Pomocnik piekarza

Powiatowy Urząd Pracy w Przeworsku
Rozbórz
praca stacjonarna
13 godz. temu
Powiatowy Urząd Pracy w Przeworsku
Pomocnik piekarza
Miejsce pracy: Rozbórz
Numer: StPr/24/1407
OBOWIĄZKI:
Prace związane z wypiekiem pieczywa i drożdżówek.
WARUNKI PRACY:
Wymagania konieczne:

Wykształcenie: brak lub niepełne podstawowe
Uprawnienia: chęci do pracy


Wymagania inne:

Miejsce pracy:

Rozbórz


Rodzaj umowy:

Umowa o pracę na czas określony


Wynagrodzenie brutto:

od 4 300 PLN

KONTAKT:
Sposób aplikowania:

za pośrednictwem urzędu


Adres:

Jagiellońska 10, 37-200 Przeworsk, powiat: przeworski, woj: podkarpackie


Dane kontaktowe:

Powiatowy Urząd Pracy w Przeworsku
Lucyna Biały
lbialy@przeworsk.praca.gov.pl
166488428 w. 44


Sposób kontaktu:

za pośrednictwem urzędu


Wymagane dokumenty:

kontakt osobisty, kontakt telefoniczny

Źródło oferty pracy: Powiatowy Urząd Pracy w Przeworsku

Aplikuj szybko
?  Co oznacza „Aplikuj szybko”?
„Aplikuj szybko” oznacza, że jednym kliknięciem zaaplikujesz na ogłoszenie. Pracodawca otrzyma CV użyte przez Ciebie przy wcześniejszym aplikowaniu lub ostatni dodany przez Ciebie plik w Moje CV. Aby skorzystać z funkcji “Aplikuj szybko” musisz być zalogowany.
 

Podobne oferty

  • Piekarz - piecowy

    Przedsiębiorstwo Handlowo Usługowe TOPAZ   Sokołów Podlaski, ul. Ząbkowska 15A    praca stacjonarna
    pracownik fizyczny  umowa o pracę / zlecenie  pełny etat
    23 godz.
    Twoje główne zadania: produkcja i pieczenie chlebów, bułek i innych wyrobów piekarniczych wg ustalonych procedur; obsługa maszyn i urządzeń piekarniczych; dbałość o wysoką jakość produktów; przygotowywanie surowca na następną zmianę/dzień; współpraca z innymi pracownikami...
  • Operator Maszyn do Produkcji Ciasta

    Dijo Baking Sp. z o.o.   Wrocław, Zabrodzie    praca stacjonarna
    pracownik fizyczny  umowa o pracę  pełny etat  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    10 dni
    Zakres obowiązków: Monitorowanie procesów produkcji pasz. Uruchamianie i przygotowywanie maszyn produkcyjnych. Dokumentacja procesów produkcyjnych. Utrzymywanie porządku i schludności na stanowisku pracy.
  • Pracownik hali

    Przedsiębiorstwo Handlowo Usługowe TOPAZ   Węgrów    praca stacjonarna
    pracownik fizyczny  umowa zlecenie  pełny etat
    19 godz.
    Twoje główne zadania: wykładanie towaru na wyznaczonych działach sklepu dbałość o właściwą ekspozycję produktów oraz monitorowanie terminów przydatności do spożycia; prace fizyczne związane ze wsparciem pracowników sklepu i magazynu;
  • Pracownik sklepu

    Przedsiębiorstwo Handlowo Usługowe TOPAZ   Siedlce    praca stacjonarna
    pracownik fizyczny  umowa o pracę  pełny etat
    4 dni
    Zakres obowiązków: Wykładanie towaru, głównie napoje i piwo, Zapewnienie właściwej ekspozycji produktów i kontrola terminów przydatności, Wsparcie innych pracowników sklepu i magazynu w pracach fizycznych.
  • Pracownik hali

    Przedsiębiorstwo Handlowo Usługowe TOPAZ   Siedlce    praca stacjonarna
    pracownik fizyczny  umowa o pracę  pełny etat
    6 dni
    Twoje główne zadania: wykładanie towaru na wyznaczonych działach sklepu (głównie napoje, piwo) dbałość o właściwą ekspozycję produktów oraz monitorowanie terminów przydatności do spożycia; prace fizyczne związane ze wsparciem pracowników sklepu i magazynu;
  • Kierownik produkcji w piekarni

    Przedsiębiorstwo Handlowo Usługowe TOPAZ   Sokołów Podlaski    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę / kontrakt B2B  pełny etat
    6 dni
    Twoje główne zadania: dbałość o maksymalizację obrotów i zapewnienie właściwej jakości produkowanych wyrobów piekarniczo-cukierniczych. koordynowanie ustawień technologicznych dotyczących procesu produkcji; planowanie produkcji i kontrola nad przebiegiem procesu produkcyjnego;...
  • Koordynator produkcji w piekarni

    Przedsiębiorstwo Handlowo Usługowe TOPAZ   Sokołów Podlaski    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę / kontrakt B2B  pełny etat
    11 dni
    Zakres obowiązków: Maksymalizacja obrotów i utrzymanie wysokiej jakości produktów piekarniczo-cukierniczych. Koordynacja procesów technologicznych oraz planowanie i kontrola produkcji. Monitorowanie jakości i wprowadzanie nowych produktów. Odpowiedzialność za cele sprzedażowe piekarni.