- Nadzór nad prawidłowym przebiegiem etapu procesu produkcyjnego związanego z przygotowaniem ciasta do wyrobu produktu gotowego.
- Przygotowywanie maszyny do produkcji.
- Prowadzenie dokumentacji i raportów.
- Dbałość o powierzone materiały, narzędzia oraz czystość miejsca pracy.
- Wykształcenie gastronomiczne – mile widziane.
- Chęć do pracy w systemie 3-zmianowym i 4-brygadowym.
- Książeczka sanepid – mile widziana.
- Zaangażowanie oraz umiejętność pracy w zespole.
- Stabilne zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę w prężnie rozwijającej się firmie z branży spożywczej.
- Stałe wynagrodzenie podstawowe + motywujący system premiowy.
- Dodatek frekwencyjny.
- Premie za polecenie pracowników od 1700 zł.
- Pakiet benefitów: dofinansowanie do karty MultiSport, prywatna opieka medyczna Luxmed, ubezpieczenie grupowe Open Life.
- Szkolenie podnoszące kwalifikacje.
- Możliwość zdobycia doświadczenia i rozwoju zawodowego.
- Pożyczki na preferencyjnych warunkach.
- Zaplecze socjalne.
Osoby zainteresowane prosimy o przesyłanie aplikacji za pomocą przycisku aplikowania.
Poznaj
Dijo Baking Sp. z o.o.
FIRMA DIJO to lider w produkcji tortilli (wrapów) w Europie Centralnej i Wschodniej, lider polskiego rynku sosów do lodów oraz znaczący producent dekoracji cukierniczych, owoców w żelu i słonych przekąsek. Jesteśmy zdobywcą prestiżowej nagrody Diamenty Forbesa 2015 dla najszybciej rozwijających się firm w Polsce. Jako uznana marka, ekspert branży B2B w Polsce, działamy według najwyższych światowych standardów.Nasz zespół tworzy ponad 500 świetnie wykwalifikowanych fachowców. Oni są największym kapitałem firmy, dzień po dniu dbają o najwyższą jakość produktów, na każdym etapie ich przygotowania. Za sukcesem DIJO stoi najnowocześniejszy park maszynowy i imponujące zaplecze technologiczne, w które nieustannie inwestujemy. 14 nowoczesnych linii produkcyjnych (m.in. do tortilli i słonych przekąsek) czyni z nas przedsiębiorstwo o dużych możliwościach wytwórczych. Obecnie produkujemy do 60 tys. ton wyrobów rocznie i wciąż się rozwijamy, by w przyszłości wytwarzać jeszcze więcej.