Zakład produkcyjny Dijo, prężnie rozwijająca się dolnośląska Firma branży spożywczej o międzynarodowym zasięgu, lider w produkcji tortilli, laureat nagrody Forbes w związku z rozwojem swojej działalności poszukuje osoby na stanowisko:
- Przygotowywanie maszyny do produkcji;
- Dokonywanie przezbrojeń maszyny;
- Obsługa prawidłowego przebiegu procesu produkcyjnego;
- Prowadzenie dokumentacji;
- Dbałość o powierzone materiały, narzędzia oraz czystość miejsca pracy.
- Doświadczenie w pracy w obszarze produkcji;
- Wykształcenie zawodowe w kierunku technicznym lub technologicznym - mile widziane;
- Gotowość do pracy w systemie zmianowym;
- Odpowiedzialność, zaangażowanie, umiejętność pracy w zespole;
- Książeczka sanepid – mile widziana.
- Stabilne zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę w prężnie rozwijającej się firmie z branży spożywczej;
- Atrakcyjne wynagrodzenie podstawowe;
- Dodatek frekwencyjny + premia za wyniki produkcji;
- Program poleceń pracowniczych;
- Pakiet benefitów: dofinansowanie do karty MultiSport, prywatna opieka medyczna Luxmed, ubezpieczenie grupowe Open Life;
- Szkolenie podnoszące kwalifikacje;
- Możliwość zdobycia doświadczenia i rozwoju zawodowego;
- Pożyczki na preferencyjnych warunkach;
- Kursy językowe;
- Zaplecze socjalne.
Poznaj
Dijo Baking Sp. z o.o.
FIRMA DIJO to lider w produkcji tortilli (wrapów) w Europie Centralnej i Wschodniej, lider polskiego rynku sosów do lodów oraz znaczący producent dekoracji cukierniczych, owoców w żelu i słonych przekąsek. Jesteśmy zdobywcą prestiżowej nagrody Diamenty Forbesa 2015 dla najszybciej rozwijających się firm w Polsce. Jako uznana marka, ekspert branży B2B w Polsce, działamy według najwyższych światowych standardów.Nasz zespół tworzy ponad 500 świetnie wykwalifikowanych fachowców. Oni są największym kapitałem firmy, dzień po dniu dbają o najwyższą jakość produktów, na każdym etapie ich przygotowania. Za sukcesem DIJO stoi najnowocześniejszy park maszynowy i imponujące zaplecze technologiczne, w które nieustannie inwestujemy. 14 nowoczesnych linii produkcyjnych (m.in. do tortilli i słonych przekąsek) czyni z nas przedsiębiorstwo o dużych możliwościach wytwórczych. Obecnie produkujemy do 60 tys. ton wyrobów rocznie i wciąż się rozwijamy, by w przyszłości wytwarzać jeszcze więcej.