- Monitorowanie procesów produkcji pasz.
- Uruchamianie i przygotowywanie maszyn produkcyjnych.
- Dokumentacja procesów produkcyjnych.
- Utrzymywanie porządku i schludności na stanowisku pracy.
- Preferowane wykształcenie w kierunku gastronomii.
- Gotowość do pracy w systemie zmianowym.
- Posiadanie aktualnej książeczki sanepidowskiej będzie dodatkowym atutem.
- Zdolność do pracy zespołowej i zaangażowanie.
- Umowa o pracę w dynamicznie rozwijającej się firmie spożywczej.
- Konkurencyjne wynagrodzenie podstawowe plus atrakcyjny system premiowy.
- Bonus za obecność oraz dodatkowe premie za rekrutację nowych pracowników.
- Bogaty pakiet benefitów (karta Sportowa, prywatna opieka zdrowotna, ubezpieczenie).
- Program szkoleniowy i możliwości awansu.
- Dogodne warunki kredytowe dla pracowników.
- Zapewniamy wygodne warunki socjalne.
Poznaj
Dijo Baking Sp. z o.o.
FIRMA DIJO to lider w produkcji tortilli (wrapów) w Europie Centralnej i Wschodniej, lider polskiego rynku sosów do lodów oraz znaczący producent dekoracji cukierniczych, owoców w żelu i słonych przekąsek. Jesteśmy zdobywcą prestiżowej nagrody Diamenty Forbesa 2015 dla najszybciej rozwijających się firm w Polsce. Jako uznana marka, ekspert branży B2B w Polsce, działamy według najwyższych światowych standardów.Nasz zespół tworzy ponad 500 świetnie wykwalifikowanych fachowców. Oni są największym kapitałem firmy, dzień po dniu dbają o najwyższą jakość produktów, na każdym etapie ich przygotowania. Za sukcesem DIJO stoi najnowocześniejszy park maszynowy i imponujące zaplecze technologiczne, w które nieustannie inwestujemy. 14 nowoczesnych linii produkcyjnych (m.in. do tortilli i słonych przekąsek) czyni z nas przedsiębiorstwo o dużych możliwościach wytwórczych. Obecnie produkujemy do 60 tys. ton wyrobów rocznie i wciąż się rozwijamy, by w przyszłości wytwarzać jeszcze więcej.