Zakład produkcyjny Dijo, to prężnie rozwijająca się dolnośląska Firma branży spożywczej o międzynarodowym zasięgu, lider w produkcji tortilli, laureat nagrody Forbes w związku z rozwojem swojej działalności poszukuje osoby na stanowisko:
- Wspieranie działu produkcji w zakresie zapewnienia jakości zgodnej z przyjętymi standardami
- Weryfikacja parametrów procesu produkcji i pakowania wyrobów gotowych
- Kontrola jakościowa surowców i opakowań dostarczanych do zakładu
- Realizacja kontroli i badań jakości produktów gotowych
- Przygotowywanie kontrprób surowców i produktów gotowych
- Dopuszczanie produktu gotowego/surowca do dalszej obróbki/dystrybucji
- Przygotowywanie atestów dla produktów gotowych
- Przygotowywanie dokumentacji dla kwalifikowania dostawców
- Przeprowadzanie audytów wewnętrznych w poszczególnych obszarach produkcyjnych
- Szkolenie pracowników w zakresie funkcjonowania procedur i systemów jakości
- Prowadzenie obowiązujących zapisów jakościowych oraz nadzór nad zapisami powstającymi na linii produkcyjnej
- Przestrzeganie zasad GMP/GHP, systemu HACCP, IFS,BRC, AIB BHP i ppoż.
- Wykształcenie wyższe technologiczne wskazane ukończenie studiów podyplomowych lub kursów z zakresu zarządzania jakością i bezpieczeństwa żywności
- Minimum roczne doświadczenie na podobnym stanowisku
- Znajomość zasad standardu IFS, BRC
- Praktyczna znajomość zasad GMP i systemu HACCP
- Odpowiedzialność i sumienność
- Komunikatywność
- Zaangażowanie
- Stabilne zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę
- Prywatna opieka medyczna LuxMed
- Dofinansowanie do karty MultiSport
- Szkolenia wdrożeniowe
- Zakładowy Fundusz Świadczeń Socjalnych
- Możliwość skorzystania z ubezpieczenia grupowego Open Life
Poznaj
Dijo Baking Sp. z o.o.
FIRMA DIJO to lider w produkcji tortilli (wrapów) w Europie Centralnej i Wschodniej, lider polskiego rynku sosów do lodów oraz znaczący producent dekoracji cukierniczych, owoców w żelu i słonych przekąsek. Jesteśmy zdobywcą prestiżowej nagrody Diamenty Forbesa 2015 dla najszybciej rozwijających się firm w Polsce. Jako uznana marka, ekspert branży B2B w Polsce, działamy według najwyższych światowych standardów.Nasz zespół tworzy ponad 500 świetnie wykwalifikowanych fachowców. Oni są największym kapitałem firmy, dzień po dniu dbają o najwyższą jakość produktów, na każdym etapie ich przygotowania. Za sukcesem DIJO stoi najnowocześniejszy park maszynowy i imponujące zaplecze technologiczne, w które nieustannie inwestujemy. 14 nowoczesnych linii produkcyjnych (m.in. do tortilli i słonych przekąsek) czyni z nas przedsiębiorstwo o dużych możliwościach wytwórczych. Obecnie produkujemy do 60 tys. ton wyrobów rocznie i wciąż się rozwijamy, by w przyszłości wytwarzać jeszcze więcej.