Co nowego możemy
zrobić razem
w browarze kasztelan?
Młodszy Specjalista ds. Zapewnienia Jakości
Miejsce pracy: Sierpc
Nr ref.: R1283
Co otrzymasz?
- umowę o pracę
- opiekę medyczną w LuxMed
- telefon służbowy
- kartę sportową
- możliwość awansu
- piwo na Święta
Co będziesz robić?
- Odpowiadać z zapewnienie wysokiej jakości produktu - od surowców po wyrób gotowy
- Kontrolować mikrobiologiczny proces produkcji piw
- Monitorować, analizować i zarządzać informacją dotyczącą jakości w obszarze surowców, materiałów do produkcji, magazynowania, dystrybucji oraz rynku
- Nadzorować i ciągle udoskonalać systemy zarządzania jakością, zapewniać bezpieczeństwo zdrowotnego produktu w browarze oraz zarządzać dokumentacją systemową
- Przygotowywać raporty i analizy dla potrzeb Quality Assurance.
Czego oczekujemy?
- Otwartości na współpracę na czas określony - 6 miesięcy (umowa o pracę)
- Wykształcenia wyższego o kierunku: inżynieria chemiczna, zarządzanie jakością, technologia żywności, biotechnologia, lub pokrewne
- Znajomości, któregoś z systemów zarządzania jakością: ISO 9001, ISO 22000; HACCP
- Rozwiniętych umiejętności komunikacyjnych i zdolności szybkiego uczenia się
- Dobrej znajomości MS Excel oraz języka angielskiego na poziomie min. B2
- Mile widziana będzie znajomość programu SAP
Co otrzymasz?
- umowę o pracę
- opiekę medyczną w LuxMed
- telefon służbowy
- kartę sportową
- możliwość awansu
- piwo na Święta
Co będziesz robić?
- Odpowiadać z zapewnienie wysokiej jakości produktu - od surowców po wyrób gotowy
- Kontrolować mikrobiologiczny proces produkcji piw
- Monitorować, analizować i zarządzać informacją dotyczącą jakości w obszarze surowców, materiałów do produkcji, magazynowania, dystrybucji oraz rynku
- Nadzorować i ciągle udoskonalać systemy zarządzania jakością, zapewniać bezpieczeństwo zdrowotnego produktu w browarze oraz zarządzać dokumentacją systemową
- Przygotowywać raporty i analizy dla potrzeb Quality Assurance.
Czego oczekujemy?
- Otwartości na współpracę na czas określony - 6 miesięcy (umowa o pracę)
- Wykształcenia wyższego o kierunku: inżynieria chemiczna, zarządzanie jakością, technologia żywności, biotechnologia, lub pokrewne
- Znajomości, któregoś z systemów zarządzania jakością: ISO 9001, ISO 22000; HACCP
- Rozwiniętych umiejętności komunikacyjnych i zdolności szybkiego uczenia się
- Dobrej znajomości MS Excel oraz języka angielskiego na poziomie min. B2
- Mile widziana będzie znajomość programu SAP