrola nad przebiegiem procesu produkcyjnego;...
  • Kierownik Zmiany

    AmRest sp. z o.o.   Pilawa, S17    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat
    5 dni
    Twój oryginalny dzień pracy: Zarządzanie zespołem i dbanie o pozytywną atmosferę w restauracji. Zapewnienie najwyższej jakości obsługi naszych Gości. Dbanie o najwyższą jakość serwowanych produktów. Wsparcie Zespołu na stanowiskach pracy.
  • Kierownik Zmiany

    AmRest sp. z o.o.   Katowice    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat
    5 dni
    Twój oryginalny dzień pracy: Zarządzanie zespołem i dbanie o pozytywną atmosferę w restauracji. Zapewnienie najwyższej jakości obsługi naszych Gości. Dbanie o najwyższą jakość serwowanych produktów. Wsparcie Zespołu na stanowiskach pracy.
  • Koordynator zmiany w gastronomii

    Przedsiębiorstwo Handlowo Usługowe TOPAZ   Siemiatycze, ul. 11 Listopada 184    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę  pełny etat
    9 dni
    Twoje główne zadania: Zarządzanie zespołem pracowników baru podczas zmiany; Koordynacja zamówień towarów i surowców; Nadzór nad jakością potraw zgodnie z ustalonymi standardami; Zapewnienie wysokiej jakości obsługi klienta; Szkolenie nowych pracowników i kontrola stanów magazynowych;...
  • Koordynator produkcji w piekarni

    Przedsiębiorstwo Handlowo Usługowe TOPAZ   Sokołów Podlaski    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę / kontrakt B2B  pełny etat
    10 dni
    Zakres obowiązków: Maksymalizacja obrotów i utrzymanie wysokiej jakości produktów piekarniczo-cukierniczych. Koordynacja procesów technologicznych oraz planowanie i kontrola produkcji. Monitorowanie jakości i wprowadzanie nowych produktów. Odpowiedzialność za cele sprzedażowe piekarni.