Wykształcenie: wyższe (w tym licencjat)
Język: angielski, w mowie - B1 - średnio zaawansowany, w piśmie - B1 - średnio zaawansowany
Uprawnienia: książeczka zdrowia dla celów sanitarno-epidemiologicznych
Uprawnienia: obsługa komputera, pakiet MS Office
Wymagania inne:
Wiedza i umiejętności z zakresu technologii procesowej w przemyśle spożywczym znajomość praktycznych zagadnień technologii mięsa (procesy, wymagania). Wykształcenie: Technologia Żywności i Żywienia Człowieka, Technologia mięsa, Przetwórstwa Mięsa, Jakość i Bezpieczeństwo Żywności Oferujemy: ciekawą i pełną wyzwań pracę w nowoczesnej, dużej i dynamicznie rozwijającej się firmie w Pionkach terminowo wypłacane wynagrodzenie adekwatne do posiadanych umiejętności oraz doświadczenia zawodowego możliwość korzystania z zorganizowanego transportu zbiorowego do i z pracy na trasie Radom-Pionki system motywacyjny przyjazną atmosferę oraz indywidualne podejście
Pionki
Rodzaj umowy:
Nie dotyczy
Wynagrodzenie brutto:
od 4 300 PLN
Źródło oferty pracy: Powiatowy Urząd Pracy w Radomiu