Zakład produkcyjny Dijo, prężnie rozwijająca się dolnośląska Firma branży spożywczej o międzynarodowym zasięgu, lider w produkcji tortilli, laureat nagrody Forbes w związku z rozwojem swojej działalności poszukuje osoby na stanowisko:
- Dostarczanie surowców na stanowiska pracy;
- Dokonywanie zapisów zużycia surowców;
- Nadzór nad automatycznym procesem mieszania i przygotowania ciasta;
- Badanie parametrów ciasta;
- Monitorowanie parametrów procesu technologicznego i dokonywanie zapisów;
- Selekcja odpadów poprodukcyjnych.
- Doświadczenie w pracy w obszarze produkcji;
- Mile widziane doświadczenie w branży spożywczej
- Wykształcenie zawodowe w kierunku technicznym lub technologicznym - mile widziane;
- Gotowość do pracy w systemie zmianowym (4-brygadowym);
- Zaangażowanie i samodzielność w działaniu;
- Umiejętność dokonywania drobnych napraw;
- Odpowiedzialność, zaangażowanie, umiejętność pracy w zespole;
- Książeczka Sanepid (nie musi być aktualna) - mile widziana;
- Stabilne zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę;
- Stałe miesięczne wynagrodzenie;
- Premia miesięczna do 15%;
- Dodatek za pracę w systemie 4 - brygadowym;
- Premia roczna;
- Dodatkowe premie za polecenia pracowników do 3 600zł brutto ;
- Płatne nadgodziny;
- Pakiet LuxMed dla pracownika oraz członków rodziny;
- Dofinansowanie do MultiSport;
- Szkolenia wdrożeniowe oraz rozwojowe na każdym etapie współpracy;
- Możliwość rozwoju zawodowego - jasna ścieżka awansów w fimie;
- Cyklicznie organizowane imprezy integracyjne;
- Możliwość korzystania z ZFŚS oraz ubezpieczenia grupowego;
- Niezbędne narzędzia pracy (strój roboczy, szafka pracownicza);
- Zaplecze socjalne;
Poznaj
Dijo Baking Sp. z o.o.
FIRMA DIJO to lider w produkcji tortilli (wrapów) w Europie Centralnej i Wschodniej, lider polskiego rynku sosów do lodów oraz znaczący producent dekoracji cukierniczych, owoców w żelu i słonych przekąsek. Jesteśmy zdobywcą prestiżowej nagrody Diamenty Forbesa 2015 dla najszybciej rozwijających się firm w Polsce. Jako uznana marka, ekspert branży B2B w Polsce, działamy według najwyższych światowych standardów.Nasz zespół tworzy ponad 500 świetnie wykwalifikowanych fachowców. Oni są największym kapitałem firmy, dzień po dniu dbają o najwyższą jakość produktów, na każdym etapie ich przygotowania. Za sukcesem DIJO stoi najnowocześniejszy park maszynowy i imponujące zaplecze technologiczne, w które nieustannie inwestujemy. 14 nowoczesnych linii produkcyjnych (m.in. do tortilli i słonych przekąsek) czyni z nas przedsiębiorstwo o dużych możliwościach wytwórczych. Obecnie produkujemy do 60 tys. ton wyrobów rocznie i wciąż się rozwijamy, by w przyszłości wytwarzać jeszcze więcej.