Pomocnik piekarza

Powiatowy Urząd Pracy w Rypinie
Rypin
praca stacjonarna
dziś wygasa15 dni temu
Powiatowy Urząd Pracy w Rypinie
Pomocnik piekarza
Miejsce pracy: Rypin
Numer: StPr/24/0875
OBOWIĄZKI:
Wypiek wyrobów piekarniczych i cukierniczych.
WARUNKI PRACY:
Wymagania konieczne:

Wykształcenie: podstawowe


Wymagania inne:

pracowitość, dokładność, zdolności manualne

Miejsce pracy:

Rypin


Rodzaj umowy:

Umowa o pracę na czas określony


Wynagrodzenie brutto:

od 4 300 PLN

KONTAKT:
Sposób aplikowania:

za pośrednictwem urzędu


Adres:

Nowy Rynek 14, 87-500 Rypin, powiat: rypiński, woj: kujawsko-pomorskie


Dane kontaktowe:

Powiatowy Urząd Pracy w Rypinie
Agnieszka MICHALSKA
amichalska@rypin.praca.gov.pl
542802144


Sposób kontaktu:

za pośrednictwem urzędu


Wymagane dokumenty:

cv, skierowanie z PUP w Rypinie

Źródło oferty pracy: Powiatowy Urząd Pracy w Rypinie

Aplikuj szybko
?  Co oznacza „Aplikuj szybko”?
„Aplikuj szybko” oznacza, że jednym kliknięciem zaaplikujesz na ogłoszenie. Pracodawca otrzyma CV użyte przez Ciebie przy wcześniejszym aplikowaniu lub ostatni dodany przez Ciebie plik w Moje CV. Aby skorzystać z funkcji “Aplikuj szybko” musisz być zalogowany.
 

Podobne oferty

  • Piekarz - piecowy

    Przedsiębiorstwo Handlowo Usługowe TOPAZ   Sokołów Podlaski, ul. Ząbkowska 15A    praca stacjonarna
    pracownik fizyczny  umowa o pracę / zlecenie  pełny etat
    5 dni
    Twoje główne zadania: produkcja i pieczenie chlebów, bułek i innych wyrobów piekarniczych wg ustalonych procedur; obsługa maszyn i urządzeń piekarniczych; dbałość o wysoką jakość produktów; przygotowywanie surowca na następną zmianę/dzień; współpraca z innymi pracownikami...
  • Operator Maszyn do Produkcji Ciasta

    Dijo Baking Sp. z o.o.   Wrocław, Zabrodzie    praca stacjonarna
    pracownik fizyczny  umowa o pracę  pełny etat  aplikuj szybko  aplikuj bez CV
    6 dni
    Zakres obowiązków: Monitorowanie procesów produkcji pasz. Uruchamianie i przygotowywanie maszyn produkcyjnych. Dokumentacja procesów produkcyjnych. Utrzymywanie porządku i schludności na stanowisku pracy.
  • Piekarz / pracownik piekarni

    Przedsiębiorstwo Handlowo Usługowe TOPAZ   Sokołów Podlaski, ul. Ząbkowska 15A    praca stacjonarna
    pracownik fizyczny  umowa o pracę / zlecenie  pełny etat
    9 dni
    Twoje główne zadania: Produkcja i pieczenie piekarniczych wyrobów zgodnie z procedurami, Obsługa specjalistycznych maszyn i urządzeń, Utrzymywanie wysokiej jakości produktów oraz przygotowywanie surowców na kolejną zmianę, Współpraca z zespołem w zakresie produkcji, Zapewnienie...
  • Pracownik sklepu

    Przedsiębiorstwo Handlowo Usługowe TOPAZ   Siedlce    praca stacjonarna
    pracownik fizyczny  umowa o pracę  pełny etat
    7 godz.
    Zakres obowiązków: Wykładanie towaru, głównie napoje i piwo, Zapewnienie właściwej ekspozycji produktów i kontrola terminów przydatności, Wsparcie innych pracowników sklepu i magazynu w pracach fizycznych.
  • Pracownik hali

    Przedsiębiorstwo Handlowo Usługowe TOPAZ   Siedlce    praca stacjonarna
    pracownik fizyczny  umowa o pracę  pełny etat
    2 dni
    Twoje główne zadania: wykładanie towaru na wyznaczonych działach sklepu (głównie napoje, piwo) dbałość o właściwą ekspozycję produktów oraz monitorowanie terminów przydatności do spożycia; prace fizyczne związane ze wsparciem pracowników sklepu i magazynu;
  • Kierownik produkcji w piekarni

    Przedsiębiorstwo Handlowo Usługowe TOPAZ   Sokołów Podlaski    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę / kontrakt B2B  pełny etat
    2 dni
    Twoje główne zadania: dbałość o maksymalizację obrotów i zapewnienie właściwej jakości produkowanych wyrobów piekarniczo-cukierniczych. koordynowanie ustawień technologicznych dotyczących procesu produkcji; planowanie produkcji i kontrola nad przebiegiem procesu produkcyjnego;...
  • Koordynator produkcji w piekarni

    Przedsiębiorstwo Handlowo Usługowe TOPAZ   Sokołów Podlaski    praca stacjonarna
    kierownik/koordynator  umowa o pracę / kontrakt B2B  pełny etat
    7 dni
    Zakres obowiązków: Maksymalizacja obrotów i utrzymanie wysokiej jakości produktów piekarniczo-cukierniczych. Koordynacja procesów technologicznych oraz planowanie i kontrola produkcji. Monitorowanie jakości i wprowadzanie nowych produktów. Odpowiedzialność za cele sprzedażowe piekarni.