Zakład produkcyjny Dijo, prężnie rozwijająca się dolnośląska Firma branży spożywczej o międzynarodowym zasięgu, lider w produkcji tortilli, laureat nagrody Forbes w związku z rozwojem swojej działalności poszukuje osoby na stanowisko:
- Nadzór nad prawidłowym przebiegiem procesu technologicznego,
- Przygotowywanie maszyny do produkcji oraz dokonywanie przezbrojeń,
- Prowadzenie dokumentacji i raportów,
- Kontrola pracy maszyn,
- Dbałość o powierzone materiały, narzędzia oraz czystość miejsca pracy,
- Znajomość i przestrzeganie przepisów BHP i P.POŻ.
- Doświadczenie w pracy w obszarze produkcji,
- Mile widziane doświadczenie w branży spożywczej,
- Wykształcenie zawodowe w kierunku technicznym,
- Gotowość do pracy w systemie zmianowym,
- Odpowiedzialność, zaangażowanie, umiejętność pracy w zespole,
- Mile widziana książeczka Sanepid (w przypadku jej braku, przy zatrudnieniu konieczność jej wyrobienia).
- Stabilne zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę,
- Stałe miesięczne wynagrodzenie,
- Premia miesięczna do 15%,
- Dodatek za pracę w systemie 4 - brygadowym,
- Dodatkowe premie za polecenia pracowników do 3 600zł brutto,
- Płatne nadgodziny,
- Pakiet LuxMed dla pracownika oraz członków rodziny,
- Dofinansowanie do MultiSport,
- Szkolenia wdrożeniowe,
- Możliwość rozwoju zawodowego - jasna ścieżka awansów w firmie,
- Możliwość korzystania z ZFŚS oraz ubezpieczenia grupowego,
- Zaplecze socjalne.
Poznaj
Dijo Baking Sp. z o.o.
FIRMA DIJO to lider w produkcji tortilli (wrapów) w Europie Centralnej i Wschodniej, lider polskiego rynku sosów do lodów oraz znaczący producent dekoracji cukierniczych, owoców w żelu i słonych przekąsek. Jesteśmy zdobywcą prestiżowej nagrody Diamenty Forbesa 2015 dla najszybciej rozwijających się firm w Polsce. Jako uznana marka, ekspert branży B2B w Polsce, działamy według najwyższych światowych standardów.Nasz zespół tworzy ponad 500 świetnie wykwalifikowanych fachowców. Oni są największym kapitałem firmy, dzień po dniu dbają o najwyższą jakość produktów, na każdym etapie ich przygotowania. Za sukcesem DIJO stoi najnowocześniejszy park maszynowy i imponujące zaplecze technologiczne, w które nieustannie inwestujemy. 14 nowoczesnych linii produkcyjnych (m.in. do tortilli i słonych przekąsek) czyni z nas przedsiębiorstwo o dużych możliwościach wytwórczych. Obecnie produkujemy do 60 tys. ton wyrobów rocznie i wciąż się rozwijamy, by w przyszłości wytwarzać jeszcze więcej.