Oczekujemy: doświadczenia w pracy w restauracji z obsługą gościa indywidualnego/Ala Carte; bardzo dobrej znajomość j. angielskiego; dyspozycyjność również w weekendy; wymagamy dużo uśmiechu i pozytywnej energii :) znajomości pracy na systemie Micross / Pos;
pracownik fizyczny umowa o pracę / zlecenie pełny etat
6 dni
Twoje główne zadania: zapewnienie profesjonalnej obsługi i budowanie pozytywnych relacji z Klientami; przygotowywanie pizzy zgodnie ze standardami Baru; dbałość o porządek i czystość na stanowisku pracy; obsługa kasy fiskalnej;
Twoje zadania: Obsługa kasy fiskalnej; Wydawanie posiłków; Przygotowywanie kanapek, sałatek i deserów; Oczekujemy: Chęci do podjęcia pracy na stałe; Aktualne badania sanitarno-epidemiologiczne; Dojazd we własnym zakresie;
menedżer umowa o pracę pełny etat aplikuj szybkoaplikuj bez CV
3 dni
Opis stanowiska: Codzienne nadzorowanie działalności restauracji, Koordynacja pracy zespołu kuchni i sali (20 osób) Monitorowanie jakości serwowanych potraw oraz usług świadczonych przez personel. Rekrutacja, szkolenie i rozwój pracowników. Planowanie grafiku pracy oraz zarządzanie czasem...
Oczekujemy: doświadczenia w pracy w restauracji z obsługą gościa indywidualnego/Ala Carte; bardzo dobrej znajomość j. angielskiego; dyspozycyjność również w weekendy; wymagamy dużo uśmiechu i pozytywnej energii :) znajomości pracy na systemie Micross / Pos;
pracownik fizyczny umowa o pracę / zlecenie pełny etat
6 dni
Twoje główne zadania: zapewnienie profesjonalnej obsługi i budowanie pozytywnych relacji z Klientami; przygotowywanie pizzy zgodnie ze standardami Baru; dbałość o porządek i czystość na stanowisku pracy; obsługa kasy fiskalnej;
Twoje zadania: Obsługa kasy fiskalnej; Wydawanie posiłków; Przygotowywanie kanapek, sałatek i deserów; Oczekujemy: Chęci do podjęcia pracy na stałe; Aktualne badania sanitarno-epidemiologiczne; Dojazd we własnym zakresie;
menedżer umowa o pracę pełny etat aplikuj szybkoaplikuj bez CV
3 dni
Opis stanowiska: Codzienne nadzorowanie działalności restauracji, Koordynacja pracy zespołu kuchni i sali (20 osób) Monitorowanie jakości serwowanych potraw oraz usług świadczonych przez personel. Rekrutacja, szkolenie i rozwój pracowników. Planowanie grafiku pracy oraz zarządzanie czasem...